Російська інтервенція в україну. березень 2014.

nemeckiy

Active Member
Вовчик Путин подписал приказ об введении на территорию Украины вооружённых военных сил РФ. Всё, намахновничали, с..сать и улыбаться терь будете. РОССИЯ ВПЕРЁД!!! А тем временем пакуем баулы и семей на Рашку отправляем ))
 

rfvgy

Ukrainian
А как вам это?Путин уже официально без провокаций новой власти введет войска.


Путин внес в СФ обращение об использовании на территории Украины ВС РФ до нормализации обстановки в этой стране
01 марта 2014 | 17:45
Президент России Владимир Путин внес обращение в Совет Федерации об использовании Вооруженных сил РФ на территории Украины до нормализации общественно-политической обстановки в этой стране, сообщает пресс-служба Кремля "В связи с экстраординарной ситуацией, сложившейся на Украине, угрозой жизни граждан Российской Федерации, наших соотечественников, личного состава воинского контингента Вооруженных Сил Российской Федерации, дислоцирующегося в соответствии с международным договором на территории Украины (Автономная Республика Крым), на основании пункта "г" части 1 статьи 102 Конституции Российской Федерации вношу в Совет Федерации Федерального Собрания Российской Федерации обращение об использовании Вооруженных Сил Российской Федерации на территории Украины до нормализации общественно-политической обстановки в этой стране", - говорится в документе.
Ну якщо окупанти з"являться в Сумах з ними й поводитись треба як з окупантами ... іншого вибору нема .
 

Miroku

Well-Known Member
Вовчик Путин подписал приказ об введении на территорию Украины вооружённых военных сил РФ. Всё, намахновничали, с..сать и улыбаться терь будете. РОССИЯ ВПЕРЁД!!! А тем временем пакуем баулы и семей на Рашку отправляем ))
Как влезут так и вылезут.С триколором в заднице)
Я посмотрю как они попрутся на Киев.Скорее всего ограничатся Крымом ну и в самом плохом варианте войдут в Харьков и Донецк.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Я всегда старался и голосовал не за националистов , а за демократические партии . всегда хотел чтобы мы жили в дружбе с Россией . теперь фигушки . Если россияне окупанты-сепаратисты захватят Крым - буду назло голосовать за ультра националистов , не знаю кто там - пофигу , Нада всю эту антиукраинскую нечисть вычищать с нашего города и страны
 
УВАГА! В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ЗАРАЗ!
В Дніпропетровській ОДА знаходяться люди, які готові дати відсіч Царьову, який зібрав проросійський натовп пару тисяч і збираються на штурм. Проте вони не знають чи рівні ці сили.
Закликаємо всіх Дніпропетровчан підтримати однодумців!
Журналісти - ви потрібні!!!
в Харкові гепа і допа, в дніпропетровську Царев, все зрозуміло...і перші і другий їздили для консультацій в Москву...
п.с. в Одесі теж починається те саме що у Харкові...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

01.03.2014 | 15:27
За даними МЗС України, США та Велика Британія висловили готовність до проведення таких переговорів, а Росія поки що відмовилася.
You must be registered for see images

МЗС України: РФ відмовляється брати участь у переговорах / telegraf.com.ua
Росія відмовляється брати участь в переговорах у рамках Будапештського меморандуму.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні журналістам в. о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця.

“Нас досить серйозно непокоїть сьогоднішня інформація про те, що Росія відмовляється взяти участь в переговорах у рамках Будапештського меморандуму”, - сказав Дещиця.

Він зазначив, що запрошення українська сторона надіслала. США і Велика Британія висловили готовність до проведення таких переговорів, а Росія поки що відмовилася.

“Відмову від консультацій можна оцінити як те, що піддаються під сумнів міжнародні гарантії безпеки, тому що Україна, підписавши Будапештський меморандум і віддаючи свою ядерну зброю, очікувала на підтвердження своєї територіальної цілісності і незалежності від країн, які підписали цей меморандум. І тепер одна з країн ставить під сумнів використання цього меморандуму для обговорення вирішення конфлікту в мирний спосіб”, - підкреслив Дещиця.

Як повідомляв УНІАН, 28 лютого Дещиця заявив, що МЗС України у зв'язку з подіями в Криму ініціювало двосторонні консультації з Росією, і готове ініціювати консультації в рамках Будапештського меморандуму, якщо не одержить відповідь від РФ.

Згодом у МЗС РФ заявили, що не бачать необхідності у проведенні консультацій з Україною у зв'язку із подіями в Криму.

Сьогодні, 1 березня, Дещиця поінформував, що 3 березня можуть відбутися консультації з виконання Будапештського меморандуму.

***Будапештський меморандум, укладений в 1994 році між Україною, США, Росією і Великою Британією, містить пункти, що надають Україні гарантії її суверенітету і безпеки.

Згідно з Меморандумом, США, РФ і Велика Британія зобов'язалися, зокрема, поважати незалежність, суверенітет й існуючі кордони України; утримуватися від загрози силою і її застосування проти територіальної цілісності і політичної незалежності України.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Куда смотрит СБУ , в Харькове и донецкий сепаратисты свободно выступают - хоть бы парочку заводил прищемили
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Шановні, Вам не здається що все знову повторюється? На майдані коли виступала ОППА казала давайте водити хороводи та співати пісні...ну і доспівались поки народ сам не скинув Режим, те саме зараз діється в масштабах Україна Росія, Росія зараз без всяких попереджень влаштовує захват Території України, влаштовують акції озброєні мітинги під триколорими флагами, і ставлять керівниками ОДА проросійських або взагалі російських громадян...а ця СУКА ОППА каже давайте не піддаватись на провокації....я вмиваю руки, ОППА ділить портфелі і святкує нові "свої" посади та призначення, а тим часом росія вже відкрито захоплює важливі для неї стратегичні територіальні частини України!!! ось Вам і ОППА!
ОППА-суки пожиттєві політичні імпотенти ссикуни, те що зараз робить Росія в Україні лише завдяки ОППА!!!
Твої варіанти? Що зараз має робити ОППА? Але, коли будеш відповідати, май на увазі, що залишилось в країні після правління Януковича.
 

Miroku

Well-Known Member
Посмотрим теперь на действия США и ЕС.Ток чувствуется сольют они нас как Грузию.
 

vampirich

Well-Known Member
Ну, я вважаю, що Росія проголосила війну моїй країні. Інших варіантів, що це, я не бачу.
я об этом с утра написал. правда с матюками. я там под ником Johnik
Сеня нас предал

Посмотрим теперь на действия США и ЕС.Ток чувствуется сольют они нас как Грузию.
и к бабке не ходи, никто за нас не впишется.
 
Зверху