«Сумихімпром»

gimly

Member
Re: Сумской фарфоровый завод

НЕдебилу(по всей видимости из Химпрома)... На руинах химпрома сейчас кормятся около 1 000 рабочих(в лучшем случае). При этом эта тысяча травит 350 000 жителей города. Вопрос. Накуя такая арифметика нужна?

P.S> ещё можно было бы согласиться с такой травлей, если бы руководство вкладывало средства в очистные сооружения, дабы минимизировать выбросы яда. Все мы знаем, как химпром выбрасывает отраву. Под дождик или когда наступает ночь, открывается на всю клапан, без всяких фильтров, и понеслась душа в рай.
Так что, давайте не будем говорить, кто дебил, а кто лишь наполовину дебил.
для умника, умеющего считать. "кормится" на заводе на данный день чуть меньше 5 тыс человек. т.е. 5 тыс рабочих мест. даже для самого нижайшего работяги с неплохой ЗП и вовремя.
что даст наш город 5 тысячам людей при закрытии завода??????
учитывая и без того катастрофическую ситуацию в городе по безработице?
и что будет делать город без налогов, которые отчисляет Химпром, находясь в тройке лидеров?
На город весной страшно смотреть - дороги в дырах, кругом срачь. Давайте закроем все оставшиеся производства в городе. Будем жить еще лучше!

П.С. для умников информация от 01.03.2013 с сайта Городской рады:
Пропонуємо перелік 20 найвагоміших платників податків і зборів до міського бюджету за підсумками січня 2013 року.

1. Бюджетні установи Сумської міської ради – 11844,1тис. грн.

2. Конгломерат підприємств ПАТ «СМНВО ім. М.В. Фрунзе» - 9425,7 тис. грн.

3. ПАТ «Сумихімпром» - 2656,2 тис. грн.

4. ПАТ «Сумський завод «Насосенергомаш» - 1894,2 тис грн.

5. ПАТ «Сумиобленерго» - 1004,4 тис. грн.

6. ТОВ «Гуала Кложерс Україна» та АТ «Технологія» - 774,5 тис. грн.

7. ТОВ «Сумський машинобудівний завод» - 733,7 тис. грн.

8. УАБС – 733,4 тис. грн.

9. Сумська філія ПАТ «Укртелеком» - 639,2 тис. грн.

10. ТОВ «Сумитеплоенерго» - 612,4 тис. грн.

11. УМВС України в Сумській області – 553,6 тис. грн.

12. ДП «Завод ОБ та ВТ» - 529,6 тис. грн.

13 ПАТ «Сумигаз» – 499,3 тис. грн.

14. ВП «Сумська дирекція залізничних перевезень» – 430,8 тис. грн.

15. ТОВ «Керамейя» - 420,9 тис. грн.

16. УСБУ в Сумській області – 385,3 тис. грн.

17. ЗАТ КБ «Приватбанк» - 371,5 тис. грн.

18. ВП «Сумська вагонна дільниця» - 357,7 тис. грн.

19. Сумська обласна клінічна лікарня – 356,4 тис. грн.

20. ТОВ «Кусум Фарм» - 355,7 тис. грн.
 

VIB

vib : bash
Модератор
Re: Сумской фарфоровый завод

Voland, тем не менее - Химпром хоть что-то производит, что идет на экспорт. А без экспорта - не за что будет барыгам импортировать товары (ведь собственное производство вы предлагаете прекратить полностью).
 

HelenaG

New Member
Re: Сумской фарфоровый завод

Фарфор в Украине делают качественный,но китайцы в этом плане не отстают.не зря же у нас на заводе грузится бльшая часть Украины, Россия,Молдавия,даже чеченцы тарелку берут.
В какие страны еще, кроме России, Молдавии, Чечни(?) экпортировалась продукция в последнее время?
 

