Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
11.07.19 12:19
В конкурсе на главу управления делами Зеленского победил бывший глава команды КВН

В конкурсе на занятие вакантной должности руководителя Государственного управления делами президента победил нынешний и.о. главы ведомства Сергей Борзов.
Как передает , об этом сообщается на сайте Национального агентства по вопросам государственной службы.
Всего к участию в конкурсе были допущены 16 претендентов.
Как сообщалось, 11 июня президент Владимир Зеленский временным исполняющим обязанности главы ведомства.
Сергей Борзов в июне 2014 году заместителем главы Государственного управления делами и с конца лета 2015 года до июля 2017 года уже выполнял обязанности главы ГУД, после того как глава госуправления Сергей Березенко стал нардепом и до назначения на эту должность Ивана Куцика.
Как выяснили журналисты, за время руководства ГУД Борзов от государства квартиру на Печерске для своей семьи площадью 190 кв.м. При этом в квартиру вписали не только главу ГУД с женой, но и еще четырех родственников, что позволило увеличить площадь полученного жилья.
Сам Борзов объяснил получение новой квартиры необходимостью перевезти в Киев своих родителей, а ее площадь в 190 метров тем,
При этом через месяц после получения квартиры, жена Борзова также зарегистрировала в собственность BMW 2016 выпуска. Рыночная стоимость такой машины – $40-65 тыс.
До назначения на госслужбу Борзов работал директором команды Клуба веселых и находчивых "Винницкие перцы", команды КВН "Сборная Украины". Также работал в ООО "Телевизионное творческое объединение Александр Масляков и Компания".
Жена чиновника Ирина Борзова является председателем ОО "Развитие. Развитие", владеющего сетью кафе "Вкусный Еж", и является совладельцем гостиницы в Судаке. Она баллотируется в Верховную Раду по мажоритарному округу №14 в Виннице от президентской партии "Слуга народа".
Отец Ирины Борзовой – Наум Баруля – тоже известный юморист, 10 лет возглавлял компанию "АМиК" Александра Маслякова, а до последнего времени руководил проектом "Лига Смеха" Зеленского.
 

arnisumy

Well-Known Member

з .
·

‪Спочатку риг та російський колаборант Портнов пропонує люструвати усіх, хто обіймав держпосади з 2014 по 2019 рік, а за декілька днів це ж пропонує новообраний президент Зеленський. ‬
‪Який дивовижний збіг!‬
P. S. Просто констатую. Безвідносно мого ставлення до цієї ініціативи.
You must be registered for see images

 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Суд ЄС скасував санкції проти Януковича та його оточення
11/07/2019 17:05
You must be registered for see images

Суд ЄС підтримав скаргу групи українських громадян щодо анулювання обмежувальних заходів, які були вжиті проти них та проти їхніх фондів в період з 2016 по 2018 роки.
Відповідне рішення оприлюднене у четвер, 11 липня, на сайті Суду ЄС, “Укрінформ”.
Рішення стосується колишнього президента України Віктора Януковича, одного з його синів, Олександра Януковича, а також Олександра Клименка, Сергія Арбузова, Віктора Пшонки, Артема Пшонки, Андрія Клюєва, які в 2014 році були включені до переліку осіб, до яких застосовувалося заморожування фондів, на підставі того, що вони були суб’єктами кримінального переслідування в Україні з розслідування злочинів у зв’язку із розтратою державних коштів та їх незаконним виведенням з країни.
Як йдеться у повідомленні, суд анулював акти Ради ЄС, якими обмежувальні дії проти Віктора Януковича та проти одного з його синів продовжувалися у період з 6 березня 2016 року по 6 березня 2017 року, а також з 6 березня 2017 року і до 6 березня 2018 року та з 6 березня 2018 року по 6 березня 2019 року, стосовно решти перерахованих вище осіб.
Підставою для такого рішення стала нездатність української сторони довести, що дії проти згаданих осіб супроводжувалися гарантіями їх права на ефективний правовий захист.
Як відомо з дипломатичних джерел, рішення Суду ЄС жодним чином не вплинуть на процес розслідувань щодо згаданих осіб, які здійснюються правоохоронними органами України.
За інформацією цих же джерел, рішення суду ЄС не скасовує чинні санкції проти 12 колишніх українських високопосадовців та їхнього найближчого оточення, які були продовжені у березні 2019 року.
Ці санкції залишатимуться чинними.
Як повідомляла “ “, нещодавно Державна виконавча служба Міністерства юстиції стягнула на користь України з кіпрських компаній Erosaria LTD та Aldoza Investments Limited, які пов’язані з екс-президентом Януковичем та колишніми високопосадовцями, .
 

