Нова влада

Stydent

Well-Known Member
Казнокрад и взяточник, вы так мылитесь потому что боитесь увольнения, потому что больше взяток давать не будут, а руками и головой вы работать не умеете?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Извини заранее за такое сравнение, но ты как афроамериканец, который просто хочет поменять более жестокого рабовладельца на менее жестокого. Может, уже пора освободиться от рабства? Я именно это хотел сказать!
You must be registered for see medias
:D
Haup, я просто реально дивлюсь на те, що в нас є, і що з наявного може вийти. Вибач, з лайна кулю, ну ніяк не вийде вилепити.

Варіанти:
а) до влади приходить ( через вибори ) маріонетка більш-менш адекватних олігархів. Чи більш менш адекватний олігарх. Який, крім власної кишені працює на те, щоб і після його керування в країні залишились умови, щоб він і його нащадки могли в цій країні нормально заробляти. А це означає, в першу чергу такі закони, які б не треба було порушувати і при цьому мати змогу щось заробити. От, гадаю у тих, хто за Пороша голосував на виборах були приблизно такі думки. Я за нього не голосував, тому можу і помилятись в тому, про що вони там думали.
б) до влади приходить ( через вибори ) людина, яка не має зобов'язнь перед олігархами. Бореться з корупцією, робить все задля того, щоб закон був "один для всіх" - "перетрухує" суддів, прокурорів, ментів, сбу, митницю і інші "силові структури". Років через 3 після того, як така система почне працювати, вона набере інерцію вже стане нормою, яку, так само як і теперішню вже важко буде порушити.
в) людей все це дістає, починається глобальна "Врадіївка" і вони починають самі влаштовувати суди Лінча. А до влади в цьому випадку неминуче прийде диктатор. Будь який інший варіант, при якому що й збережеться ця країна, як держава, взагалі можна не роздивлятись. Або анархія, коли області/райони будуть потроху "з'їдатися" сусідами, або диктатура.

На скільки такі варіанти реальні:
"б" - нерельний, бо більшість вважає, як там у темі про вибори написали, що вони "нічого не вирішують". Тому не гріх за гречку проголосувати, взагалі не морочити собі голову, хто там обирається і не розбираючись проголосувати, як сусід/начальник скаже, або взагалі на вибори не піти, бо "дістали". Ще чув аргумент "та його ніхто не знає". Ну так, якщо в тебе нема грошей, які ти так чи інакше десь незаконно отримав, або нема олігарха, які ці гроші дасть і ти будеш їх потім у різних позах відпрацьовувати, то, хто ж тебе буде знати - на ТВ тебе пропустять у кращому випадку тільки, якщо через тебе якийсь скандал виникне, на рекламу гроші потрібні. Хоч би який ти там не був правильний, розумний і красивий.
І, якщо уявити нереальне, і така людина потрапляє на верхній щабель влади, як ви уявляєте собі що там ті пацюки, які там вже давно прижились зроблять? ЗМІ почнуть ( вибачте, вони вже давно до цього це б почали робити ) лити тони бруду. Рада, суди, прокуратури, керівництво силових структур, все почне чинити опір, бо мова буде про їх ( керівництво ) теплі місця під сонцем на той час і, імовірно, не дуже теплі місця за гратами. Практично кожного.

"а" - більш реально. Тільки в цьому випадку, за будь яких варіантів, всі вертикалі, які мають хоч якусь владу, будуть будуватись по принципу вірності начальнику, а не професійним якостям. Питання тільки в тому, на скільки професійні якості будуть низькими. І на скільки велику вагу буде мати корупційна частина.

"в" - все до того і йде. Але, не впевнений, що це саме те, що нам хотілося б. Імовірність того, що країна після цього збережеться майже нульова. Імовірність того, що, якщо збережеться, ті, хто прийде до влади таким чином, під ширмою боротьби з "старою окупаційною владою" не почнуть робити те ж саме, тільки ще й з силовим прикриттям, дуже низька.

От така фігня малята. Дякую за увагу.
 

