Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ну от тепер офіційно призначили дирехтура "надлишкового майна":

“Міністр оборони” Гриценка Апаршин очолив оборонний директорат Банкової
18/10/2019 13:00
You must be registered for see images

АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ТА ІВАН АПАРШИН (ЛІВОРУЧ). АРХІВНЕ ФОТО

Член команди Анатолія Гриценка Іван Апаршин став керівником директорату з питань національної безпеки та оборони в ОП.
Як передає “ “, про це в п’ятницю, 18 жовтня, повідомив лідер партії “Громадянська позиція”, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко, з яким Апаршин працював у МОУ.
“Іван Апаршин, з яким ми разом командою йшли на вибори, переміг у конкурсному відборі й призначений на посаду генерального директора директорату з питань національної безпеки та оборони офісу президента України. Бажаю Івану Михайловичу успіху на цьому дуже важливому для країни напрямі!”- написав Гриценко у фейсбуці.

Іван Михайлович Апаршин, 63 роки, проходив військову службу у 1977-2000 роках, звільнившись із ЗСУ у званні полковника.
У 2005-2007 роках, коли міністром оборони був Анатолій Гриценко, Апаршин обіймав посаду директора департаменту воєнної політики та стратегічного планування Міноборони.
У 2007–2008 був головним інспектором МОУ, а Міністерства оборони України; в 2008–2010 — першим заступником начальника управління оборонно-мобілізаційної роботи секретаріату Кабінету Міністрів.
У 2010–2011 — начальник управління оборонної та безпекової політики секретаріату Кабміну, в 2011–2014 — заступник директора департаменту фахової експертизи, начальник управління експертизи в сфері безпеки і оборони секретаріату КМУ.
У 2014 році балотувався у Верховну Раду за списком партії “Громадянська позиція” (№9).
Анатолій Гриценко представляв Апаршина в разі перемоги на президентських виборах 2019 року.
Після того, як Гриценко фактично Зеленського в другому турі виборів, Іван Апаршин був запрошений працювати спочатку кандидата, а згодом президента Володимира Зеленського у сфері національної безпеки і оборони.
У червні Анатолій Гриценко заявив, що Апаршин президента Зеленського.
Іван Апаршин відомий тим, що під час президентських виборів заявляв, нібито в армії багато надлишкового майна, яке можна розпродати. З огляду на існуючий баланс сил він він висловлювався , зокрема будівництва військово-морських баз на Азові, а також щодо збільшення платні військовим, які виказували його непоінформованість в .
 

goool

Well-Known Member
Ужасная неделя для Коломойского: хозсуд остановил дело олигарх VS ПриватБанк
 

d324co

Well-Known Member
Багато кажуть про "незалежність" українських судів... Але, нехай буде така залежність, аніж від наших "гарантів".
You must be registered for see images attach
 

Fil 74

Well-Known Member
Киевский активист Андрей Хилько подал в Верховную Раду письменное предложение создать добровольный государственный реестр лиц, начавших половую жизнь. Пользователи соцсетей восприняли инициативу с юмором.

app-facebook
Володимир Крекотін
В Украине хотят создать реестр секса. Штош...

Когда они пришли за ИТишниками, я молчал* - я не ИТишник.
Когда они пришли за ФОПами, я молчал - я не ФОП.г
Когда они пришли за субсидиями и льготами для УБД, я молчал - я не УБД.
Когда они пришли за таксистами, я молчал - я не таксист.
Когда они пришли за сексом - я понял, насколько они меня заебали даже без секса.
Самое смешное, этот невменяемый чорт даже не понимает, почему его обложили гениталиями.
 

goool

Well-Known Member
Багато кажуть про "незалежність" українських судів... Але, нехай буде така залежність, аніж від наших "гарантів".
You must be registered for see images attach
Даже Нурик понял ,что луче ,пускай, судят британцы

Британский лорд возглавил коммерческий суд в Казахстане: Это как вообще?
Подобные суды уже существуют в Сингапуре, Гонконге, Дубае, Абу-Даби и Катаре. Теперь практика создания коммерческих судов добралась и до Казахстана
 

arnisumy

Well-Known Member
Шоумен та комік Сивохо став радником секретаря РНБО
21/10/2019 15:56
You must be registered for see images

