Кульбаба фестиваль психології та творчості

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Привіт усім!! Важливе дійство відбудеться у селі Могриця! з 8 до 10 червня.
Фестиваль "Кульбаба" – можливість відпочити по-новому. Це чудовий шанс отримати новий досвід і враження, познайомитися з новими напрямками психології, розвити своє творче „Я”, познайомитися з новими, цікавими людьми, оздоровитись, відпочити емоційно, тілесно і духовно.

Що це?

– це триденна екологічна нон-стоп дегустація психологічних майстер-класів на яких можна:
по-перше: ознайомитись з символдрамою, гештальтом, пісочною терапією, попрацювати з сновидіннями, торкнутися теми сексуальності, взяти участь у психологічних іграх, тут можна дізнатися щось нове про самого себе, або почати змінювати своє життя;
по-друге: презентувати власну творчість: ви можете взяти участь у виставці фото або картин, взяти участь у майстерні з виготовлення прикрас, мандал, приєднатися до оркестру інтуїтивної музики; втрутитись в коло приємного спілкування з природою та теплими, світлими людьми;
по-третє: спробувати деякі духовні практики на свіжому повітрі (сурья намаскар, око відродження, медитація, гудіння, горловий спів), і головне що все це в атмосфері творчості і відпочинку.

8,9,10 червня чекаємо Вас, щоб чудово провести час і внести частину себе в творчий процес, що відбуватиметься на Екопоселенні.

Де? с. Могриця (Сумський район), 35 км від м. Суми

Коли? протягом трьох днів, з 8 по 10 червня 2012 р.(Пт, Сб, Нд)

За чиєї підтримки? За підтримки друзів та однодумців.

Особливості: Загальна кухня. Сувора заборона на вживання психоактивних речовин. На Екопоселенні будуть постійно присутні особи для надання першої медичної допомоги, а також спеціалісти «психологічної допомоги».

Довідку про будь-які деталі проведення та умови участі Ви зможете дізнатись на сайті kullbaba.com.ua та за телефонами:

066 8551655 (Інна)

066 8373381 (Олена)


Усі побажання та пропозиції що стосуються проживання учасників на місці, особливостей харчування, як і чим добратись до місця, також можна висловити по вищезгаданим номерам організаторів.

Запис на "Кульбабу" максимально простий, потрібно лише подзвонити за одним з номерів і Вас проконсультують стосовно умов реєстрації.))

Увага! Про ваше бажання бути присутніми на фестивалі потрібно попередити організаторів. Це треба для вирішення всіх питань до події, а не під час неї. Зарєєструватися необхідно до 3го червня! Хто пізніше - розмова буде інша=))
 
Останнє редагування:

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
27.05.12 возле Муниципальной галереи на Сотне. Будет выступление Ритмов жизни и в это же время там можно будет зарегистрироваться на Экопосленение (питание+орг.взнос). Приходите, так как регистрация до 3го июня обязательна.
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Кто умеет читать, поймет, что НЕТ. Данное мероприятие ни к каким религиозным течениям, сектам отношения не имеет. А для Вас лично открою секрет - психология - это наука такая, и никак не секта.
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Осталось 2 дня до окончания регистрации! Поспешите, если кто хочет еще записаться! Звоните по номерам и записывайтесь!
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua

вот и отчет о событии

тут есть фото
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Кстати говоря, мы точно утвердились в названии. Нынче мы: "экопоселение Кульбаба" или "фестиваль Кульбаба". Лучше конечо фестиваль. Так как народ частенько путает нас с истинным экопоселением, которое Лебединское..еще с Анастасиевцами путают.. А мы вовсе не такие:)))
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Фестиваль «КУЛЬБАБА» знову!
Тепер восени!
З 14.09.12 до 16.09.12 відбудеться ДРУГИЙ фестиваль психології та творчості «Кульбаба».
Місце проведення Сумський район. Точне місце узгоджується.

Що таке «Кульбаба»?
Це триденна екологічна нон-стоп дегустація різних напрямків психології, арту, оздоровчих та духовних практик.
Різноманіття майстер-класів, тренінгів, творчих майстерень, перфомансів та багато чого іншого. Приємна атмосфера активного спілкування. Можливість професійного та особистісного розвитку. Яскраві та цікаві люди. Все це Вас очікує на фестивалі.

Як можна прийняти участь:
Якщо Ви учасник: телефонуєте, реєструєтесь, відвідуєте майстер-класси.
Якщо Ви тренер: телефонуєте, реєструєтесь, повідомляєте інформацію про себе та про тему свого тренінгу, обговорення всіх нюансів проведення Вашого заняття.
Якщо Ви волонтер: телефонуєте, реєструєтесь, на фестивалі виконуєте надзвичайно важливу місію – допомагаєте організаторам у проведенні всього дійства. За що Вам будуть безмежно вдячні. : )
Увага:
попередня реєстрація обов’язкова для всіх бажаючих бути присутнім на фестивалі. Узгодження питань з організаторами щодо харчування та орг. внеску.
Особливості: Загальна кухня. Сувора заборона на принесення та вживання психоактивних речовин. На «Кульбабі» будуть постійно присутні особи для надання першої медичної допомоги, а також спеціалісти «психологічної допомоги».

Додаткова інформація за телефонами:
Інна 066 855 16 55 / Лена 066 83 73 381
 

ВалькириЯ

kullbaba.com.ua
Фестиваль психології та творчості знову привітно кличе гостей!

14, 15, 16 червня у с. Могриця, Сумскього району відбудеться третій фестиваль психології та творчості "КУЛЬБАБА".

с. Могриця (Сумський район), 35 км від м. Суми

На Вас чекає триденна незрівнянна атмосфера розвитку, відпочинку, пізнання. Ви маєте можливість ознайомитися з:
- напрямками психології (пісочна терапія, робота з казкою, гештальт підхід, позитивна психотерапія),
- спробувати себе у творчих майстернях (ловець снів, прикраси, живопис тощо),
- доторкнутися до світу оздоровчих практик (йога, сур’я намаскар),
- поринути у світ минулих традицій (горловий спів, хороводи, спів агм).

Прийняти участь можна у трьох станах :

• Як учасник – 60 грн. харчування + 40 грн. орг. внесок.
• Як тренер – 60 грн. харчування + 40 грн. орг. внесок. + Ви маєте можливість провести своє заняття. При реєстрації обов’язково вказуєте напрям та тему заходу.
• Як волонтер – 60 грн. харчування. + На фестивалі Ви виконуєте надзвичайно важливу місію – допомагаєте організаторам у проведенні всього дійства. За що Вам будуть безмежно вдячні.

Попередня реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА! Це допоможе уникнути спірних питань стосовно того, чи будете Ви на кормлені

Особливості: Загальна кухня. Сувора заборона на принесення та вживання психоактивних речовин. На «Кульбабі» будуть постійно присутні особи для надання першої медичної допомоги, а також спеціалісти «психологічної допомоги».

Додаткова інформація та реєстрація за телефонами:
066 855 16 55 / 066 83 73 381

Дізнатися про деталі: та у групі
 
Зверху