Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Ну, гої, за кінець епохи бідності!

Как казнокрад и убийца Андрей Вавриш избежал люстрации?
You must be registered for see images

Как казнокрад и убийца Андрей Вавриш избежал люстрации? Об этом ныне говорят многие. Согласно открытым данным Андрей Вавриш подозревается в трех заказных убийствах, давлении на судей, а также в коррупции (естественно, в особо крупных, по-другому Вавриш не работает). Если верить множеству свидетельских показаний, Андрей Вавриш причастен к краже 42 миллионов гривен и многомиллионой коррупционной схеме КГГА. Как этот субъект сумел избежать люстрации?
Что ж, ответить на этот вопрос легче, если знать темную биографию индивида.

Архитектор «ПІ»

Предприниматели обещают громкий скандал в столице. Под видом наведения порядка в городе чиновник-недоучка с хорошими связями реализует коррупционную схему передела торгового бизнеса. Первым делом самозванцы от архитектуры взялись «благоустраивать» Крещатик. Да так, что даже имиджевые угрозы для избирательной кампании Александра Попова не в силе их остановить.

С начала ноября многие столичные предприниматели озабочены сохранением собственного бизнеса – полным ходом идет процесс перезаключения договоров личного земельного сервитута между горсоветом и владельцами торговых построек. Уверенности в благополучном результате нет ни у кого, ведь процедур с такими очевидными коррупционными рисками город еще не видел. Кроме необходимости перечислить в городской бюджет паевой взнос в содержание объектов благоустройства и получить временные ордера на размещение своих конструкций, собственники киосков или ларьков должны быть включены в некие паспорта улиц и площадей.

А решение, подходит ли сооружения к этим паспортам, принимают не уважаемые архитектурные организации, а чиновник с образованием техника-электрика: заместитель начальника управления градостроительства и архитектуры Андрей Вавриш.

Верхом цинизма назвал необходимость предварительно «влезть со своим сооружением» в некий паспорт улицы сопредседатель Координационного совета по вопросам развития малого и среднего предпринимательства при Кабмине Виталий Андреев. И пригрозил сопротивлением предпринимателей. А насколько предприниматели-владельцы МАФов являются организованной и сплоченной силой власть уже не единожды могла убедиться.

Більше інформації:
 

arnisumy

Well-Known Member
:clap: :clap: :clap:
15.07.19 08:42
Суд скасував рішення ЦВК про зняття з виборів кандидата від "Слуги народу" з подвійним громадянством Куницького

Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Центральної виборчої комісії України про зняття з виборів кандидата в народні депутати від "Слуги народу" у мажоритарному окрузі №169 (Харків) Олександра Куницького.
Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні в неділю, пише із посиланням на . Суд визнав протиправною та скасував постанову ЦВК від 11 липня, якою була скасована реєстрація Куницького кандидатом у депутати.
Нагадаємо, про подвійне громадянство Олександра Куницького, який балотується від партії "Слуга народу" в окрузі №169 у Харкові, 28 червня.
6 липня Олександр Куницький підтвердив, що ЦВК зняла його з виборів.
Зазначимо, що за 169 округом також балотується чинний нардеп від БПП Олександр Грановський.
 

arnisumy

Well-Known Member
:clap: :clap: :clap:, наступним кроком буде компенсація "бгатскамунароту" за витрачений бк?

15.07.19 11:35
Кабмин определил механизм компенсации за разрушенное в результате агрессии РФ частное жилье. Предельная сумма - 300 тыс. грн, - МинВОТ
Кабмин установил механизм денежной компенсации за разрушенное в результате вооруженной агрессии РФ на востоке Украины частное жилье.
Как информирует со ссылкой на МинВОТ, соответствующее решение принято по инициативе Министерства по вопросам временно оккупированных территорий и внутренне перемещенных лиц (МВОТ) на заседании Правительства 10 июля 2019 г.
Отныне владельцы жилых домов (квартир), которые были разрушены в результате вооруженной агрессии Российской Федерации на востоке Украины смогут получить от государства денежную компенсацию.
Сумма выплаты компенсации пострадавшим будет определяться по показателям стоимости строительства жилья в соответствующих областях Украины, при этом предельный ее размер составит 300 тыс. гривен.
В соответствии с принятым механизмом, органы местного самоуправления (военно-гражданские администрации) будут проводить обследования жилья, разрушенного в результате вооруженной агрессии РФ и выдавать соответствующие акты пострадавшим лицам. К примеру, по информации Луганской областной военно-гражданской администрации по состоянию на 1 июня 2019 г. в Луганской области насчитывается 393 разрушенных домов частной формы собственности.
Для получения компенсации пострадавшие должны подать соответствующие заявления и документы в специально созданные комиссии при областных государственных администрациях (областных военно-гражданских администрациях), которые будут принимать решение о предоставлении денежной компенсации.
Формы необходимых документов и порядок рассмотрения заявлений должен быть разработан МинВОТ.
Средства для обеспечения денежной компенсации за разрушенное жилье будут предусмотрены в государственном бюджете Украины.
Отмечается, что в основу разработанного механизма положены принципы предоставления денежной помощи пострадавшим от чрезвычайных ситуаций, предусмотренных Кодексом гражданской защиты Украины, с учетом того, что с 26 января 2015 г. в Донецкой и Луганской областях установлен режим чрезвычайной ситуации государственного уровня военного характера.
"Начиная с 2014 года Российская Федерация совершает преступление вооруженной агрессии против Украины и осуществляет временную оккупацию части ее территории. Следствием этих действий страны-агрессора стало разрушение значительного количества жилья граждан на востоке Украины. Такими действиями нарушено право каждого человека на жилье и поставлено под угрозу обеспечение и соблюдение других фундаментальных прав человека. Правительство Украины делает все возможное для граждан, пострадавших вследствие вооруженной агрессии РФ", - говорится в сообщении ведомства.
 

