Правий сектор

goool

Well-Known Member
В "Правом секторе" произошел переворот
, 14:49


You must be registered for see images

Фото: EPA/UPG

Ярош ушел с поста проводника.

отказался быть "свадебным генералом" и ушел с поста проводника национального освободительного движения "Правый сектор".

Об этом он написал в .

Ярош сообщил, что 8 ноября в Киеве состоялась конференция руководящего состава "Правого сектора".

"Инициаторы и некоторые участники собрания взяли на себя нелегитимные функции: определение стратегического направления развития ПС и избрание еще одного Провода, где мне выделена должность Проводника... и нуждаясь в длительном времени на лечение, я доверил некоторые направления управления движением своим ближайшим единомышленникам, которые имели и имеют свой взгляд на развертывание националистического движения. Моя же позиция далеко не во всем совпадает с устремлениями части Провода. Как Проводник я несу персональную ответственность за все, что происходит в организации, и не собираюсь перекладывать ее на других. Именно поэтому я не могу быть «свадебным генералом» в Правом секторе. Поэтому я вынужден ответить отказом на предложение возглавить предложенный конференцией Провод и слагаю с себя полномочия Проводника Национального освободительного движения Правый сектор, оставаясь националистом, государственником и революционером", - написал он.

На сайте сообщается, что конференция национального освободительного движения "Правый сектор" избрала Провод во главе с Дмитрием Ярошем, в который вошли: Андрей Стемпицкий, Андрей Тарасенко, Юрий Палий, Арсений Билодуб и Василий Лабайчук. Исходя из сообщения, Ярош на конференции не присутствовал.
 

goool

Well-Known Member
Зараз, після заяви Д. Яроша, усі структури Руху працюють у штатному режимі. Найближчими днями відбудеться засідання Проводу НВР ПС, на яке буде запрошено Д. Яроша і де будуть остаточно вирішені всі питання та розпрацьовані деталі нашої стратегії. Попереду — чимало роботи. Ми маємо посилити наш Рух і приготувати до його протистояння з ворожими силами. А для цього необхідним є його очищення від агентури ворога та осіб, надзвичайно далеких від націоналістичного способу мислення і діяння.
 

rfvgy

Ukrainian
Ярош залишає "Правий сектор" і створює новий рух
You must be registered for see images



You must be registered for see medias

Колишній провідник "Правого сектору", народний депутат Дмитро Ярош заявляє про вихід з організації і про створення ного громадсько-політичного руху.

"Прийняв важливе рішення. Дякую своїм бойовим побратимам за довіру!" - написав він сьогодні, 28 грудня, на своїй сторінці і надав посилання на сайт .

"Я разом зі моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху "Правий сектор". Ми ініціюємо створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розбудовою, концепцією діяльності, програмовими засадами", - йдеться у заяві Яроша.

Він також оголосив, що 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон "Госпітальєри" реорганізовуються у Добровольчу Українську армію, яка буде однією зі структур створюваного нового руху.

"ДУК, який захищав Піски, аеропорт, Широкине, Савур-могилу, створив медичний батальйон "Госпітальєри", бійці якого врятували тисячі життів - він має рости і розвиватися далі, перейти на якісно новий рівень. Ми продовжуємо воювати на фронті проти зовнішнього агресора і працювати на розбудову нашої Держави в тилу", - наголосив він.

Щодо "Правого сектору", Ярош зазначив, що він виник "як революційна структура - під час революції і заради революції".

"Ця революція не була закінчена, і завершення її - створення Української самостійної соборної держави - з незалежних від нас причин, головною серед яких є війна з російським агресором, відклалося у часі. Тому я вважаю, що станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її по повній", - зазначив Ярош.

"Зараз настав час зосередитись на державотворчих речах. Наш рух виріс, зміцнів і переходить на новий етап свого розвитку. Тепер ми хочемо постати не як вузько-функціональний, а як загальнонаціональний патріотичний рух, з метою об'єднати усіх патріотів України. Без радикалізму на межі з маргінесом, але й без ліберальної демагогії", - наголосив Ярош.

Він зазначив, що метою "залишається побудова УССД".

"Наше завдання - двоєдине: зберегти існуючу державу як плацдарм для здобуття національної державності, і провести у ній революційні зміни, які забезпечать українському народові свободу, справедливість і добробут", - зазначив він.

Ярош додав, що рух "не відмовляється від революційного шляху, але категорично заперечує псевдореволюційну діяльність, яка загрожує існуванню держави Україна і плямує репутацію патріотів".

"Ми опозиційні до діючої влади, але не вважаємо доцільними криваві (і приречені на поразку) бунти проти неї", - зазначив він.

Нагадаємо, у листопаді Ярош з провідника національно-визвольного руху "Правий сектор".

У "Правому секторі" заявили, що Ярош був змушений це зробити через діяльність "осіб, керованих власними меркантильними інтересами і, можливо, зв'язками зі спецслужбами".

Після цього Ярош Добровольчий український корпус "Правий сектор".

 

besstat

New Member
Правий сектор проявляет мало активности в политике.
 

d324co

Well-Known Member
Правий сектор проявляет мало активности в политике.
20.11.18 12:15
Голова партії "Правий сектор" Андрій Тарасенко: "Той, хто вивішує бігборди "Церква. Мова. Армія", проводить гей-паради в центрі Києва!"
Автор:
Про важкі перемовини щодо єднання націоналістів, джерела фінансування "Правого сектора", негативне ставлення "ПС" до сучасного МВС і Арсена Авакова. А також про "отсєбятіну" деяких ватажків "ПС" у 2014-15 роках, реєстрацію Дмитром Ярошем ТМ "Візитка Яроша" і можливості його повернення до руху
 
Зверху