Нова влада

kamerad

Well-Known Member

Нежданчик от Михо

Саакашвили объявил, что вскоре будут уволены все 26 председателей райисполкомов всех 26-ти районов одесской области.
Был объявлен открытый конкурс. Среди требований - любое высшее образование, знание английского языка и отсутствие предыдущего опыта работы в системе власти Украины.

Во время первого ознакомительного собеседования по телефону, член отборочной комиссии, якобы невзначай, вставлял в разговор пару реплик - вопросов на английском языке.
В результате, из 4500 подавших заявки претендентов (каждый их которых уверен, что именно он - самая подходящая кандидатура на должность руководителя района), осталось....40 человек.

Обидно, да?
В институтских-университетских дипломах у них по английскому языку "хорошо" и "отлично" стояло...

А тут такая подляна - разговор на английском без предупреждения поддержать.
You must be registered for see images
лишить права выбора власти по такому принципу всех. Заходишь в кабинку, там комп.. и "О щасливчик". Дальше вы поняли.
 

kamerad

Well-Known Member
не.... там будет сидеть троль с ольгино возле голосующего
 

goool

Well-Known Member
"Приват" Коломойского подал в суд Лондона на Украину
16 июля 2015 16:53 по материалам: автор: 1528
You must be registered for see images
Компания Коломойского подала в суд на Украину
Источник: focus.ua
Офшорные компании Littop Enterprises Limited, Bridgemont Ventures Limited, Bordo Managament Limited, контролируемые группой "Приват", подали иск против государства Украина в Лондонский суд.

Как сообщает LB.ua со ссылкой на профильное издание Oilnews, компании Игоря Коломойского указывают на нарушение своих прав при исполнении акционерного соглашения по управлению ПАО "Укрнафта", заключенного в 2010 году между группой "Приват" и государством.

Они считают, что назначение собрания акционеров на 22 июля и утвержденная повестка, где главный пункт - смена руководителя компании, нарушают их права как подписантов соглашения.

Также, по мнению истцов, метод отбора кандидатов на должность главы "Укрнафти" путем открытого конкурса, проведенного НАК "Нафтогаз Украины", также нарушает права акционеров и пункты соглашения.

Как сообщалось ранее, Гааги на Россию.
 

goool

Well-Known Member
Никто не заметил, как сыну Януковича разблокировали миллиардный счет в банке
/ ВЧЕРА, 09:43

4989
0
  • 60
Апелляционный суд Киева снял арест, наложенный на имущество Александра Януковича, в том числе на ценные бумаги, которые были на учете у "Всеукраинского банка развития".

Такую информацию сообщает , со ссылкой на " ".

Соответствующее решение было принято еще 14 апреля 2015 года.

Чтобы избежать разблокирования ресурсов, в тот же день Госфинмониторинг повторно остановил расходные финансовые операции в ценных бумагах по открытому в банке счета.

Имущество Януковича может быть окончательно разблокировано, если Генеральная прокуратура повторно не обратится в суд о наложении ареста.

Напомним, что арест на имущество Александра Януковича, в том числе на ценные бумаги, в банке "ВБР", был наложен постановлением Печерского районного суда Киева от 1 апреля 2014 года.

На тот момент на счете в ценных бумагах было 1 млрд. 067 млн. гривен.
Справка:

"Всеукраинский банк развития" является стопроцентной собственностью старшего сына беглого экс-президента Виктора Януковича Александра. Главой правления банка до середины прошлого года была Валентина Арбузова - мать экс-первого вице-премьера Сергея Арбузова.
 

rfvgy

Ukrainian
Відтепер посадовцям доведеться декларувати усе своє фактичне майно
16.07.2015 | 18:38

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення зміни до статті 46 Закону України "Про запобігання корупції" (щодо обсягу декларованої інформації особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) (№2879).
You must be registered for see images

REUTERS
Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 253 народні депутати із 334, зареєстрованих у сесійній залі.

Як зазначив голова Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв, закон "змушує всіх посадовців декларувати не тільки формально записане на них майно, але і те майно, яке формально належить іншим особам, але насправді є у розпорядженні цих посадовців".

Крім того, додав він, йдеться про "майно, яке офіційно не існує, але насправді є величезними маєтками чи дорогими машинами".

Як зазначається у пояснювальній записці, законопроект розроблено для забезпечення виконання пункту 6 протоколу наради у прем’єр-міністра України від 30 квітня 2015 року та з метою розкриття інформації про кошти та інші активи високопосадовців, а також членів їх сімей, як в Україні, так і за її межами, бенефіціарними власниками та контролерами яких вони є.


Законом у статті 46 "Інформація, що зазначається в декларації" передбачено, що у декларації вказуються відомості про, серед іншого, об’єкти незавершеного будівництва, об’єкти, не прийняті в експлуатацію або право власності на які не зареєстроване в установленому законом порядку, які:

а) належать суб’єкту декларування або членам його сім’ї на праві власності відповідно до Цивільного кодексу України;

б) розташовані на земельних ділянках, що належать суб’єкту декларування або членам його сім’ї на праві приватної власності, включаючи спільну власність, або передані їм в оренду чи на іншому праві користування, незалежно від правових підстав набуття такого права;

в) повністю або частково побудовані з матеріалів чи за кошти суб’єкта декларування або членів його сім’ї.

Такі відомості включають: інформацію про місцерозташування об’єкта; інформацію про власника або користувача земельної ділянки, на якій здійснюється будівництво об’єкта; якщо об’єкт перебуває у спільній власності – про всіх його співвласників зазначаються відомості, передбачені пунктом 1 частини першої цієї статті, або найменування відповідної юридичної особи із зазначенням коду Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Крім того, встановлено, що у декларації зазначаються також відомості про об’єкти декларування, передбачені пунктами 2-8 частини першої цієї статті, що є об’єктами права власності третьої особи, якщо суб’єкт декларування або член його сім’ї отримує чи має право на отримання доходу від такого об’єкта або може прямо чи опосередковано (через інших фізичних або юридичних осіб) вчиняти щодо такого об’єкта дії, тотожні за змістом здійсненню права розпорядження ним.

Відомості, передбачені цією частиною, не зазначаються в декларації, якщо відповідні об’єкти належать на праві власності юридичній особі, вказаній у пункті 51 частини першої цієї статті, та їх головним призначенням є використання у господарській діяльності такої юридичної особи (промислове обладнання, спеціальна техніка тощо).


Положення цієї частини застосовуються під час , які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, а також суб’єктами декларування, які займають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків, відповідно до статті 50 цього Закону.

Закон ухвалено з пропозицією голови Комітету ВР з питань правової політики та правосуддя Руслана Князевича щодо того, за яких умов чиновник має декларувати майно.

"Якщо ви користуєтеся майном з метою отримання вигоди або розпорядження майном, ви зобов'язані його декларувати... В інших випадках, якщо ви це робите не з метою вигоди або не з метою розпорядження... то ви не зобов'язані декларувати його в декларації", - зауважив він.

Детальніше читайте на УНІАН:
 

d324co

Well-Known Member
19.07.15 20:31 Демчишин: Украина в течение двух недель не использует российский газ.
"Мы на данный момент закачиваем газ в хранилища, в объеме примерно 30 млн кубов ежедневно. Примерно 14-15 млн мы получаем из Словакии, 15 нам остается своего, собственной добычи, который мы закачиваем в хранилища", - отметил Демчишин.
Источник:
как достал этот цирк...
А из Словакии импортируют что, не газпромовский газ??
 
Зверху