Нова влада

valmi09

Active Member
Исполнительный директор "Нафтогаза": Неизвестные избили битами члена набсовета "Укрнафти" Столяра
You must be registered for see images

Утром в пятницу, 10 июля, неизвестные избили бейсбольными битами члена наблюдательного совета нефтедобывающей компании "Укрнафта", заместителя директора департамента экономической, промышленной, информационной безопасности и управления рисками "Нафтогаза України" Петра Столяра. Об этом в Facebook исполнительный директор "Нафтогаза" Андрей Пасишник.
"Только что у собственного дома тремя неизвестными с битами жестоко избит один из руководителей "Нафтогаза" – член наблюдательного совета "Укрнафти", известный своей принципиальной позицией по отстаиванию государственных интересов, Петр Столяр", – написал Пасишник.
Он напомнил, что именно Столяру 29 мая на собрании наблюдательного совета "Укрнафти" бизнесмен Игорь Коломойский сказал "рамсы попутал".
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
ЗМІ: кандидатом на посаду голови "Укрнафти" обрали британця
10.07.2015 | 21:40

Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств (Національний комітет КМУ) на фінальному етапі конкурсу відібрав претендента на посаду голови правління ПАТ "Укрнафта".
You must be registered for see images

"Укрнафту" може очолити британець / ukrnafta.com

Як повідомив з посиланням на джерело, знайоме з результатами засідання, це британець Марк Роллінз.

"Засідання комітету відбулося сьогодні ввечері. Вибрано одного з двох кандидатів - Марка Роллінза", - повідомило джерело.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про можливе призначення на посаду голови "Укрнафти" російського бізнесмена Євгена Чічваркіна, що проживає в Лондоні. До цього він працював в нафтовому бізнесі. Сам Чичваркін підтвердив, що йому надійшла така пропозиція.

Проте пізніше міністр економіки Айварас Абромавічус написав в Твіттер, що обраний нацкомісією кандидат дійсно іноземець, але не Чичваркін.

Інформацію про те, що кандидат є громадянином Великобританії, і це не Чичваркін підтвердили в "Нафтогазі".

Роллінз - президент "Бі Джі Казахстан", яка є частиною "Бі Джі Груп", провідної міжнародної енергетичної компанії, що спеціалізується на діяльності, пов'язаної зі всім циклом виробництва природного газу. Він відповідає за всю діяльність Бі Джі Груп у Центральній Азії.

Роллінз також удостоєний ступеня доктора технічних наук Оксфордського університету в 1989 році і ступеня магістра в галузі математики Кембриджського університету в 1985 році.

Відібрана кандидатура буде розглянута для призначення на засіданні зборів акціонерів компанії 22 липня.

"Укрнафта" є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України. Частка ПАТ "Укрнафта" в видобутку нафти та газового конденсату в Україні становить 68%, в видобутку газу - 11%.

Детальніше читайте на УНІАН:
 

Stydent

Well-Known Member
Сотрудники новосозданной Патрульной полиции Украины не дали выпившему генералу сесть за руль автомобиля в Киеве, после чего он попытался оказать сопротивление, однако был нейтрализован и доставлен по месту жительства.
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Чего про Мукачево никто не пишет?
Loner пише. По кілька разів одне й те саме. Якщо події і далі будуть в такому ж дусі розвиватись, то відокремлю новини за цією темою у тему "Порошенко проти доб.батів."
 

Udaff4eg

Well-Known Member


You must be registered for see images


Александр Корниец обжаловал свой арест. Об этом журналистам сообщил адвокат Корнийца Виктор Петруненко, пишет .


«Защита и лично Корниец подали апелляционную жалобу на выбранную ему меру пресечения с требованием отменить ее, поскольку в его действиях нет состава преступления”, - сказал Петруненко. К

орнийца и первого заместителя начальника Главного следственного управления Генпрокуратуры Владимира Шапакина задержали в результате совместной спецоперации ГПУ и СБУ 5 июля. По данным пресс-центра СБУ, у задержанных изъято около 500 тыс. долларов и драгоценности. Установлено, что они вступили в коррупционный сговор и получили взятку в размере 3 млн 150 тыс. грн. Злоумышленники изъяли технику у предприятия, которое занималось добычей песка в Киевской области, чем заблокировали его работу.

За «помощь» в возврате техники прокуроры через посредников требовали и получили гривневый эквивалент 150 тыс. долларов США. Во время обысков у первого заместителя начальника Главного следственного управления ГПУ было изъято 400 тыс. долларов, а у заместителя прокурора Киевской области - значительное количество ювелирных изделий, 65 бриллиантов и автомат Калашникова.

Обоим задержанным сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч. 4 ст. 368 (получение взятки) Уголовного кодекса Украины. Санкция этой статьи предусматривает безальтернативное лишение свободы на срок от 8 до 12 лет с конфискацией имущества.

«Защита и лично Корниец подали апелляционную жалобу на выбранную ему меру пресечения с требованием отменить ее, поскольку в его действиях нет состава преступления”,
Да эти с*ки издеваются
 

arnisumy

Well-Known Member
Голова МЗС звільнив почесного консула в турецькій Антальї після футболки з Путіним
13.07.2015

Міністр закордонних справ Павло Клімкін повідомив, що припинив повноваження громадянина Туреччини Левента Айдина як почесного консула України в турецькому курортному місті Анталья.

«Левент Айдин допоміг багатьом українським громадянам, та є питання принципу», – написав міністр у твітері.

Попередніми днями в соцмережах розповсюджували фотографії й відеозаписи появи Айдина на офіційному заході в Антальї у футболці з зображенням президента Росії Володимира Путіна і підписом російською мовою «Ввічливість – наше все»; тема «ввічливості Росії» з’явилася після окупації українського Криму. Ці фото і відео відразу почали поширювати російські засоби інформації.
You must be registered for see medias
Нештатними почесними консулами міністр закордонних справ України призначає громадян країни перебування, які, за положенням, повинні, серед іншого, мати «бездоганну репутацію». Не будучи штатними дипломатами, вони виконують певні консульські функції в тих місцях, де немає регулярних консульств, зокрема, надають допомогу і сприяння громадянам чи юридичним особам України.
 
Зверху