Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
"ат ЗЕленскага інхвогм бюго...", "гавагіт і паказиваєт беняГ+Г"

09.11.19 18:14
Кабмін зобов'язаний розробити загальний стандарт новин для ЗМІ, - указ Зеленського

Президент України Володимир Зеленський доручив уряду до кінця року розробити законопроєкт про вимоги та стандарти новин.
Ця вимога міститься в указі президента в якому йдеться про проведення основних реформ. Текст указу опублікований на сайті глави держави, інформує .
Згідно з текстом документа, Кабмін зобов'язаний розробити і внести на розгляд Верховної Ради низку законопроєктів, що регулюють діяльність медіа в країні.
"Розробка і внесення на розгляд Верховної Ради України законопроєктів щодо врегулювання діяльності медіа в Україні, передбачивши, зокрема, положення щодо вимог та стандартів новин, механізмів запобігання розповсюдженню недостовірної, викривленої інформації, її спростування", - йдеться в тексті указу.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Також від Кабміну очікуються розробка законопроєктів, згідно з якими фізичним і юридичним особам країни-агресора буде заборонено володіти або фінансувати медіа в Україні.
Крім того, Кабмін повинен передбачити посилення відповідальності за порушення законодавства про інформацію.
Також читайте:
 
Останнє редагування:

Fil 74

Well-Known Member
You must be registered for see medias
Это говорит новый руководитель слуг нароту...
Я не ханжа, но, по-моему, большинство в Раде думают совсем не о том, для чего они там предназначены
 

goool

Well-Known Member
Нардеп ходил по залу заседаний в маске Джокера, а потом положил ее на трибуну, за которой принимал присягу новоиспеченный депутат.
Депутат фракции Оппозиционная платформа – за жизнь Илья Кива во вторник, 12 ноября, устроил сомнительное "шоу" в Верховной Раде - ходил по залу в резиновой маске Джокера, известного киноперсонажа из саги о Бэтмене.

Инцидент произошел в тот момент, когда в Раде приносил присягу новый депутат Сергей Рудик.

На поведение нардепа отреагировал спикер Дмитрий Разумков, который сказал: "Уважаемые коллеги, а можно не превращать Верховную Раду в непонятно что? Я не понимаю, что это за народный депутат... А можно снять маску? Спасибо..."

После этого Кива, сняв маску, подошел к президиуму и положил маску на трибуну со словами: "То, что следит за вами и то, что вас контролирует".

На это Разумков ответил: "Мы не боимся резиновых масок". На что нардепы ответили смехом и аплодисментами.

You must be registered for see images attach

 

d324co

Well-Known Member
Настав час скидати маски...
.


Сьогодні о 13:51
You must be registered for see images

Олигарх Игорь Коломойский считает, что Украине пора отказаться от Запада и налаживать отношения с Россией. Об этом он сообщил в интервью .
"Они сильнее в любом случае. Мы должны улучшить наши отношения", — сказал Коломойский, сравнивая Россию и Украину
Це ми чули від януковоча, наприкінці 2013...
 

arnisumy

Well-Known Member
Коломойський позбувся боргів перед ПриватБанком на 7,5 млрд грн в суді - ЗМІ
You must be registered for see images

Суд визнав недійсними деякі положення кількох кредитних договорів, укладених між ПриватБанком і компаніями з групи “Приват” у 2006-2016 роках.
Так, 4 листопада Північний апеляційний госпсуд задовольнив позов ТОВ “Тех-Трейд-Інвест” до Приватбанку, ТОВ “Парктур”, ТОВ “Скорзонера”, ТОВ “Шелта”, ТОВ “Аспект” і визнав недійсними деякі положення ряду кредитних договорів, укладених між ПриватБанком і відповідачами.
Підставами для такого судового рішення стало те, що “спірними умовами кредитних договорів фактично визначена додаткова плата, що створило ситуацію подвійної оплати за користування кредитом”.
За оцінками суду, відповідні положення кредитних договорів передбачали оплату за користування позиками “двома паралельними способами – а саме відсотки за користування кредитом, виходячи з процентної ставки зазначеної в договорах, і відсотки “R” або винагороду за користування кредитом, сплата яких визначена в формулах, в які включені також дані за офіційним курсом гривні до долара США”.
“Оскаржувані пункти зазначених кредитних договорів порушують права позивача, оскільки фактично збільшують суму заборгованості позичальників за кредитними договорами, виконання зобов’язань за якими забезпечене іпотекою належного позивачу майна і відповідно на яке банк набуває право звернення стягнення у разі невиконання позичальниками умов зазначених кредитних договорів”, – йдеться в тексті постанови.
“Колегія суддів вважає, що має місце порушення вимог принципу справедливості, добросовісності та розумності, і сплата винагороди (комісії) в установленому спірним договором порядку і розмірі не відповідає вимогам розумності і справедливості договору, що передбачено в ст. 627 Цивільного кодексу”, – йдеться в постанові Північного апеляційного госпсуду.
Як випливає з судових матеріалів і довідок ПриватБанку, наданих в грудні 2016 року і січні 2017 року, сукупний обсяг згаданих нарахувань за “відсотками “R” або винагородою за користування кредитом” за відповідними кредитними договорами досягає майже 7,5 млрд грн, що в рази перевищує максимальний розмір ліміту кредитних договорів і основну суму боргу за кредитами.
За даними держреєстру, одним із засновників ТОВ “Тех-Трейд-Інвест” є ТОВ “Скорзонера”, кінцевими бенефіціарами якого є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.
 
Зверху