Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Whisper

Well-Known Member
Истерия и "хороша" тем, что даже у весьма умных людей напрочь отключает возможность адекватно мыслить.
Ну, а про 9-е мая я писал в этой теме еще пару дней назад, это крайне очевидно. Мне очень не хочется быть "Вангой", но население уже накачано до чёртиков, а новости ежедневно только поднимают планку. В городе "периферическим" слухом везде улавливаю шу-шу-шу: "Украина", "Россия", "фашисты", и т.д. В основном, никто публично не париццо, но в личном пространстве эта тема бурлит.
Не сложно предположить, чем это может кончиться. А если не получится, то просто побьют ряженых "ветеранов" в нужных городах.
Меня лично сильно впечатлило , когда случайно услышал как одна женщина , занимающаяся уборкой , уверенно и четко высказала чуть ли не план наших ответных действий на случай войны! ) Оказывается , в нашей талантливой стране уборщица может управлять войсками ! :)
 

Fill

Кот
Якщо провокаторів з комуняк не буде, то вони і з бандерівцями цілком можуть порозумітись. Правда там зараз вже справжніх ветеранів дуже мало залишилось. В основному НКВДісти, які з власним населенням воювали і потім нестатків не відчували. А тим, хто справді воював ділити нічого, треба тільки нашарок російсько-радянської пропаганди відкинути.
Нет, не смогут они с Бандеровцами общий язык найти. Вы же прекрасно понимаете, что реальным ветеранам там далеко за 85, у них привитая аллергия на Бандеру, и менять поздно.
Так шо будут тёток и дядек сгонять лет по 60, с морщинами, и орденами "За взятие Берлина".
А со своей стороны я скажу, что 9-го мая я, как всегда, пройдусь со своими по могилкам, памятникам, и к Алёше. Положу цветы.
Это была Наша Общая Победа, а не победа недомерка из Кремля.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 05:59
Військова розвідка США повідомила Конгрес про те, що ймовірність військового вторгнення Росії на територію східної України вища, ніж думали досі

До такого висновку військова розвідка США прийшла у зв'язку з «тривожними симптомами, що з'явилися в останні три-чотири дні», повідомляє з посиланням на CNN.

Американські експерти очікують ударів по Луганську, Донецьку і Харкову, кидка в Придністров'я - і не виключають спроби захоплень територій в Прибалтиці. Генерал Філіп Бридлав, командувач сил НАТО, сказав конгресменам, що зосереджених біля кордонів російських сил для цього достатньо.

За даними американської розвідки, в районах Ростова-на-Дону, Курська та Бєлгорода зосереджено угруповання чисельністю понад 30 тис. вояків, переважно у складі моторизованих підрозділів, призначених для швидких кидків

Крім того, в стан мобілізаційної готовності приведені підрозділи, розташовані в глибині російської території.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 06:15
Мікроавтобус із звільненими українськими офіцерами у супроводі позашляховика з десантниками конвою перетнув адміністративний кордон Криму та Херсонської області пізно вечором 26 березня

Після короткого спілкування з прикордонниками та перевірки документів першим на землю континентальної України ступив командир 204-ї бригади тактичної авіації полковник Юлій Мамчур, ідеться в сюжеті .

Він повідомив, що годували його в ув'язненні непогано, тримали в одиночній камері, а на допитах ставили провокативні запитання. При цьому Мамчур зазначив, що такі точно відповіді на них окупанти й отримували.

"У моєму випадку застосування зброї проти батальйону спецназу – повірте, що нас би там на м'ясо перетворили", - прокоментував офіцер захоплення військової частини в Бельбеку росіянами.

"Таке рішення прийняти дуже важко, коли ти відчуваєш, що в тебе сил і засобів не вистачає. Якби стояв батальйон морпіхів із цього боку і їхній батальйон – тоді був би паритет. А так – вибачте. 10 проти 350 спецназівців", - пояснив Мамчур.

Звільнений заступник командира 1-го окремого феодосійського батальйону морської піхоти майор Ростислав Ломтєв відмовився коментувати, чому піхотинці не відкрили вогонь у відповідь на агресивний напад росіян.

"Не можу відповісти зараз на це питання", - сказав він.

Неофіційно серед журналістів циркулює інформація про те, що нібито 13 березня піхотинці отримали наказ здати всю зброю на склади. Офіційних підтверджень або спростувань її немає. Водночас Ломтєв прокоментував відомості про те, що близько 2/3 складу батальйону вирішили залишитися в Криму та не виходити на материкову частину України.

"Багато чинників уплинули на це рішення. Перш за все, особовий склад був місцевий – кримчани. Розташування житла, родини і невпевненість у майбутньому на території України", - перелічив фактори майор, додавши, що до особового складу так і не було доведено визначеності щодо прийому та розміщення для подальшого проходження служби в Україні.

Заступник командувача Військово-морських сил України генерал-майор Ігор Воронченко виглядав дуже погано та спілкуватися з журналістами відмовився. Його кілька діб фактично катували, не даючи спати та здійснюючи психологічний тиск, аби змусити до якихось зізнань. У Чонгар також мають прибути ще троє раніше полонених офіцерів. Зокрема, комбат 1-го феодосійського батальйону підполковника Дмитро Делятицький.
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 09:34
Сценарій, застосований Росією в Криму, повторити на сході та півдні України не вдасться

Про це заявила в ефірі завідувач кафедри міжнародного права НАУКМА, президент Українського Фулбрайтівського товариства Мирослава Антонович.

„Росії не вдасться повторити кримський сценарій на сході та півдні та сході України, оскільки кордони на даний момент є достатньо укріпленими.

При спробі проникнення російських військ - це буде конфлікт на кордоні, і у наших військ не буде наказу не застосовувати зброю”, - переконана Антонович.

На її думку, стан мобілізації армії та суспільства виключає можливість „повзучої окупації”.

„Кримський сценарій я виключаю”, - підкреслила експерт.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 12:12
Військовослужбовці Збройних сил України за підтримки БТРа і декількох військових машин взяли під контроль навігаційну станцію «Марс-75» в Генічеську Херсонської області, яка належить Чорноморському флоту Росії

На території станції перебувають українські десантники в повному озброєнні, передає .

Всередину нікого не пропускають. По периметру кілька солдатів зайняли бойові позиції. Ведеться перепис майна навігаційної станції. За словами генічан, які працюють на «Марс-75», російських військовослужбовців тут немає вже два місяці.

Нагадаємо, в часи президенства Віктора Ющенка виконавча служба неодноразово намагалася виконати постанову суду про повернення "Марс- 75 " державному підприємству " Держгідрографія" , але безуспішно.
You must be registered for see medias
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Будет другой сценарий, посмотрите сколько сейчас войск РФ на границе...
Ото ж. Почнеться з підсилених диверсійних груп, з якими почнеться стрілянина. І далі по наростаючий. Приблизно за тим сценарієм, як і у 41-му німці біля нашого кордону совались і робили провокації.
 
Зверху