ОЛОЛО

  • Автор теми 21h
  • Дата створення

21h

Вернулся
:lol:
Шановні користувачі сервісу електронної пошти «Укрпост», доводимо до Вашого відома, що 30.01.2013 було здійснено масову розсилку спаму клієнтам послуги «Укрпост».
На Вашу електронну адресу, послуги «Укрпост» від імені компанії ПАТ «Укртелеком» було відправлено повідомлення з неправдивою інформацією, в повідомленні йде мова про оновлення поштової системи та модернізацію сервера. Зловмисники вимагають підтвердити свій поштовий обліковий запис та погрожують припиненням надання послуги «Укрпост». Таким чином намагаються заволодіти даними (логін та пароль) до Ваших поштових скриньок та в подальшому використовувати їх у власних цілях.
Увага!!! Компанія ПАТ «Укртелеком» не проводить будь-яких розсилок, в яких користувачу пропонується підтвердити свій облікових запис послуги «Укрпост».
Рекомендації!!! Прохання не реагувати на будь-які листи, що викликають у Вас сумніви щодо їх правдивості, в ніякому випадку не переходити по посиланням, що вказуються в спам розсилках, це може призвести до втрати доступу до Вашої поштової скриньки та втрати конфіденційної інформації.
Якщо Ви отримали сумнівний лист від представників ПАТ «Укртелеком» або адміністраторів послуги «Укрпост», його правдивість Ви завжди можете перевірити зателефонувавши до Контакт центру компанії 0-800-506-800.
Дякуємо за увагу, просимо вибачення за незручності.
 
Останнє редагування:
Зверху