arnisumy

Well-Known Member
ахахах...

15.07.19 11:31
Печерский суд снял арест с 415 объектов недвижимости Коломойского

Печерский райсуд Киева удовлетворил ходатайство ООО "Приватофис" и снял арест с 415 объектов недвижимости компании Игоря Коломойского.
Об этом сообщает со ссылкой на " ".
"Не может быть применена мера уголовно-правового характера по признакам уголовного правонарушения, предусмотренного ч. 5 ст. 191 УК Украины, в том числе, конфискация", а "арест был наложен без доказательств соразмерности стоимости недвижимого имущества, на которое был наложен арест, с размером ущерба, причиненного уголовным правонарушением", - говорится в .
Согласно судебным материалам Приватбанк предоставил кредит для ООО "Приватофис". При этом в залог для финучреждения были переданы доли в уставном капитале компании-заемщика, владельцами которых являются в т.ч. ООО "Тайлон", ООО "Эл Ти Групп", ООО "Агентство Новый мир", ООО "зернопоставки-М".
Сейчас Хозсуд Днепропетровской области рассматривает дело по иску Приватбанка в упомянутых компаний, а также ООО "Канделла", ООО "ОПФ", ООО "Элара", ООО "Коммунальное обслуживание домов" об обращении взыскания на их доли в уставном капитале ООО "Приватофис" в счет погашения задолженности ООО "Приватофис" на сумму 689 млн грн. Кроме этого, Хозсуд Днепропетровской рассматривает еще ряд исков Приватбанка к ООО "Приватофис" о взыскании задолженности по кредитным договорам от 17.12.2008 на сумму более 500 млн грн.
Однако на данный момент рассмотрение этих споров суды приостановили до вынесения решения по делам, в которых Приватбанк просит судей признать недействительной одностороннюю сделку в форме заявления ООО "Приватофис" о зачете встречных однородных требований.
 

arnisumy

Well-Known Member
майстер-клас правильного спілкування з рабами:
You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
є і така думка:
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Що робити з Вишинським?
You must be registered for see images

