КОНКУРС української ПРОЗИ!

Merime

New Member
Відповідь: Ответ: КОНКУРС української ПРОЗИ!

Доброго дня. записалася у ваш форум, щоб взяти участь у конкурсі прози. але як це зробити? щось не розберуся.
Якщо це невеликий твір - викладуй сюди. Якщо більший, то можна частинами або даєш посилання на одну з файлообмінних систем (ftp, emule. dcc та ін.). Можеш надіслати мені в приват.
 
Ответ: КОНКУРС української ПРОЗИ!

Без назви...

… Така тендітна й невибаглива. В останнє я її бачила, коли вона була ще дитиною. Граціозна. Здається її викохали людські очі, здається вона налилась, як черешня. Така ж соковита, але прозора. Спускається, неначе сходами, пливе...
Я посміхнулася стримано, але щиро. Скупий погляд зустрів її зухвалість. Дивиться, ніби знущаючись, наби, розуміючи, що вона така одна у цілому світі, що іншої такої не було, не є і не буде. Хоча і в цьому вона має рацію... Все ж таки красива. Дивився б на неї годинами. Та вона невічна, і більше того, вона – миттєва, скорозникаюча, непостійна. Та така красива... Чиста... Бачили б її інші?!...
А я горда! Горда за те, що я тільки її бачу, що вона тільки мені довіряє свої літописи на моїх щоках. Я горда й за те, що вона виблискує при погляді сонця на мої вії, горда! Бо знаю, що моя сльоза – то енергія. То дещо неминуче і невідоме нікому. Сльоза – то краса., безмежна і така безталанна, як і я...
13.10.2007
22:40
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: КОНКУРС української ПРОЗИ!

Тільки но прочитав "Солодкі плоди солоних сліз" МВольної... дивно, в нещодавній бесіді саме вона запропонувала мені цей твір, але не встигши тоді, мене тягнуло все ж таки його дочитати... виявилось зовсім недарма... і це так вражаюче, бо я сам декілька років тому пережив таку ситуацію, звісно все було по іншому : і дівчинка маленька вела себе по іншому, і події зовсім не так складались... але зміст ! Я тільки скажу, що саме з того моменту почалось ставлення мене як людини - то був початок, за який я неймовірно вдячний долі, бо я знов почав відчувати життя, розуміти... власне неможливо висловити того, коли народжуєшся вдруге !
ПС : і я також вдячний М. за нагадування ! Це так приємно, навіть містично... :)
 

МВольная

Промінь Заходу
Ответ: Відповідь: КОНКУРС української ПРОЗИ!

ПС : і я також вдячний М. за нагадування ! Це так приємно, навіть містично... :)
Супер... не знала що то ти ))
ПС: це тобі спасибі, що відгукнувся на голос серця :)
С Різдвом всіх! Світла вам, і любові...
 

Merime

New Member
Ответ: КОНКУРС української ПРОЗИ!

За результами минулорічного конкурсу вийшла не збірка кількох авторів ,як минулого разу, а один роман: Аркадій Поважний "Печера". Цікавий, пригодницький твір про пошуки стародавніх скарбів, найголовнішим з яких є знання. Шукайте в бібліотеках, запитуйте в книжкових магазинах. Читайте. І беріть участь у новому конкурсі прози! Успіхів!
 

MagicOPromotion

New Member
КОНКУРС української ПРОЗИ

Любі друзі

Завдяки вам першу частину колекції 8 ДВД ми купили, тепер збираємо на другу частину теж 8 ДВД. Хто бажає придбати колекцїю української музики з 16 двд на 65 гіг, прошу здати 20 грн. Серміку. Хто купить другу частину колекції, тому дам переписати першу частину, щоб була повна колекція.
 

Merime

New Member
Цьогорічна добірка прози молодих авторів увійшла до альманаху "Орфей-2008": Юлія Бурковська, Олег Єршов, Наталія Меднікова, Олександр Самілик, Марина Сачок, Володимир Худенко. Запитуйте в бібліотеках міста.
Також нагадую, що восени буде готуватись чергова книжка молодої прози. Надсилайте свої твори.
 
Зверху