arnisumy

Well-Known Member
11.07.19 22:10
Виконання указу президента про боротьбу з контрабандою новий начальник СБУ в проблемному Закарпатті почав із введення дрес-коду і заборони носити бороди

Одним із перших розпоряджень нового начальника Закарпатського Управління Служби безпеки України Івана Рудницького стало введення дрес-коду і заборона на носіння бороди.
Про це в написав головний редактор Юрій Бутусов.
Бутусов зазначив: "На одне з найпроблемніших обласних управлінь СБУ в Закарпатті призначено нового керівника - Івана Рудницького. Президент саме там поставив завдання подолати контрабанду, потрібен новий системний підхід. А які проблеми є пріоритетними в цьому контрабандному регіоні?
Ну, перш за все, як з'ясувалося, зовнішній вигляд. Всім співробітникам наказано пристойно одягатися і мати відповідний вигляд, бороди носити заборонено! Оце так, оце круто. Іване Львовичу, тільки розкажіть для початку, з яких джерел, скажімо, лейтенант СБУ, який одержує зарплату від 12 тисяч гривень, закуповуватиме собі костюми, які відповідають Вашому вимогливому смаку? Чи треба як зазвичай шукати спонсорів? Може, якщо розібратися, в боротьбі з контрабандою не в костюмах проблема?
Ви знаєте, в Офісі президента офіційно дозволено ходити в шортах, а Ви навіщо таким ретроградством і показухою займаєтеся? Може, хоча б попервах, поки зарплату не піднімете і фонди на костюми не виб'єте, варто дозволити все-таки боротися з контрабандою в майках і бородах?"
Також Бутусов опублікував скрін розпорядження нового начальника
 

arnisumy

Well-Known Member
Гої, ви знову їх зробили!

13.07.19 08:36
Подруга Олени Кравець із "Кварталу 95" Мецгер стала членом наглядової ради націоналізованого "Приватбанку", - "Новое время"
Колишній юрист "Укрексімбанку" Юлія Мецгер, яка увійшла за квотою президента Зеленського до наглядової ради "Приватбанку", виявилася подругою Олени Кравець зі студії "Квартал 95".
Як передає , про це пише
Видання зазначає: "Новачок наглядової ради "Приватбанку" Юлія Мецгер була позначена на особистому фото Олени Кравець у її інстаграмі, де вони разом були на вечірці.

У самої Мецгер немає жодного поста в її соцмережі.
Кравець і Мецгер знайомі щонайменше чотири роки. Фото з соцмережі "Інстаграм" датовано 2017 роком, а фото нижче, де вони разом, було завантажено у 2018 році в акаунт фейсбука генерального директора Red Bull України Тетяни Лукинюк.

У фейсбуці Тетяни Лукинюк також три спільні фото з Оленою Кравець і Юлією Мецгер, які зроблено у 2015-2016 роках. Вони разом із членами сімей та іншими людьми позначені на фотографіях на концерті Pianoboy, в кафе і в аеропорту "Київ" (Жуляни) перед відльотом у Дубай.

Як повідомлялося раніше, 5 липня
Мецгер була юристом "Укрексімбанку", а Юрій Храмов раніше працював у цьому банку, був заступником голови правління.
Згідно з декларацією Юлії Мецгер як кандидата на посаду члена наглядової ради, її чоловіком є Євген Володимирович Мецгер. Найімовірніше, це заступник голови правління державного "Укргазбанку". У його офіційній біографії є згадка про отримання вищої освіти в Криворізькому технічному університеті. Євген Мецгер і Олена Кравець - ровесники.
 

arnisumy

Well-Known Member
13.07.19 12:27
Команда Зеленского назначила "смотрящего" за Киевом, – СМИ

В команде президента Владимира Зеленского назначили нового "смотрящего" за Киевом, им стал Андрей Вавриш.
Об этом со ссылкой на сообщает .
Предполагается, что к Вавришу уйдет вся исполнительная власть в Киеве. По данным издания, мэр Виталий Кличко сдаваться не собирается и обещает применить свой и братский авторитет в Европе и Америке.
Вавриш является главой строительной компании SAGA Development, 5 лет назад он ушел с должности зама главы Департамента градостроительства и архитектуры Киева. Глава Офиса президента Украины Андрей Богдан является близким другом Вавриша.
По данным издания, Вавриш займется "теневым переформатированием финансового пространства Киева, отправив на покой регента Кличко Вадима Столара".
В Офисе президента, утверждают, что речь идет не о "смотрящем", а о "стратегирующем".
 
Зверху