15 ЛИПНЯ 201913:27
Сьогодні о 16:15 у Подільському суді Києва відбудеться чергове засідання у справі Кирила Вишинського, директора українського підрозділу “Россия Сегодня”, обвинуваченого у державній зраді.
3 липня, під час попереднього суду, Прокуратура Автономної республіки Крим, розуміючи ризики виходу обвинуваченого з-під варти, обрала тактику фактично зриву судового засідання, відправивши в суд непідготовленого прокурора, який запросив час на ознайомлення зі справою. Насправді всі, хто стежить за процесом, розуміли, що цей час потрібен був, по-перше, для адаптації до нових процесуальних реалій, в яких норма про обов’язкове тримання під вартою підозрюваних у держзраді визнана неконституційною, по-друге, для політичних перемовин про те, що саме Україна може “виторгувати” за звільнення Вишинського.
Активний переговорний процес, схоже, цих два тижні справді вівся. Про це може свідчити, як мінімум, залучення в якості посередника редактора “Эхо Москвы” Олексія Венедіктова, який, за його словами, передав Володимиру Зеленському лист від мами Вишинського. Отримання цього листа підтвердили в Офісі Президента, проте подробиць розкривати не стали. За інформацією з декількох джерел, до перемовин у якості посередників залучені не лише росіяни, а й представники Заходу. І за інформацією цих же джерел, напружений переговорний процес триває до моменту написання цього тексту.
Про це свідчить і вчорашня заява Петра Порошенка, який спробував випередити події, сказавши в ефірі ТРК “Україна” про те, що, за його інформацією, “на 90% полонені моряки можуть бути звільнені до дня виборів”.
Не даремно, вочевидь, до Києва приїхала і омбудсман РФ Тетяна Москалькова. Її спільна заява з українською колегою Людмилою Денісовою запланована за кілька годин до судового засідання у справі Вишинського.
Отже, що в цій ситуації може зробити Україна?
По-перше, потрібно розуміти, що прямого класичного обміну Вишинського на когось із політичних в’язнів чи військовополонених бути не може, оскільки Кирило є громадянином України (у нього подвійне громадянство - стандартна пастка українського законодавства для правоохоронців і дипломатів у багатьох ситуаціях останнього часу). Швидше за все, це буде (сподіваємось, що буде) політичне рішення про звільнення обвинуваченого в обмін на симетричний крок Кремля.
Інша справа, що якщо йдеться про звільнення лише військовополонених українських моряків, як анонсував Порошенко, то навряд чи це можна вважати релевантними домовленостями, адже моряки підлягають безумовному звільненню згідно з рішенням Міжнародного трибуналу з морського права. Натомість у Росії та окупованому Криму наразі залишаються щонайменше 123 українських політичних в’язні.
По-друге, існують суто технічні аспекти таких домовленостей. Хтось з української влади повинен узяти на себе відповідальність і елементарно зателефонувати у Подільський суд, щоб “продавити” погоджене в результаті перемовин рішення. Наскільки нам відомо, в Офісі Президента до сьогодні уникали подібних контактів із судами, а за часів Порошенка цим здебільшого займалися уповноважені особи в СБУ, які також досі не отримали відповідних розпоряджень. Тож елементарні координаційні недопрацювання в умовах браку часу теж мають суттєве значення і іноді, як показує досвід попередніх обмінів, можуть створювати чимало проблем.
Які варіанти є у суду?
25 червня Конституційний Суд визнав неконституційною норму КПК, прописану в ч. 5 ст. 176 про безальтернативне тримання під вартою підозрюваних у державній зраді та інших тяжких та особливо тяжких злочинах проти основ національної безпеки України і злочинах, пов’язаних із терористичною діяльністю. Після цього українським судами була прийнята низка рішень про зміну запобіжного заходу особам, що були заарештовані у справах, пов’язаних із війною в Україні. У більшості оглядачів були підозри, що 3 липня подібне рішення буде прийнято Подільським судом і стосовно Вишинського. Проте через хитрість прокуратури до розгляду зміни запобіжного заходу тоді справа так і не дійшла.
Чи зобов’язує рішення Конституційного Суду звільняти з-під варти всіх без винятку затриманих по згаданих вище статтях? І чи справді Подільський суд не має інших варіантів, окрім як задовольнити клопотання захисту і відпустити Вишинського? Особливо, зважаючи на ту обставину, що колега Вишинського - Володимир Скачко - втік до Росії відразу після оголошення підозри у державній зраді?
До слова, справа Скачка “вспливла” якраз під час слідчих дій у провадженні по Вишинському. Як стверджують у прокуратурі АР Крим, Скачко отримував замовлення і оплату за свої тексти від Вишинського, а лінгвістична експертиза цих текстів нібито підтверджує наявність наявність у них закликів до повалення влади.
По суті, у Подільського суду є чотири варіанти:
  1. Залишити Кирила Вишинського під вартою без визначення застави. Цей варіант, здається, все менш реалістичним. Але за такого рішення суду ми будемо розуміти, що, найшвидше, на даному етапі переговори про так званий обмін зіврвано і нам залишається чекати нових раундів.
  2. Продовження тримання під вартою із визначенням застави у розмірі щонайменше 500 мільйонів гривень із вимогою носити електронний браслет.
  3. Цілодобовий домашній арешт.
  4. Судове засідання може бути відкладене до моменту остаточного досягнення домовленостей між українською та російськими сторонами.
У будь-якому разі у випадку справи Вишинського ми навряд чи можемо говорити про відкритий судовий процес із повноцінним викладенням аргументів сторін. Кирило Вишинський, який минулого року демонстративно відмовився від пропозиції Людмили Денісовою написати заяву про обмін на ім’я Володимира Путіна, виявився, схоже, занадто важливим для російської сторони. Питання лише в тому, які дивіденди отримає Україна за те, що наступить на горло власному правосуддю.
 
Зверху