Нова влада

d324co

Well-Known Member
да я не про котов,я про ресурс - публика там ну очень занятная
А я на ресурс не заходил даже, гуглем картинку про "коту делать нечего" нашел... и вот, на тебе - уже ватником стал... а котам однозначно делать нечего, то улицу переименовать, то лейтенанта, то милиционера... скоро яйца сиять будут (((
 

lelja

Well-Known Member
Сухов;30769192 сказав(ла):
Робоча група з економіки Контактної групи по Україні на зустрічі в Мінську досягла домовленостей про відновлення інфраструктури Донбасу.
Досягли домовленостей за двома групами питань. Перша - це водопостачання, експерти вивчать два об'єкти з Донецької та Луганської областей. Дана робота представляє інтерес для всіх протиборчих сторін", - заявив спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.
Крім того, за його словами, була досягнута домовленість з відновлення залізничного сполучення.

Ну что.. "Поздравляю" всех украинцев.

ху йло додавил кондитера.

Сначала впихнул ублюдков в политическое ппространство Украины, заставив однотуровое чмо продавить изменения в конституцию, а теперь нам их вешают на баланс и восстановление.


Остался последний шаг.
Сдать Марик и признать Крым де-факто за парашей.
Давай, пэтя, вперед. Я знаю, ты справишься.
\\\\
 

goool

Well-Known Member
НБУ официально разрешил украинцам пользоваться PayPal и ApplePay
, 11:58


You must be registered for see images

Фото: Макс Левин
Новости по теме

В дальнейшем Нацбанк намерен подготовить изменения в закон о платежных системах

опубликовал заявление, относительно выхода на украинский рынок международных платежных систем интернет-расчетов (PayPal, ApplePay, GoogleWallet и другие) для передачи и приема трансграничных платежей на счета резидентов в украинских банках.

Об этом сообщает официальный НБУ.

Теперь, в частности. украинцы могут отправлять средства из страны с использованием платежных карточек для расчетов или для зачисления на e-wallets для дальнейших расчетов; получать (как физлица, так и предприниматели) средств за проданные товары / услуги от нерезидентов; использовать большинство доступных сервисов электронных денег в дальнейшем.

"Международные системы интернет-расчетов имеют право осуществлять полноценную деятельность в Украине после внесения сведений о них в Реестр платежных систем, систем расчетов, участников этих систем и операторов услуг платежной инфраструктуры", - отмечается в сообщении.

В дальнейшем Нацбанк планирует разработать изменения в законодательство, в том числе в Закон Украины "О платежных системах и переводе средств в Украине", что позволит расширить возможности использования электронных денег резидентами Украины.

Напомним, в апреле НБУ сообщал, что планирует упростить работу платежным системам. Заместитель председателя НБУ Владислав Рашкован тогда отметил, что в целях совершенствования работы международных платежных систем в Украине создана отдельная рабочая группа с участием представителей НБУ, профессиональных общественных объединений, а также компаний Deloitte и Baker & McKenzie. 28 июля Нацбанк внес в документы изменения, предусматривающие возможности для .
 

goool

Well-Known Member
dodał 9 nowych zdjęć do albumu — z użytkownikami i .
·


Ми ввели новий формат роботи, будемо регулярно влаштовувати виїздні зустрічі ОДА з людьми для рішення усіх питань на місці. Сьогодні декілька годин ми провели в Овідіополі. Мої заступники, керівники служб разом зі мною на місці приймали людей, зібрали дуже багато інформації. Після того як, запропонованого раніше кандидата на голову районної адміністрації люди зустріли критично, на цей раз новий кандидат Ігор Литвинюк вцілому сподобався людям. Він відповів на більшість запитань задовільно. Його головне завдання - бути весь час з людьми та все змінити. Я сам отримав велике задоволення від зустрічі, незважаючи на тягар проблем, які накоплювалися роками. Люди у нас просто чудові - головне показати їм конкретні результати для того, щоб вони повірили у те, що зміни можливі та вони здатні перевернути гори.

Мы ввели новый формат работы: будем регулярно устраивать выездные встречи ОГА с людьми, с решением всех вопросов на месте. Сегодня несколько часов провели в Овидиополе. Мои заместители, руководители служб вместе со мной на месте принимали людей, собрали очень много информации. После того, как предложенного раньше кандидата на главу райадминистрации в прошлый раз люди встретили критически, на этот раз новый кандидат Игорь Литвинюк в целом понравился. Он ответил на большинство вопросов удовлетворительно. У него главное задание - быть все время с людьми и все поменять. Я сам получил огромное удовольствие от встречи, несмотря на тяжесть годами накопившихся проблем. Люди у нас просто чудесные - главное им показать конкретные результаты, чтобы они поверили, что изменения возможны и они свернут горы.


