Виталий кличко и "УДАР"

Как вы относитесь к Виталию Кличку и его партии "УДАР"?

  • +10 - лучший вариант!

    Голосів: 15 31.9%
  • +5 - хороший, но есть лучшие.

    Голосів: 6 12.8%
  • 0 - нейтрально

    Голосів: 15 31.9%
  • -5 Плохо

    Голосів: 5 10.6%
  • -10 - Только не он!

    Голосів: 6 12.8%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    47
  • Опитування закрито .

Trololo

Member
Никого он не сдаст. Честнейший парень, причем идейный.
 
позавчера в Парламенте выступал . А так он сейчас не часто на экранах (с выборов снялся...)
приняв позу під порошенком (мабудь чи малі привілеї та гроші) тепер ми бачимо що Боксер звичайна Хвойда....високооплачувана.
До речі хочу повідомити, що знайдені у красному селі чорна бухгалтерія Яника а це паперів на цілий подовжений бус, була майже силою відібрана хлопцями з сумського удару, і начебто опечатано у закритій кімнаті. Потім завдяки свідомим громадянам по гарячим слідам знайшли пустир на якому палили знаєте що? да да!!, ті самі документи з опечатаної кімнати, яку під свою відповідальність забрав Сумський "удар", які обіцяли відправити всі документи на Київ Чорновіл в антикорупційний комітет....о такі вони опозиціонери!!!
п.с. документи які не встигли знищити зараз сховали у довіреної людини під сигналізацію.
 
Партія УДАР обіцяє винагороду у розмірі 50 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе розкрити справу про викрадення голови сумського обласного осередку партії, керівника виборчого штабу Петра Порошенка Сергія Лихмана. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови УДАРу Сумської області Олександр Сугоняко.

За словами Сугоняки, ситуація з Лихманом перебуває «на особистому контролі Віталія Кличка та Петра Порошенка». Він зауважив, що однопартійці вважають, що Лихмана викрали через політичні мотиви.

Також Олександр Сугоняко розповідає, що за тиждень до зникнення були спроби проникнення в квартиру Сергія Лихмана, після чого певний час він був змушений постійно ходити з кимось. У день викрадення, у неділю 18 травня, Сергій сказав, що заїжджати за ним не потрібно, зазначив Сугоняко.

Начальник УМВС України в Сумській області Анатолій Річкаль повідомив, що міліція опрацьовує основну версію викрадення – участь сумського УДАРу та, зокрема, Сергія Лихмана у вивченні «чорної» бухгалтерії, знайденої 8 березня у селі неподалік Сум. Крім того, за інформацією міліції, у викраденні брали участь 4 особи, швидше за все не з Сум.

Сергій Лихман 18 травня.
Від себе скажу, що Лихман забрав документи чорної бухгалтерії Януковича які були знайдені в Красному селі собі на збереження, а потім продав їх за кругленьку суму, потім частину документів виявили під час їх знищення, потім люди прийшли до Лихмана з вимогою повернути гроші, бо документи не знищені, ну і він накивав п'ятами. Нещодавно ходив в Сумбуд вже шукав собі нову квартиру, собака, запроданець!!!!
 

Name

Member
Кличко походу нечто среднее между черновецким и черномырдиным.
Вот его "крылатые фразы"
"У меня есть два заместителя, четыре из которых уже месяц лежат в кабинете министров, и которых назначить невозможно. Не знаю, почему"
"Дальше могут быть дальнейшие действия"
"Нужно смотреть какое можем что сделать"
"Если человек одел форму СС, то он окрасил себя в те цвета, в которые он окрасил себя"
"Встречался со многими милиционерами, которые погибли, с демонстрантами, которые погибли, и все задают вопрос..."
"Сегодня в завтрашний день не все могут смотреть, вернее не только лишь все, мало кто может это делать"
а вот и видео
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

Vic_51

Миссионер
Генератор афоризмов.
Лет через двадцать будут считать его собирательным образом. Придуманном на Лурке.
 
Зверху