House M.D.

|APOSTOL|

New Member
Відповідь: House M.D.

Прем'єра 7 сезону «Хауcа», призначена на 20 вересня, за непідтвердженими поки даними вона буде називатися "Thunder Roadtrip". Як вже повідомлялося раніше, у зв'язку зі зйомками у фільмі "Cowboys & Aliens" Олівія Уайлд не з'явиться в перших епізодах наступного сезону (за винятком невеликої сцени). Її замінить Ембер Темблін (Amber Tamblyn), яка підписала контракт на зйомки в якості запрошеної зірки в декількох серіях.
Вона зіграє талановиту, повну енергії студентку, яка вивчає медицину, яку Хаус найме в якості нового члена команди, незважаючи на те, що вона ще не може займатися медичною практикою.
Персонажу Ембер Темблін доведеться зіткнутися з тим, що підхід Хауза до медицини не завжди однозначна з точки зору моралі та етики. Ось що знає Вікіпедія: Ембер Роуз Темблін - американська актриса і поет. Дочка актора Расса Тамбліна і хрещениця актора Діна Стоквелл, народилася 14 травня 1983 в місті Санта-Моніка, Каліфорнія, США. Після успішного виступу у виставі "Пеппі Довга Панчоха" Ембер була помічена агентами.
На піку своєї кар'єри вона знялася у фільмах "Live Nude Girls" і "Johnny Mysto: Boy Wizard", а також серіалі "General Hospital". Займається вокалом, малює і пише вірші. Роль Джоан Джірарді з серіалу «Joan of Arcadia» принесла Ембер Теблін номінації на премії «Золотий глобус» і «Еммі». У 2004 році вона стала володаркою премії «Сатурн» як «краща актриса в телесеріалах», на яку була номінована і в наступному році. Серед інших нагород Ембер можна назвати премії «The Teen Choice Awards», «The Golden Satellite Awards» і «The Young Artist Award».
 

kaAs^^

Забанен
Какие то сопли... 7 сезон это мусор какой то((((
 

Ганнусик

Неуёмная жажда жизни
это уже не Хаус. ничего общего с первыми сериями нет. в моем понимании, основная тема сериала- это разгадка загадок, а не личная жизнь Кадди, Хауса, 13 и не 10 мин решения, как вылечить врача.
не понравилось.
 
Останнє редагування:

denial

Amhrán na bhFiann
Сценаристов конечно можно понять. Семь сезонов сугубо о лечении пациента (аля 1-ый) ввели бы аудиторию в кому примерно сезоне на третьем. Но это конечно уже слишком, из драмы сериал превратился в мыльную оперу =(
 

Odin

New Member
Мне вот этот сезон ещё более менее идёт, предыдущие 2 вообще почти не смотрел, так краем глаза бывало. И всё)
 
Зверху