 

rfvgy

Ukrainian
Порошенко підписав закон про поліцію

You must be registered for see images

Порошенко "узаконив" поліцію / twitter.com/APUkraine

Про це повідомила прес-служба глави держави у Twitter.

Як повідомляв УНІАН, Верховна Рада 2 липня ухвалила Закон «Про ».

За дане рішення проголосували 278 народних депутатів. Не голосувала в повному складі фракція "Опозиційний блок".

Президент України Петро Порошенко підписав закон про поліцію.

Відповідно до закону, керівник поліції призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом міністрів України за поданням прем’єр-міністра відповідно до пропозицій міністра внутрішніх справ. Перший заступник і заступники керівника поліції призначаються на посади та звільняються з посад міністром внутрішніх справ за поданням керівника поліції.

Територіальні органи поліції утворює, ліквідовує та реорганізовує Кабінет міністрів за поданням міністра внутрішніх справ на підставі пропозицій керівника поліції.

Керівники територіальних органів Національної поліції призначаються на посади та звільняються з посад керівником Національної поліції за погодженням з міністром внутрішніх справ.

Орган місцевого самоврядування може проголосувати за недовіру начальнику управління поліції на своєму районному або обласному рівні, що збільшує зону контролю над законністю та ефективністю дій поліції.

Громадяни, які хочуть вступити на службу в поліцію, обираються на конкурсах, в тому числі за згодою проходять процедуру опитування на так званому поліграфі, і на конкурсних засадах призначаються на посади молодшого та середнього начальницького складу.

Поліцейським заборонено висловлювати особисте ставлення до діяльності партій під час виконання службових повноважень, а також використовувати службові повноваження в політичних цілях.

Структуру територіальних органів поліції затверджує керівник поліції за погодженням з міністром внутрішніх справ України. Штатний розпис (штат) і кошторис територіальних органів поліції затверджує керівник поліції. Керівники територіальних органів поліції призначаються на посади та звільняються з посад керівником поліції. Заступників керівників територіальних органів поліції призначає на посади та звільняє з посад керівник територіального органу поліції.

Територіальні органи поліції утворює, ліквідовує та реорганізовує Кабінет міністрів за поданням міністра внутрішніх справ на підставі пропозицій керівника поліції.

Встановлено, що керівником і заступниками керівника поліції може бути призначена особа, яка: відповідає загальним умовам вступу на службу в поліцію; має вищу повну юридичну освіту; має стаж роботи в галузі права не менш як сім років; має досвід роботи на керівних посадах не менш як п’ять років.

На однострої поліцейського розміщується нагрудний знак із чітким зазначенням його жетона з індивідуальним особистим номером. Поліцейському заборонено знімати з однострою чи приховувати нагрудний знак, а також будь-яким іншим чином перешкоджати читати інформацію на ньому або фіксувати її за допомогою технічних засобів.

Законом визначено 9 випадків, коли поліцейський може зупиняти транспортні засоби. Поліцейський може обмежувати або забороняти рух транспорту і пішоходів на окремих ділянках вулиць і автомобільних доріг у випадках затримання осіб відповідно до закону, під час аварій, інших надзвичайних обставин, якщо це необхідно для забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони життя і здоров’я людей.

Поліцейський зобов’язаний заздалегідь попередити особу про застосування фізичної сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї і надати їй достатньо часу для виконання законної вимоги поліцейського, крім випадку, коли зволікання може спричинити посягання на життя і здоров’я особи чи (та) поліцейського або інші тяжкі наслідки, або в ситуації, що склалася, таке попередження є невиправданим або неможливим.

Попередження може бути зроблено голосом, а за значної відстані або звернення до великої групи людей - через гучномовні установки, підсилювачі звуку.

Поліції (поліцейському) заборонено: наносити удари гумовими (пластиковими) кийками по голові, шиї, ключичній ділянці, статевих органах, попереку (куприку) і в живіт; під час застосування засобів, споряджених речовинами сльозогінної та подразнювальної дії, здійснювати прицільну стрільбу по людях, розкидання і відстрілювання гранат у натовп, повторне застосування їх у межах зони ураження в період дії цих речовин; відстрілювати патрони, споряджені гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, з порушенням визначених технічними характеристиками вимог щодо відстані від особи та стрільби в окремі частини голови і тіла людини.

