Что несет нам русский мир?

d324co

Well-Known Member
А, насосный завод, почему-то, всегда отличался, исключительно, рабским, крепостным самосознанием всего трудового коллектива...
Лично знаком с многими, работавшими там.
Ничем не отличаются, от работавших на Фрунзе ...
 

firefox

Well-Known Member
У Житомирі жорстко покарали лідера Партії Шарія Сергія Нікуліна

Сьогодні в понеділок, 22 червня, близько 14:00, кілька українців відвідали офіс Партії Шарія, розташований в центрі Житомира на Михайлівській, щоб «поспілкуватися».

В результаті між ними і керівництвом обласного осередку партії сталася бійка, був застосований сльозогінний газ - постраждав лідер обласного осередку Партії Шарія Сергій Нікулін.

 

arnisumy

Well-Known Member
"кармільцьі" таки прорвались до клятих біндеро-хвашистів!

23.06.20 12:26
110 осіб, які стверджують, що прорвалися через блокпост окупантів, прибули з окупованого Донбасу. ВIДЕО
Вчора після 18:00 в КПВВ "Новотроїцьке" лінію розмежування перетнули 110 осіб. Не витримавши багатогодинного очікування, люди прорвалися через блокпост окупантів і попрямували в сіру зону.
Про це повідомляє із посиланням на Держприкордонслужби.
You must be registered for see medias
Зазначається, що протягом дня пропуск із тимчасово окупованої території України здійснювався дуже повільно.
У соцмережах люди писали, що вранці бойовики доволі швидко пропустили кількох осіб під запис камер пропагандистського телеканалу, а далі тримали людей, спершу під палючим сонцем, потім під зливою.
Уже ближче до регламентованого часу завершення роботи КПВВ ситуація змінилася. Громадяни масово почали прибувати. Вони пояснили, що окупаційна влада спершу анонсувала відновлення пропуску на дорожньому коридорі "Донецьк-Маріуполь", а згодом блокувала можливість громадянам перетнути там лінію розмежування.
Люди кажуть, що не витримавши кількагодинного очікування, ще й за несприятливої погоди, прорвалися через блокпост окупантів і попрямували в сіру зону. Вони розуміли, що КПВВ "Новотроїцьке" має закриватися, але сподівалися на розуміння та допомогу українських прикордонників. Так і сталося. За рішенням Командувача об'єднаних сил роботу КПВВ було продовжено. Пропуск здійснювався доки після 21:00 не оформили останнього прибулого з окупованої Донеччини громадянина, який мав інвалідність.
Люди, які ввечері прибули з окупованої території, повідомили, що четверо пішоходів, серед яких одна жінка на милицях, очікували перед блокпостом окупантів, де планували і заночувати, якщо їх не пропустять. Якщо ці особи повернуться на підконтрольну українській владі територію, прикордонники готові допомагати їм пройти оформлення навіть у неробочий час КПВВ. Варто зазначити, що відстань між КПВВ "Новотроїцьке" і блокпостом найманців РФ близько 5 км і подолати її буде нелегко, особливо на милицях.

 

arnisumy

Well-Known Member
зато нєту біндєр і клятого НАТО:

23.06.20 10:08
"Не бийте більше! Ви ж поліція!" - "Відійшла, бл#дь! Відійшла!" - російські окупанти в Зугресі до непритомного стану побили чоловіка за порушення комендантської години. ВIДЕО
Російські окупанти до безпам’яті побили чоловіка під час його затримання за порушення комендантської години. Увага! Ненормативна лексика! Відео не рекомендоване для перегляду особам з нестійкою психікою!
Як повідомляє про подію розповів у своєму відеоблозі ..
Інцидент стався в окупованому Зугресі. Згідно з відео, в руки "поліції ДНР" потрапила компанія з двох чоловіків і однієї жінки. На записі видно, що один із чоловіків знепритомнів від завданих окупантами травм.
You must be registered for see medias
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
 

d324co

Well-Known Member
«Если население той или иной территории, например, бывшего Советского Союза, в количестве 75% и выше, голосует за воссоединение с Россией, мы обязаны использовать все дипломатические и прочие меры для того, чтобы их демократический выбор был осуществлен», — заявил Прилепин.
По его словам, после распада СССР за пределами России остались 20 млн россиян, которые были бы готовы присоединиться к РФ. Сейчас они лишены гражданских прав, им запрещено учить детей в русских школах, и поэтому о них забывать нельзя, им надо помогать, считает Прилепин


Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

d324co

Well-Known Member
Змагання з копання могил на швидкість проведуть у російському місті Омськ. Фестиваль запланували на кінець літа.

Про це з посиланням на Instagram-акаунт ритуальної компанії повідомляє російське видання .

Турнір запланували на кінець серпня. Раніше збиралися провести його на початку серпня у Владивостоці, однак через карантинні обмеження захід перенесли до Омська та на більш пізні дати
 

d324co

Well-Known Member
Дно?


Нет, перспектива есть:
 
Зверху