ФОТО ЗІ СТОРІНКИ СЕРГІЯ СИВОХО У ФБ

Шоумен та комік Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки й оборони України.
Як повідомляє “ “, відповідний допис Сивохо розмістив у понеділок, 21 жовтня, на сторінці у соцмережі Facebook, проілюструвавши його світлиною власного службового посвідчення.
За його словами, його призначили радником з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.
“Починаю тиждень з нової посади: Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність! Планів неймовірна кількість! Попереду багато складної і важливої роботи”, – Сивохо.
Сергій Сивохо – уродженець Донецька, грав у команді КВН ДПІ. Був тренером у шоу “Ліга сміху”.
Брав участь у парламентських виборах, однак програв на одному з округів Донбасу кандидатові від партії “Опозиційна платформа – За життя”.
Як інформувала “ “, сьогодні президент Володимир Зеленський своїм указом Сергія Демедюка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Уряд збільшив вартість комунальних послуг для сімей, що отримують субсидії
22/10/2019 16:06
You must be registered for see images

Кабінет міністрів збільшив норму плати за житлово-комунальні послуги з травня 2020 року при призначенні субсидій з 15 до 20% середньомісячного сукупного доходу домогосподарства.
Про це йдеться в від 20 жовтня, “Главком”.
Відповідні зміни внесені до постанови Кабміну №1156 від 27 липня 1998 року, якою був встановлений розмір витрат на оплату житлово-комунальних послуг та придбання побутового палива при наданні житлової субсидії.
Розмір обов’язкового платежу для домогосподарств, які отримують житлову субсидію, визначається як частка середньомісячного сукупного доходу домогосподарства, для розрахунку субсидії. З травня 2020 року цей платіж буде розрахований з урахуванням базової норми плати за послуги 20% середньомісячного сукупного доходу домогосподарства, а не 15%, як є нині.
 

arnisumy

Well-Known Member
22.10.19 16:23
Лисичанск остался без водоснабжения из-за долгов за электричество (обновлено)

Город Лисичанск в Луганской области с 18 октября остается без водоснабжения из-за ограничения подачи электроэнергии в связи с долгами перед ООО "Луганское энергетическое объединение".
Об этом со ссылкой на пресс-службу горсовета Лисичанска сообщает .
На объектах "Лисичанскводоканал" возникла аварийная ситуация из-за полного ограничения поставок электрической энергии ООО "Луганское энергетическое объединение".
Главный инженер "Лисичанскводоканала" Виктор Францов заявил, что ситуация довольно критическая, так как выплатить долг предприятие не может.
Объявлена внеочередная сессия горсовета, которая должна рассмотреть вопрос выделения средств на финансовую поддержку "Лисичанскводоканала".
"По результатам доклада и с учетом обсуждения местная комиссия по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций решила ситуацию, которая сложилась из-за полного ограничения поставки электроэнергии ООО "Луганское энергетическое объединение" на объекты ЛКСП "Лисичанскводоканал", признать чрезвычайной ситуацией", – сказано в сообщении.
Кроме того, было принято решение подготовить и направить письма о прекращении водоснабжения и водоотвода, что наносит ущерб населению, президенту, премьер-министру, а также руководителям силовых органов Луганской области.
Руководителю "Лисичанскводоканала" поручено принять меры по оплате долга за потребленную электроэнергию ООО "Энера Схид" и ООО "Луганское энергетическое объединение" согласно договоренностям.
В связи с возникновением чрезвычайной ситуации, решено внести изменения в графики работы подчиненных учреждений образования и культуры, а в случае необходимости приостановить функционирование вышеуказанных заведений, а также внести изменения в режим работы медицинских учреждений и отменить плановые операции.
В связи с возникновением чрезвычайной ситуации власти города выделили из материального резерва 500 литров дизельного топлива и 250 литров бензина А-92 в талонах для обеспечения подвоза воды.
Как сообщал БизнесЦензор, ООО "Луганское энергетическое объединение", которое связывают с бизнесменом Константином Григоришиным, процедуру банкротства.
 
Зверху