Також заборонено застосовувати водомети за температури повітря нижче +10°C; застосовувати засоби примусової зупинки транспорту для примусової зупинки мотоциклів, мотоколясок, моторолерів, мопедів, транспортного засобу, що здійснює пасажирські перевезення, а також застосовувати такі засоби на гірських шляхах або ділянках шляхів з обмеженою видимістю, залізничних переїздах, мостах, шляхопроводах, естакадах, у тунелях; застосовувати кайданки більш ніж 2 години безперервного використання або без послаблення їхнього тиску.

До створення, укомплектування спеціально підготовленими поліцейськими та забезпечення функціонування на всій території України патрульної поліції тимчасово, до 31 грудня 2016 року, дозволяється функціонування у складі поліції Державної автомобільної інспекції та підрозділів громадської безпеки, на які покладаються обов’язки з охорони публічного порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху в окремих регіонах та населених пунктах, де тимчасово відсутня патрульна поліція.

Також до 31 грудня 2016 року поліції дозволяється використання службових посвідчень, бланків, печаток, штампів, логотипів та емблем міліції та Міністерства внутрішніх справ.

Детальніше читайте на УНІАН:

You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images


 

goool

Well-Known Member
До складу Національної поліції увійдуть:
  • поліція - кримінальна,
  • патрульна,
  • органи досудового розслідування,
  • поліція охорони,
  • спеціальна та поліція особливого призначення.
Закон набирає чинності за три місяці із дня публікації. Нагадаю, нові полісмени склали присягу в центрі Києва 4 липня.
 

d324co

Well-Known Member
Субсидии на тарифы ЖКХ нужно реформировать, сказали в МВФ, и правительство Арсения Яценюка начало проводить активную работу в этом направлении.

Это во многом связано с тем, что согласно рекомендациям МВФ субсидии ЖКХ должны распространяться только на небольшую часть населения, которая действительно не может платить за услуги ЖКХ по европейским тарифам. Что касается большей части населения, то согласно мнению специалистов МВФ, доходы украинцев в целом позволяют без особых проблем оплачивать тарифы ЖКХ.

Судите сами: согласно докладной записке МВФ, в Украине средняя заработная плата около 4300 грн, а средний платеж на услуги ЖКХ на одну семье в июне не превышал 305 грн. Небольшая сумма даже после семикратного повышения тарифов на газ для украинцев. Поэтому МВФ вполне обоснованно требует существенно урезать расходы из госбюджета на субсидии ЖКХ и больше направить денег на военные расходы и оплату услуг консультантов МВФ, которые так хорошо дают советы украинцам, что и как им делать.

В новой редакции Меморандума МВФ и Украины записано, что с 1 июля 2015 года право на субсидию будут получать только те семьи, где доход на одного члена семьи меньше социальной налоговой льготы. Другими словами, если средний доход на одного члена семьи больше 1710 грн на месяц, то такая семья теперь уже не имеет право на субсидию ЖКХ.
На 2016 год в госбюджет на все социальные программы планируют заложить всего 43 млрд. грн, это почти в три раза меньше, чем в госбюджете на 2013 год. Зато правительство Украины сможет выполнить самый главный показатель МВФ
Дождались пакращення. тільки сліпий не баче...
субсидии в 3 раза меньше, а цены в 3 раза выше
 
Останнє редагування:

goool

Well-Known Member
В Полтавской области произошел взрыв на нефтеперерабатывающем заводе
, 13:18


You must be registered for see images

Архивное фото
Фото: mns.gov.ua

В результате взрыва в 500-кубовой емкости образовалась трещина

В на предприятии "Кремойл-Синтез" произошел взрыв газовоздушной смеси без последующего горения.

Об этом сообщает официальный Госслужбы по чрезвычайным ситуациям.

"В 10:15 в службу спасения поступило сообщение, что в городе Кременчуг Полтавской области на предприятии "Кремойл-Синтез" произошел взрыв газовоздушной смеси без последующего горения", - говорится в сообщении.

Так, в результате взрыва в 500-кубовой емкости образовалась трещина. На время взрыва в емкости находилось 20 куб. метров мазута.

На ликвидацию последствий чрезвычайного происшествия направлены 5 единиц техники и 20 человек личного состава. В настоящее время проводятся мероприятия по слиянию мазута в подземный аварийный резервуар и недопущению возникновения его горения.

Напомним, 8 июня в Ровенской области .
 
Зверху