Оппозиция?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оппозиция?

«Только что стало известно, что немецкого врача Юлии Тимошенко пытались избить представители молодежного крыла Партии регионов перед его вылетом в Германию», — сообщил Катеринчук.
Какой феерический бред... :facepalm:
 

hello moto

народный контроль
А какие вони газеты раздают!
Букаф там многа но в двухсловах:
В тот раз мы не спасли Украину, но в этот раз мы точно спасём Украину! Ну, или через раз ;)
 

тов.Черный

анархист
Список Турчинова-Яценюка: знову кумівство, знову старі граблі

Я ішов на з'їзд опозиції зі сподіваннями, що помилки минулого чогось їх навчать.

Не можна проводити вибори в 2012 році за канонами 1990-их. Сьогодні інформація поширюється в десятки разів швидше, ніж це було на зорі політичної кар"єри Тимошенко і Турчинова.

Це тоді можна було непомітно зробити родича депутатом. Зараз це – неминучий скандал.

Перше. Наприклад, за прохідним округом у Львові опозиція в рамках квоти партії "Фронт змін" висуває молодшого брата екс-віце-прем'єра Іван Васюника.

В чому полягає внесок Васюника-молодшого у опозиційну діяльність, для мене загадка. Знаю лише, що він був заступником одіозного Олексія Івченка в НАК "Нафтогаз України".

За цим же округом буде балотуватися самовисуванець Тарас Стецьків. У підсумку, два кандидати будуть нищити один одного.

Друге. Ірина Луценко – дружина Юрія Луценка – отримала 18 номер у списку. Я розумію, що у них родинна драма, але Верховна Рада – це не Палата лордів, тут крісла в спадок не передаються. Що зробила для опозиційного руху Ірина Луценко?

Якби депутатом зробили старшого брата Луценка Сергія, це було би більш зрозуміло – Сергій Луценко принаймні займався політикою. А Ірина Луценка до посадки його чоловіка була відома лише як директор телекомунікаційної фірми, на обслуговування якої міністр внутрішніх справ Луценко хотів перевести весь мобільний зв'язок міліції.

Я не розумію, чому тоді депутатом не роблять Євгенію Тимошенко? Чим вона гірша? Чому принцип не брати родичів поширюється на Тимошенко – її тітка Антоніна Ульяхіна так і не стала депутатом – але не поширюється на Луценка.

Третє. Я не можу зрозуміти, навіщо у новій Верховній Раді нова "Ірина Бережна".

На прохідну позицію до списку включено Тетяну Донець – екс-дівчину регіонала Василя Горбаля, чиє обличчя не так давно прикрашало лайт-бокси вздовж київських вулиць.

Але жіноча краса – це недостатня умова для потрапляння в депутати. З таким же успіхом "Батьківщина" могла включити до свого списку Дашу Астаф'єву, яка здобула визнання на міжнародній арені – у журналі Playboy.

Жодних заслуг перед суспільством, які робили Донець гідною включення до списку опозиції, не існує. Так, шість років тому вона була депутатом районної ради в Києві, але БЮТ мав десятки тисяч депутатів місцевих рад.

Іншого пояснення, крім як гроші та зв'язки, не існує.

Мама Тетяни Донець – Наталія Донець – в 1998 році разом з Юлією Тимошенко та Олександром Турчиновим обралася народним депутатом за списком "Громади".

А ще мама і тато Тетяни Донець були близькими друзями Павла Лазаренка, на них були оформлені активи засудженого екс-прем'єра. Зокрема, вони фігурували у фірмах, які від імені Лазаренка володіли мобільним оператором "Київстар".

Тато Тетяни Донець товаришував з Лазаренком ще з часів його колгоспної молодості. Щоправда, все змінилося, коли стало відомо, що Лазаренко буде змушений ще не один рік провести у американській тюрмі.

Родина Донець за допомогою відомого "конфліктолога" Геннадія Корбана залишила Лазаренка без частини власності, яку він вважав своєю. А тепер молодша Донець отримує естафету від матері – так в Україні виявиться ще одна депутатська династія.

Я не розумію, якими словами Турчинов і Яценюк будуть захищати цей список. Зате я розумію, чому опозиція не надала його для попереднього ознайомлення громадськості – тому що присутність деяких кандидатів, окрім як грошима, пояснити неможливо.

Особисто для мене цей список – персональне розчарування. Це – не нова політика.
(Сергій Лещенко Журналіст "Української правди")
 

hello moto

народный контроль
тов.Черный, так деятельной и полезной оппозиции не будет? Досадно то как... :?
 

yura6

Member
прямо разрываються бугага благодийна допомога-подкуп изберателя только неотправляйте снова в суд.за счёт бюджета розрываються или со своего кармана если со своего откуду бабло.а сылка где на блог. какае то провокация навчяння аж у жовтни
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оппозиция?

благодийна допомога-подкуп изберателя
І що? Передвиборча кампанія - це єдиний шанс збити грошей з депутатів і примусити їх хоч щось зробити для виборця. А цей замість того, аби щось зробити - навпаки зібрати грошей хоче.

.а сылка где на блог. какае то провокация навчяння аж у жовтни
Пожалуйтє:
 

yura6

Member
Re: Відповідь: Оппозиция?

І що? Передвиборча кампанія - це єдиний шанс збити грошей з депутатів і примусити їх хоч щось зробити для виборця. А цей замість того, аби щось зробити - навпаки зібрати грошей хоче.


Пожалуйтє:
надо выборы наверно чаще проводить щоб щось робылы
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Оппозиция?

Кандидатом від опозиції по Сумах висунуто Медуна.
І що пише цей товариш у своєму блозі?
Олег Медуниця, а не Медун.
Очолював рух «ЧЕСНО» у Сумах. У травні пішов з поста через бажання балотуватись у депутати.
 
Зверху