Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
хохли-малороси, здобули!

01.11.19 13:38
Війну організували США. Ми мусимо покаятися, попросити прощення у північних братів і відбудувати Донбас, - новий рівень пропаганди каналів Медведчука. ВIДЕО
Війну в Україні організувала демократична партія США, а росіяни не були її ініціаторами. Крім того, українці мають попросити вибачення у росіян і за свої гроші відновити Донбас.
Як повідомляє такі тези пролунали сьогодні в ефірі телеканалу 112, який належить куму Путіна Віктору Медведчуку. Озвучив їх академік Академії економічних наук України Анатолій Пешко.
You must be registered for see medias
Відео
Ефір з його участю на телеканалі "112" тривав з 9.22 по 9.31.
 

arnisumy

Well-Known Member
Це вам не часи пороха, зараз можуть комсомольці і ломом навернуть в темному провулку.

02.11.19 13:27
Редакція "Схем" розцінює публікацію Портновим персональних даних водія програми як безпосередній тиск, але не планує припиняти розслідування, - Седлецька

Редакція програми "Схеми" розцінює публікацію заступником глави АП президента-втікача Януковича Андрієм Портновим персональних даних водія програми як безпосередній тиск на команду "Схем".
Як передає про це на сторінці у написала головний редактор "Схем" Наталія Седлецька. Наводимо її пост повністю.
"Після повернення Андрія Портнова до України з травня поточного року журналіст програми "Схеми" досліджує вплив і зв'язки колишнього чиновника з новою українською владою.
31 жовтня Андрій Портнов у своєму телеграм-каналі звернувся до Михайла Ткача та програми "Схеми", опублікувавши персональні дані водія нашої знімальної групи - повні паспортні дані та домашню адресу, номери авто, а також дані, що свідчать про стеження за його місцем проживання.
Згодом повідомлення Портнова з детальними персональними даними, захищеними законом, поширив у своєму телеграм-каналі народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський.
Як очевидно із самого поста, Андрій Портнов, публікуючи персональні дані особи, усвідомлював, що це учасник знімальної групи програми "Схеми", а також те, що журналіст програми Михайло Ткач готує про нього журналістське розслідування.
Андрій Портнов і раніше публічно визнавав у своєму телеграм-каналі, що знає і розуміє, що саме журналіст Михайло Ткач готує про нього матеріал, для зйомок якого Михайло протягом останніх місяців використовує одні й ті ж самі автомобілі редакції.
Тому редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як безпосередній тиск на команду "Схем".
Редакція вважає дослідження зв’язків і впливу Андрія Портнова суспільно важливою інформацією, а особу Андрія Портнова публічною.
Тому ми не плануємо припиняти роботу над цією темою через тиск шляхом публікації персональних даних членів знімальної групи або через тиск в будь-який інший спосіб".
 

arnisumy

Well-Known Member
02.11.19 16:55
Портнов відреагував на заяву "Радіо Свобода" новими погрозами: "Звикайте, нові часи"

Колишній заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що і надалі буде оприлюднювати персональну інформацію "всіх причетних" працівників ЗМІ.
Як передає про це він написав у своєму каналі в Telegram.
Напередодні ексдепутат і чиновник часів президентства В " через те, що редакція готує розслідування впливу і зв'язків колишнього чиновника з новою українською владою. Серед опублікованого - захищена законом інформація: повні паспортні дані та домашня адреса водія, номери його авто, а також дані, що свідчать про стеження за його місцем проживання.
У відповідь "
"Редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як безпосередній тиск на команду "Схем", - йдеться в заяві команди.
Портнов відреагував на це в новій замітці: "Звичайно, наступного раз я вчиню ще чіткіше і креативніше, але ключовий сигнал цієї історії - стурбованість про розкриття їхніх особистих даних.
Ну раз є такі думки, то будемо йти на зустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні відомості про причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їх проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна".
Він також закликав "своїх знайомих з аналогічними випадками поділитися своїми напрацюваннями з приводу незаконної діяльності щодо них".
"Думаю, буде не зайвою і періодична показова прогулянка з біноклем біля місця проживання, аналіз приватного життя і ненав'язливий супровід в темний час доби в автомобілі з опущеними козирками і затемненим склом. Я сформую банк даних про кожного і буду оприлюднювати кожне прізвище, хто б не починав з цього приводу вити", - заявив Портнов.

 

d324co

Well-Known Member
БОГДАН ХОТІВ ПРИПИНИТИ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНІВ ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ І ЗЛОВЖИВАННЯ ЯНУКОВИЧА – ГОРБАТЮК
You must be registered for see images
3 Листопада 2019
You must be registered for see images
12:17

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан закликав припинити розслідування злочинів під час Революції Гідності і економічні злочини Віктора Януковича і його оточення.
Про це повідомив колишній начальник Управління спецрозслідування Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк в інтерв'ю "Прямому".
 
Зверху