Безкоштовне проведення інтернету Київстар

nationalist

Раса\Нація\Гетьманат
До Вашої уваги безлімітні тарифні плани:
"Базовий" / Швидкість-3 (Мбіт/с) / Кількість бонусів-60 / Обов'язковий платіж-60 (грн/міс)
"Зручний" / Швидкість-15 (Мбіт/с) / Кількість бонусів-75 / Обов'язковий платіж-75 (грн/міс)
"Швидкий" / Швидкість-50 (Мбіт/с) / Кількість бонусів-100 / Обов'язковий платіж-100 (грн/міс)
"Вільний" / Швидкість-100 (Мбіт/с) / Кількість бонусів 150 / Обов'язковий платіж-150 (грн/міс)
Акційні тарифи:
"Дружній"/ швидкість -80 (Мбіт/с) / Кількість бонусів - 80 / Обов'язковий платіж-80 (грн/міс)
Підключення Безкоштовне
Подарунки при підключенні(тарифів:Зручний,Швидкий,Вільний)(Подарунок на вибір!)
Шлешка на 8GB,стартовий пакет "Київстар",поповнення мобільного рахунку на всі оператори на 50 грн
Переваги "Домашнього інтернету"
1.Компанія Київстар-лідер ринку інтернет-провайдерів
Інтернет від компанії Київстар вже оцінили 5 млн. сімей у 138 містах України. Клієнтська база абонентів Київстар за 2012 рік виріс в 2 рази в порівнянні з 2011 роком, що говорить про привабливість і стабільності нашої послуги.
2.Заявлена ​​фіксована швидкість на будь-які світові сайти.
Київстар активно Розвивайся свої магістральні канали зв'язку - і має пріоритетний доступ до пірінгових майданчикам DЕ-CIX (Франкфурт), Linx (Лондон), АМС-IX (Амстердам) та інші, що забезпечує високу якість послуги доступу в Інтернет на будь-яких світових сайтах.
3.Повернення грошей на мобільний телефон
* Вперше в Україні - гроші заплачені за інтернет повертаються на поповнення мобільного зв'язку Київстар, DJUICE, Beeline. Уявіть ... Ви з власного гаманця дістали заплатили за інтернет, а гроші повернулися в Ваш гаманець для оплати ваших мобільних розмов ... приємно, адже правда?
* Унікальне у світі рішення - раз і назавжди покінчити з витратами на мобільний зв'язок. Ви оплачує інтернет а ми оплачуємо Вам мобільний зв'язок.
4."Київстар"-власник національної магістралі
На відміну від більш дрібних провайдерів Київстар побудував національну мережу на основі волоконно-оптичної технології, пропускна здатність якої збільшена до 95 Гбіт / с, що гарантує Вам заявлену швидкість інтернету у Вас вдома.
5.Модернізація всієї технологічної бази, автоматичний фільтр трафіку
Компанія Київстар модернізувала аборудованіе у Вашому будинку, завдяки новітній технології, а саме автоматичного фільтра трафіку кожен абонент завжди має заявлену фіксовану швидкість без приставки "ДО"
6.Впроваджені європейські стандарти якості
Компанія піклується про кожного клієнта і саме з цього впроваджено стандарти якості при установці, відповідні європейським вимогам.
7.Нова можливість ККС - послуга "Турбо Тиждень Ніч" і "Турбо Тиждень День"
Вам потрібна висока швидкість у вечірній (денний) час - скористайтесь послугою "Турбо Тиждень" і отримаєте доступ в інтернет - 100 Мбіт / сек. Усього за 50 бонусів Ви отримаєте стабільну швидкість на всі світові сайти.
8.Роутер всього за 1 грн + знижка 20 грн на 10 місяців користування
* Послуга "Роутер за 1 грн" дозволяє по-перше, заощадити до 300 грн. при купівлі роутера, по-друге, отримати особисту Wi-Fi зону у Вас вдома та отримати знижку на абонплату за інтернет на 10 месяцев.Свише 70 тис. абонентів придбали собі роутер на таких приємних умовах
* Тепер інтернет Вам доступний з будь-якої точки квартири - і всього за 1 грн
* Для активації послуги "Роутер за 1 грн" Ви сплачуєте 278 (303) грн при підключенні, а саме - 75 (100) грн вибраний Вами тарифний план, 200 грн-авансовий платіж, завдяки якому на протязі 10 місяців Ваша абон.плата зменшується на 20 грн на місяць і 3 грн - комісія за швидкість перечесленія грошей на Ваш рахунок
9.Послуга "Тест-Драйв"
Вам потрібен реальний інтернет і реальні 100 Мбіт / сек - оцініть наші 100 "метрів". Всі обіцяють, а як перевірити? Ми пропонуємо пройти безкоштовний "Тест-Драйв" - 3 дні Ви отримуєте стабільні 100 мбіт/сек- переконайтеся своїми очима в якості, це того варто адже правда?
10.Знижки в магазинах-партнерах
Міняйте бонуси і радуйте себе і близьких стильними туфельками або телефонами за спеціальною цене.Бонуси в обмін на знижки в Інтертопі і Фокстроті
11."Заморожування рахунку"
У будь-який зручний для Вас момент Ви можете самостійно призупинити інтернет і не платити ... Термінове відрядження, планову відпустку - Вам не потрібно телефонувати в Компанію, писати заяви - Вам достатньо зайти в особистий кабінет і на протязі 1-2 хвилин замовити послугу
12.Вільна система оплати
Вільна система взаєморозрахунків з Компанією - Ви сплачуєте за послугу в будь-який зручний будуть для вас час, будь-яким зручним платежем - відсутня прив'язка до 1 числа, Ви можете оплачувати за інтернет по частинах, а не відразу всю суму абонентської плати.
13.Свобода користування і самостійне управління Вашим інтернетом (індивідуальний підхід)
Призупинити послугу, змінити тарифний план, збільшити швидкість - Ви маєте вільний доступ і самостійне настроювання інтернету під себе.
Кожна людина неповторна і унікальний саме з цього Ви створюєте інтернет "під себе" ми Вам надаємо тільки якісний ресурс - наповнення ви вибираєте самі
14.Безкоштовне підключення
Ви не платите не за кабель, ні за налаштування - Компанія предостовляет це вам безкоштовно
15.Симетричний канал передачі даних
Якщо ви активно користуєтеся Скайпом, торрент-ресурсами - будьте впевнені, що Ви отримаєте кращу якість і на прийом і на віддачу інфо, т.к.
16.Зручність оплати
Першу оплату Ви робите прямо при підключенні. У подальшому - в терміналах "Приватбанк", Приват-24, будь-яких терменалах швидкого поповнення за допомогою карток VISA, MasterCard через особистий кабінет, в контакт-центрах ККС
17.Абсолютний безліміт
Ви маєте повний безліміт, ніяких обмежень на закачування
18.Особистий менеджер
Також вам буде наданий особистий помічник до якого можна звертатися за допомогою або питаннями



Сергій 0997324566(МТС), 0679221121(Київстар)
 
Останнє редагування:

fedirko dmitriy

Просто я ;)
Сергей, информация 100% достоверна ? ;)
 
Останнє редагування модератором:

nationalist

Раса\Нація\Гетьманат
Відповідь: Re: Безкоштовне проведення інтернету Київстар

я написав те, що написано в офіційній пропозиції від Київстару до можливих користувачів!
також можу сказати, що я сам користуюсь нашим інтерентом і користуюсь майже усіма пропозиціями київстару(тобто телефон я поповнюю зарахунок бонусного рахунку)
 
Зверху