Окупація Криму.

d324co

Well-Known Member
В поселке Каменка под Симферополем (Крым) 30 нетрезвых чеченцев вломились в дом к соседу. Об этом пишет издание «Подъем» со ссылкой на местных жителей.

Отмечается, что мужчины стали хозяйничать во дворе пожилого соседа, а на требования хозяина покинуть территорию начали оскорблять его. Когда на шум сбежались соседи, уроженцы Чечни вынули ножи и набросились на них.

Нападавших удалось прогнать — их избили камнями и садовым ведром. По словам соседей, мужчины недавно сняли в поселке дом, и живут там «общиной в 40 человек». «Они и раньше вели себя агрессивно, но вторжение в чужой дом переполнило чашу терпения», — отметили собеседники издания. В полицию стороны конфликта обращаться не стали.

Ранее, 15 августа, , что в Крыму уроженцы Чечни избили охранников рынка за отказ пустить одного из них в туалет. Инцидент произошел в Евпатории. Нападавших было около 20 человек.
 

arnisumy

Well-Known Member
ДБР назвало причини та умови анексії Криму
16/09/2020 12:56
You must be registered for see images

ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО

Державне бюро розслідувань відзвітувало, що встановило справжні причини та умови, що сприяли розвалу Збройних сил та анексії Кримського півострову з боку РФ.
Так, серед скоєних злочинів, які призвели до окупації Криму, ДБР назвало злочинне скорочення ЗСУ, а також знищення систем протиповітряної оборони Криму.
Про це в середу, 16 вересня, в пресслужбі відомства з посиланням на дані досудового розслідування.
За інформацією ДБР, злочинні дії із підриву боєздатності української армії розпочалися у 2012 році і тривали аж до вторгнення бойових підрозділів РФ на територію АР Крим у лютому 2014 року.
Повідомляється, що у скоєнні державної зради підозрюються найвищі посадові особи держави того періоду – президент-утікач Віктор Янукович, міністри оборони України Дмитро Саламатін та Павло Лебедєв, а також начальник Генерального штабу та головнокомандувач ЗСУ Володимир Замана.
Також слідчими виділено п’ять основних епізодів скоєння злочину, що врешті призвели до окупації Кримського півострова:
  1. Злочинне скорочення ЗСУ. Незважаючи на повернення до позаблокового статусу, що вимагало нарощування чисельності армії, впродовж 2012-2013 років гранична чисельність ЗСУ була скорочена з 240 тисяч до 162 тисяч військовослужбовців.
  2. Підрив стану мобілізаційної готовності. У 2013 році було скорочено половину від штатної чисельності військкоматів. Як результат, військові частини були укомплектовані лише на 25-55%. До того ж, було згорнуто “по-літерну” приписку мобілізаційних ресурсів до військових частин та знищений облік військової техніки.
  3. Знищення систем протиповітряної оборони Криму. Управління системою ППО Криму було передане до командування ВМС України на півострові, яке у подальшому перейшло на бік ворога. До того ж, було скорочено одну з двох бригад ЗРК С-300В на озброєнні та зупинено програми модернізації ЗРК С-125 і С-200В.
  4. Незаконні організаційні зміни та нівелювання стратегічних оборонних документів. Проведені у 2013 році масштабні організаційні зміни ЗСУ суперечили законодавству та не були внесені до стратегічних оборонних документів країни, що завадило ЗСУ у момент реалізації одного із сценаріїв зовнішньої агресії сформувати ударну групу та захистити територіальну цілісність України.
  5. Невжиття заходів щодо реагування на зовнішні загрози. Незважаючи на численні повідомлення розвідки, що чітко свідчили про підготовку наступальної операції з боку РФ наприкінці 2013 – на початку 2014 років, не було вжито заходів із приведення ЗСУ до вищих ступенів боєготовності, організації територіальної оборони та проведення широкомасштабних військових навчань на території Криму.
“Вказані дії у своїй сукупності пов’язані і призвели до тяжких наслідків – вторгнення РФ на територію АР Крим і міста Севастополь, подальшої їх окупації, порушення суверенітету та територіальної цілісності України”, – зазначається у повідомленні.
Із детальним звітом щодо причин і умов анексії Криму з боку РФ можна ознайомитися
 

arnisumy

Well-Known Member
Пусть, сначала, взлететь попробуют
не переживайте, зе-мерзота скоро пустить воду окупанту:

22.09.20 16:25
Кислиця про подачу води в окупований Крим: РФ має визнати себе окупантом і звернутися з офіційним проханням, а не з істериками

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця вважає, що обговорювати відновлення поставок дніпровської води в окупований Крим можна лише в тому випадку, якщо Росія офіційно звернеться з таким проханням до влади України і при цьому визнає себе країною-окупантом.
Як передає про це він повідомив в "Крим.Реалії".
"Для того щоб почати розмову про постачання води, вона (влада Росії. - Ред.), по-перше, має визнати, що вона країна-окупант і офіційно звернутися як країна-окупант, згідно з гуманітарним правом. Вона має звернутися до влади України з офіційним проханням, а не з погрозами, з істериками, розумієте. І тоді будемо дивитися, тоді відповідні міністерства і відомства будуть дивитися, якою має бути наша реакція", - зазначив посол.
За його словами, на сьогодні країна-окупант ніколи не зверталася до України з проханням почати діалог про цю проблему.
"Замість цього ми бачимо багато суєти й істерик за лаштунками цієї проблеми", - додав Кислиця.
Нагадаємо, раніше МЗС України щодо постачання води в окупований Крим.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
 
Зверху