НУЖНО ПОДДЕРЖАТЬ!!

Vitaly

Member


Громадські діячі Сум пропонують на неголовних шляхах установити знаки, за якими автомобілі їздитимуть не швидше за 30-50 км/год.

Все – заради безпеки як тих, хто надає перевагу «залізному коню», так і тих, хто обрав для себе екологічно чистий вид пересування – велосипед. Новації не суперечать новим Правилам дорожнього руху, запровадженим у квітні 2013 року. Наразі Асоціація велосипедистів України подала до Кабміну та Глави держави свої пропозиції щодо змін швидкісного режиму на вулицях міст України. Ініціативу підхопили Сумський міський благодійний фонд «За чисте місто» та Сумська обласна організація «Товариства Червоного Хреста України» - склали свій перелік проїжджих шляхів, якими найчастіше рухаються велосипедисти.



Де саме та що саме запроваджувати на вулицях міста з метою підвищити безпеку дорожнього руху, вирішуватимуть спільно з громадою. Впродовж місяця ініціативна група чекає від сумчан зауваження та доповнення до пропонованого переліку вулиць. За підрахунками експертів, наразі в місті близько 27-30 тис. велосипедистів, як професіоналів, так і аматорів.

Пропозиції та зауваження приймають за адресою: 40004, м. Суми, вул. Холодногірська, 41, тел. 61-15-60, e-mail: igordoc03@rambler.ru (Сумська обласна організація "Товариство Червоного Хреста України")
 

ZhannaDobrinich

Well-Known Member
Интересно, как сейчас с этим вопросом? Все же безопасность прежде всего. Обезопасить себя также можно с помощью пограммы КАСКО 3 в 1, которая работает случае ДТП, пожаров, краж, стихийных бедствий и пр.
 
Зверху