Мене цей допис ображає!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
На якості експерименту, бо відчуваю закінчиться це все глобальним флеймом і доведеться закрити.
З'явилось багато скарг на несправедливість. Я не святий. Можливо. Але я вважаю, що вислови:
"рыговским плядям", "бессмысленных овец", "овошного майдана титушег"
і
"майдаун", "гейропа", "гейропейски налаштованых", "Еврейским холуём", "маргинальную шушеру", "бездельники-паразиты"
по рівню культури, і тому, що когось може образити, приблизно однаково. Тільки когось одне ображає, а когось інше. Але, коли перший отримує того ж рівня відповідь, це його чомусь ображає.
Я для себе не бачу реальної можливості чогось тут досягнути без вашого свідомого розуміння, що за чим тут йде. І де межа, за якою образа ще не буде вважатись образою?
Так, я можу піти шляхом репресій, перебанити тут до біса всіх, бо нема тут нікого без гріха. Повидаляти всі повідомлення, бо половина з такими висловами, а ті, що залишаться будуть вирвані з контексту і не зрозуміло до чого вони.
Тому, такий експеримент.
Прочитали чийсь допис, вас він образив. Зробили цитування, скопіювали це цитування, з той теми до цієї. Червоненьким позначили слова, які вас образили.
Можна ще тут і спробувати висловити своє "фі" по допису. Але, відразу попереджаю, якщо автор того допису заслуговує на картку, або бан, і той, хто відповість, відповість на тому ж рівні, то цілком можливо, що "по заслугам" отримає і він. Або зі своєю відповіддю зайде за межі, тоді може і таке бути, що той на кого поскаржиться нічого не отримає, а "скаржник" за своє "фі" отримає.
Правила на цю тему розповсюджуються. Нагадую окремі "наболілі" пункти за "вартістю":
- мати,
- прямі образи інших дописувачів,
- мати з зірочками ( і з іншіми позначками ),
- велику щільність лайки у повідомленні.

Якщо ви між собою зможете досягти якійсь угоди, де пройде межа, за яку не можна переходити, то я тоді зі свого боку додам перехід цієї межі теж до того, за що буде переслідування.
Якщо ж ні, то вибачайте. Перш ніж чогось від когось хотіти, спочатку самі зрозумійте, що ви робите і чого ви хочете.

Щоб було зрозуміліше, зараз пару прикладів зроблю.

Єдиний виняток для цієї теми: цитати-скарги, навіть з матами, якщо таке трапиться, я видаляти не буду. Якщо вже після цього тут хтось вирішить бардак влаштувати, то буде видалятись. Тому, вибачайте, у разі чого.

PS: Ще раз уточнюю, щоб не було непорозуміння. Те, що вас у процитованому повідомленні якісь слова ображають, не означає, що їх автор автоматично щось за це отримає. І не означає, що якщо ви щось у відповідь напишете за це нічого не отримаєте. Правила, якщо ця тема щось дасть, можливо зміняться, поки що вони ті ж самі. Мета - щоб той, хто вас спровокував на образливі слова зі свого боку, зрозумів якими саме своїми словами він це зробив.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Мене цей допис ображає!

Полная абсурдность ситуации на Украине даже не в майданутых мятежниках - такое и в других странах бывает. Полная абсурдность заключается в том что кто то ожидает того что будут митинги в поддержку власти.... В нормальных странах нет митингов в поддержку власти. Недовольные протестуют, довольные и безрасличные живут спокойной жизнью.... а на Украине потому что на майдан вышло несколько дестяков или даже сот тысячь юаранов и нацистов есть ожидание что их противники уподобятся им. Когда в Англии были бунты их присекали не митингами властьподдерживающих а брутальными мрами полиции и драконовыми сроками. За призыв приоединится к протестам давали по 4 года тюрьмы.... А на Украине.....
Ребята? А что ваша доблестная опозиция, ваш доблестный справедливый привезенный с бандерштата мандаун не требует референдума по поводу дальнейшей интеграции украины? Вот президенские выборы (которые вы продули) парламенские (которые тоже продкли) хотят, а на референдум у вас вдруг нет ни денег ни времени?
Если бы пытались добить, добили бы. А так слегонца расчесали маргиналов-запроданцив. Продолжение следует. ;)
А гордые укры экзальтированно целовали хозяйские руки, с которых кормятся.:mrgreen:
Приструнит Жечь Посполита своих хлопов. Поиграли в незалежность и будет.;)
Майданутые лобируют западные власти зажать "кокосы" капитально Януковичу.

Я сначала хотел работать в противовес им - а потом понял - они то против себя работают.

Ну предсавьте допустим США / Европа выполнит все просьбы мадаунутых и капитально загонит Януковича в угол? Куда он побежит? Ну конечно в Россию. Поэтому то я решил не вмешиваться а позволить майдаунутым работать против себя.
А Европа и США будет не смотря на что либо разгон или отсутствие такогвого, просьбы или отсутсвия таковых говорить свое поганое "бэээ" лишь в том размере что бы масла в огонь подлить - но не направить Януковича в сторону России.
Та которая не вышла на геймайдаун
Це з теми "Разгон протестующих" у дописах з 09.12.2013, 00:59 по 11.12.2013, 14:42 . Досить...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Мене цей допис ображає!

А це скарга від LY0LIA:
Stein, случайно совпали интересы народа Украины с интересами геополитики Пяндосстана по окончательному уничтожению и распилу России.

Главное, это осознавать, и не дать рыговским плядям разжечь гражданку в стране.

P.S> по поводу гражданки, сегодня в ночь сумской филиал бандформирования ПР везет за деньги сумских бессмысленных овец, состоящих в ПР, в Мариинку для формирования овошного майдана титушег.
 

nafanig

Забанен
та то воны з вас смиються... вы в свою чергу теж посмийтеся з ных
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Мене цей допис ображає!

І ще, прохання. Бажано в одному дописі тут одну цитату-скаргу. В сенсі з одного повідомлення.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Мене цей допис ображає!

ну по крайней мере здесь нет ругательства.... тут можно в разделе политика через одного сразу в бан....
От я за те і кажу. Лайки нема, а от образитись можна. А я ж не можу за кожною ображеною дитиною слідкувати і потім з'ясовувати, хто ж і чим її так образив, що вона лаятись за межами дозволеного почала.
 

nafanig

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Мене цей допис ображає!

От я за те і кажу. Лайки нема, а от образитись можна. А я ж не можу за кожною ображеною дитиною слідкувати і потім з'ясовувати, хто ж і чим її так образив, що вона лаятись за межами дозволеного почала.
ну как говорит виб в любой стычке нет не виноватых......просто кто жалуется на оскорбление надо модеру проверять сам ли автор оскорблял кавота или нет если да то тупо обоих в бан... глядиш меньше и жаловаться будут друг на друга
 
Зверху