rfvgy

Ukrainian
Фірташ не підпускає Коломойського до приватизації "Сумихімпром", - ЗМІ
У Дмитра Фірташа з'явився конкурент, який готовий змагатися з бізнесменом за "Сумихімпром", підприємства, яке виробляє складні добрива та титанові білила
У ТОВ "Бізнес-Інвест" (представляє групу "Приват" Ігоря Коломойського) підтвердили, що співробітник компанії намагався зареєструватися на Східно-Європейській фондовій біржі (СЄФБ), щоб взяти участь у сьогоднішніх торгах, на які Фонд держмайна України (ФДМУ) виставив два міноритарних пакета акцій "Сумихімпрому", пише газета .
"Наша людина в Києві займається цим питанням (участі в торгах)", - зазначив представник «Бізнес-Інвесту».
Торги мають відбутися сьогодні, о 10:00. За інформацією СЄФБ, на продаж будуть виставлені пакети в 2,2% акцій підприємства зі стартовою ціною 9,7 млн грн, а також у 5% акцій стартовою вартістю 21,7 млн грн.
Ця біржа вже намагалася продати дрібні пакети «Сумихімпрому». Перший раз 5% акцій виробника СЄФБ виставляла на торги 11 липня 2013, але безуспішно. Другий раз - пакет в 2,2% акцій 26 грудня минулого року, але на нього також не знайшлося покупця.
Тому глава ФДМУ зняв підприємство з торгів в кінці 2013 р. Цього року, як бачимо, фонд вирішив продовжити співпрацю з Східно-Європейській фондовій біржею.
Вчора у вітчизняних ЗМІ з'явилася інформація, що працівники СЄФБ 10 червня перешкоджали представнику «Бізнес-Інвесту» подати документи на участь у торгах. У скандалі навіть брала участь міліція. А співробітник ТОВ Олександр Винниченко звинуватив майданчик в тому, що вона діє в інтересах Фірташа, тому домагається зриву торгів, перешкоджаючи реєстрації потенційних учасників. Експерти вважають, що й торішні торги з продажу 2,2% і 5% акцій «Сумихімпрому» не відбулися, тому що головний претендент на цей актив - Фірташ - міг штучно обмежити кількість учасників, що зробило їх нелегітимними.
"Ми чутки і вигадки компанії "Бізнес-Інвест" не коментуємо", - сказали виданню в Group DF Фірташа. За даними СЄФБ, вона дійсно обслуговується в Надра Банку Фірташа.
Скільки учасників торгів біржа зареєструвала, вчора «Капіталу» дізнатися не вдалося. Заступник гендиректора біржі Олександр Калюк повідомив, що не має права оголошувати список до початку торгів з міркувань конфіденційності.
У Фонді держмайна підтвердили «Капіталу», що начулися про скандал при реєстрації «Бізнес-Інвесту» на фондовій біржі.
"В даний час підтверджуємо, що документи на реєстрацію у компанії біржа прийняла. Залишається питання, чи встигла вона внести заставу", - повідомили в прес-службі ФДМУ, уточнивши, що розраховують на якомога більший інтерес до торгів по "Сумихімпрому" з боку потенційних учасників.
Проте Винниченко заявив учора агентству «Інтерфакс-Україна», що його компанію таки усунули від торгів.
"Сьогодні з ранку ми знову спробували подати пакет документів. Він був прийнятий. Після того як в 9:45 була прийнята заявка, ми відразу ж направили близько 6 млн грн на рахунки біржі. Незважаючи на те що кошти були списані з рахунку «Бізнес-Інвесту» і відправлені на рахунки біржі ще близько 10:00, СЄФБ заявила, що на момент закінчення терміну прийому внесків до 15:00 вони нічого не отримали", - зазначив співрозмовник. Винниченко вважає, що проводиться фактично не приватизація акцій «Сумихімпрому», а передача паперів у руки однієї особи.
Фірташ неодноразово заявляв про свій інтерес до "Сумихімпрому". Цього року в травневому інтерв'ю «Інтерфаксу» керуючий директор компанії Group DF Борис Краснянський міркував про те, що якщо «Кримський Титан» буде втрачений як актив, у групи ще залишаються титанові ГЗК (їх уже відібрали у Фірташа, чи не продовживши оренду після вересня 2014 р.), а також «Сумихімпром». Восени олігарх позбудеться сировинної бази у вигляді Іршанського ГЗК і Вільногірського ГМК, а також, не виключено, і можливості управляти "Кримським Титаном".

 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Есть кто в курсе событий на заводе? Думаю все заметили, что в последнее время завод заработал на большие мощности? Дымит значительно больше труб чем раньше...
 

terran

Well-Known Member
Есть кто в курсе событий на заводе? Думаю все заметили, что в последнее время завод заработал на большие мощности? Дымит значительно больше труб чем раньше...
завод захватили бандеровцы и правый сектор и заставляют производить там отравляющие газы для геноцида украинского народа на юго-востоке страны.
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
завод захватили бандеровцы и правый сектор и заставляют производить там отравляющие газы для геноцида украинского народа на юго-востоке страны.
:) хоть и чёрный но юмор защитан! А если ближе к реальности?
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
Нашёл новость на сайте о химической промышленности . Вытащил из кеша гугла потому что сайт почему то в нерабочем состоянии-

Похоже теперь "Сумихімпром" пока будет единственным заводом производящим двуокись титана после расторжения договоров об аренде месторождений ильменита у титанового бизнеса Фирташа и крымским заводом. И вполне понятной становится чехарда и игрища с процессом его приватизации в наши дни.
 
Останнє редагування:
Зверху