Theodolit

Well-Known Member
Может как знаток энергоэффективности, прокоментируюете этот момент:
Это коснётся в первую очередь "социально-нищебродского" жилья, где нет приборов учёта, общежитий, бывших заводских малосемеек и прочих аналогичных гадюшников. В Сумах, к примеру, таких домов раз-два и обчёлся. Так что, Сеня, как всегда, популист...
 

I{eI{C

Well-Known Member
Это коснётся в первую очередь "социально-нищебродского" жилья, где нет приборов учёта, общежитий, бывших заводских малосемеек и прочих аналогичных гадюшников. В Сумах, к примеру, таких домов раз-два и обчёлся. Так что, Сеня, как всегда, популист...
Сумы не Украина, Москва не Россися. А что популист - это да... Школа Тимошенко же. Сейчас вон каждый район области субсидий по 10 лямов подкинет коммунальщикам(точнее их хозяевам). И гривасик упадет опять -) Сеня скажет что "це пэрэмога".
Завтра зафоткаю какую у нас теплоизоляцию сделали по воздушным теплотрассам. С виду вроде и разумно: сверху кожух с оцинковки, внутри походу пенополиуретановый наполнитель, но пацаны пены не жалели - перестарались с плотностью. Я рукой потрогал - вроди теплее окружающей среды. Это плохо. А вообще куда не кинься - кругом "прохфесиАналлы".
 
Останнє редагування:

Haup

козаченько
От така фігня малята. Дякую за увагу.
Коста, все решается при желании за месяц. Нужные законы прописываются и голосуются максимум с неделю-две. 20-30 чел на расстрел (все мы знаем их имена). 500-1000 за решетку. И будет совершенно иная политика, совсем другое понимание ответственности. Сработает эффект "Павлова". Если собак и обезьян дрессеруют, то почему нельзя выдрессировать укр. политика, чиновника, гражданина? Я буквально вкратце описал вектор - можно мягче, можно жестче. Но суть такова: все решается при волевой позиции лидера нации в короткие сроки!!! Только лидер сейчас не тот, а мудило полное.
Грузия смогла же? Польша смогла? Словакия и Чехия смогла? А у нас что не две руки и ноги?
 

I{eI{C

Well-Known Member
Haup, я просто реально дивлюсь на те, що в нас є, і що з наявного може вийти. Вибач, з лайна кулю, ну ніяк не вийде вилепити.

Варіанти:
а)
до влади приходить ( через вибори ) маріонетка більш-менш адекватних олігархів. Чи більш менш адекватний олігарх. Який, крім власної кишені працює на те, щоб і після його керування в країні залишились умови, щоб він і його нащадки могли в цій країні нормально заробляти. А це означає, в першу чергу такі закони, які б не треба було порушувати і при цьому мати змогу щось заробити. От, гадаю у тих, хто за Пороша голосував на виборах були приблизно такі думки. Я за нього не голосував, тому можу і помилятись в тому, про що вони там думали.
Начнется очередной передел и охота на ведьм.
б)
до влади приходить ( через вибори ) людина, яка не має зобов'язнь перед олігархами. Бореться з корупцією, робить все задля того, щоб закон був "один для всіх" - "перетрухує" суддів, прокурорів, ментів, сбу, митницю і інші "силові структури". Років через 3 після того, як така система почне працювати, вона набере інерцію вже стане нормою, яку, так само як і теперішню вже важко буде порушити.
Сказки для деток. Будут вставлять палки в колеса, или просто убьют. Вот и весь сказ.
в)
людей все це дістає, починається глобальна "Врадіївка" і вони починають самі влаштовувати суди Лінча. А до влади в цьому випадку неминуче прийде диктатор. Будь який інший варіант, при якому що й збережеться ця країна, як держава, взагалі можна не роздивлятись. Або анархія, коли області/райони будуть потроху "з'їдатися" сусідами, або диктатура.
Как только упадет хоть один волос с башки путинососа, сюда приедут сотни зеленых ублюдков, а обамка-обезьянка скажет "да ну их нахер, не буду беспокоится из-за этих кретинов" и будет прав.


От така фігня малята. Дякую за увагу.
От така фігня малята. Дякую за увагу
 
Зверху