Олег Медуница - кандидат в народные депутаты Верховного совета по Сумам от оппозиции

darkside

New Member
Re: Чому я не можу голосувати за Медуницю

про Волкова еще круче. он вообще на всех клал. леко и надолго. навсегда. он настолько крут, что договорился как с регионами, так и с оппозицией. никто ему не выставил соперников реальных. вот так. веселая страна, в которой еще находятся уникумы верящие в выборы, и, как ни странно, таких большинство.
 

abyrvalg

Well-Known Member
Відповідь: Чому я не можу голосувати за Медуницю

Медуница как-то мне не совсем приятен. Но неужели Вы представляете себе Епифанова занимающегося изо дня в день законотворчеством, постоянно участвующим в заседаниях ВР. Очередная карточка голосующая как нужно.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Чому я не можу голосувати за Медуницю

По закінченні педінституту, тільки шість років працював у приміській сільській школі (бо так мав можливість «відкосити» від армії).
А хоч би й так, то й що? Він же не "косив" на психа чи енурезника? Зараз плачуться, що немає достатньо вчительських кадрів для села, але виявляється, що коли молодий вчитель йде працювати в село, то це негатив.
Будучи двічі заступником голови облдержадміністрації, він нічим не запам’ятався, крім відкриттям пам’ятної дошки на честь воїнів ОУН-УПА, встановленням «голодоморських» хрестів та монументів, а також «дерибаном» бюджетних коштів під час акції «шкільне вікно». Також, крав бюджетні гроші за допомогою свого «дружбана» Віктора Бобиренка, який на той час був його підлеглим та керував облуправлінням молоді та спорту.
А можна посилання, що він щось крав та дерибанив? Тільки реальне посилання на реальну інформацію, а не думку автора?
І ще, виявляється просто працювати - цього мало. Слід чимось відзначитися, щоби потім довго бути "на вустах" у людей. Як Єпіфанов чи Щербань.
Всі знають, що О. Медуниця – «права рука» М. Лаврика, «помаранчевого» екс-губернатора, котрий сьогодні представляє Партію регіонів у 161 окрузі (центр - м. Ромни)! Проте цей аферист зумів втиснути свою тушу в «єдиний від опозиції...»
Хто всрався - невістка. Виявляється, Медуниця винен, що Лаврик опинився в таборі пр-астів. Ну-ну... А Кеннеді не він часом "завалив"? А може він і є той самий "караванський стрілець"?
Показовий приклад. Під час знаходження студентських наметів у сквері Шевченка спровокував наступальні дії Щербано-Плеханівських «ментів» по ліквідації табору, а сам поїхав в Крим, бо йому було конче необхідно саме в цей час пішки піднятись на гору Ай-Петрі.
Та невже? Наскільки я знаю, то він був не в Криму. Більше того, коли згорнули табір у сквері, то він був одним з тих, хто очолив пішу ходу до Києва (Щербань, коли виступав по "Відікону" про цей похід, згадував і прізвище Медуниці). І перебував він зі студентами до самого завершення (поки всіх не пов'язала міліція). Більше того, його якраз не могли пов'язати - чи то спритності їм забракувало, чи дядьки в кашкетах пуза повідрощували. Але Медун "здався" сам...
О. Медуниця під час президенства Ющенка був і залишається сьогодні координатором розвитку націонал-фашистських молодіжних організацій на Сумщині.
А главна єга віна, что на свят батюшку нашєга Путєна оньій муж хулу і поріцанія возводіл. ДОКОЛЄ??? :)
Прогляньте його заяви в пресі за останній рік, де безпідставно звинувачується керівництво держави та області! Одна брехня та провокації.
Так з того і треба було починати! Його елементарно боїться влада, бо він не є її симпатиком. Саме через це і треба було запустити на форум одноразового дописувача. :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чому я не можу голосувати за Медуницю

Почему по округу №157 от Партии Регионов идет некто Мовчан О.Л., а вот Епифанов А.О. выдвигается, как самовыдвиженец, а не рег?)
А чому по 158-му округу іде дехто Волков, що висувається як "самовисуванець", а насправді їздить весь в символіці Батьківщини та за підтримки лідерів її місцевих осередків?
Все просто - це виборчі технології. Народ вважають бидлом і тому роблять подібні "підстави".

Його елементарно боїться влада, бо він не є її симпатиком.
Не смішіть! Він зазвичай верзе абсолютну маячню, яку навіть я можу запросто спростувати. Медуниця - це такий собі "крафс во плоті".

А загалом, давайте порівняємо двох кандидатів Батьківщини по суміжних округах.
Подивіться як намагається пройти до парламенту той же Волков: їздить по селах, всюди щось організовує, свята, дійства, подарунки, там світло зробив, там ремонт у лікарні, там майданчик дитячий, там ще щось...
А що в цей час робить Медуниця? Сидить біля монітора, пише безглузді статейки та говорить "дайте мені грошей на вибори". Що реального зробив Медуниця для громади за останній рік? Є щось корисне, матеріальне, що можна помацати?
 

YUPI

Подполье
Модератор
Re: Чому я не можу голосувати за Медуницю

9. Націонал-фашист!
О. Медуниця під час президенства Ющенка був і залишається сьогодні координатором розвитку націонал-фашистських молодіжних організацій на Сумщині.
А такие организации есть? Назовите их пожалуйста.
 

Faradey

Живой
Re: Чому я не можу голосувати за Медуницю

Давайте о хорошем... Что Олег Медуница сделал для Сум?
 

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Re: Чому я не можу голосувати за Медуницю

Давно убедился-чем достойней человек,тем больше его обсирают...:)
 

lion.ts

[deleted]
Re: Відповідь: Чому я не можу голосувати за Медуницю

А чому по 158-му округу іде дехто Волков, що висувається як "самовисуванець", а насправді їздить весь в символіці Батьківщини та за підтримки лідерів її місцевих осередків?
Все просто - це виборчі технології. Народ вважають бидлом і тому роблять подібні "підстави".
Вопрос не в том, кого поддерживают, а в том: зачем ставить ЕЩЕ одного фиктивоного кандидата от этой же партии, чтобы "отбедить" неофициального кандидата.

Что касается Волкова, то дяденька - еще тот, хитровыструганный, но он однозначно шел бы самовыдвиженцем, так как по его округу идет кандидат от "УДАРа" и формально могли быть цапки между партиями. Теперь - не докопаешься;) Что опять же не есть гуд, но "маємо, що маємо" (с) сам вспомнишь, чья?:mrgreen:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чому я не можу голосувати за Медуницю

но он однозначно шел бы самовыдвиженцем, так как по его округу идет кандидат от "УДАРа" и формально могли быть цапки между партиями
Які цапки? Вони знімають кандидатів за рейтингом підтримки. Реалдьну конкуренцію Волкову там лише Костенко може скласти. Всі інші - з нульовими шансами. А не пішов Волков офіційно через свою дуже колоритну біографію.
 
Зверху