Друга ріка!

Freddie

New Member
Думаю эта група достойна отдельной темы!Высказываем свои мысли о ней,выкладываем информацию!
 
Раньше намнооооооого лучше песни были...щас какая то размазня и сопли.
 
хорошая група намного лучше Окиана Эльзи хех и че ее не так часто вспоминают Покрайнемере делают свое.............
 
Ну насчет лучше "океана", то это на любителя:) На вкус и цвет, как говорицца:)
 
Відповідь: Друга ріка!

мне нравится, даже очень
люблю укр.музыку)
 

Style

sun
"Друга ріка"
Склад гурту: Валерій Харчишин – вокал, труба, Олександр Барановський – гітара, Віктор Скуратовський – бас гітара, Сергій Біліченко – гітара, Олексій Дорошенко – ударні, Сергій Гера - keyboards.
Гурт Друга ріка створений на початку 1996 р. і був помічений на київській сцені на фестивалі Рок-Екзистенція. Ще більше про групу почали говорити в музичних колах після блискучого виступу на фестивалі Майбутнє України у 1999 р. Натхненна успіхом, Друга ріка переходить до запису дебютного альбому “Я є”, який побачив світ у 2000 р. В 2000 році гурт Друга ріка був відмічений як "Відкриття року" премією "Українська хвиля".
Треки “Впусти мене”, “Там де ти” дістали відео підтримку і швидко стали популярними. В жовтні 2000 року гурт стає відкриттям фестивалю Просто Рок. Другу ріку запрошують до Москви, кліпи гурту з’являються на MTV.
В квітні 2001 року гурт випускає сингл “Оксана”.
В червні 2001 року гурт стає номінантом в категорії “Відкриття року” премії “Золота Жар-Птиця”.
У 2002 році гурт стає номінантом в категорії “краща поп-група”.
Січень 2003 дарує шанувальникам гурту наступний хіт – “Математику”, що входить до наступного релізу - альбому “Два”, що був виданий компанією Lavina Music у травні 2003 року, гурт знімає кліп ще на одну свою пісню “Вже не сам” та видає одне з найкращих українських відео до пісні “Шансон”. Шронтмен групи Валерій Харчишин: “То був наш другий альбом, ми працювали над ним два роки, реліз був призначений на 2 травня, нам подобається, коли показують на пальцях цифру два, це виглядає, як Вікторія. А якщо насправді, спочатку хотіли назвати альбом “Друга ріка”, а потім лишили так, як зараз . …Фактично всі мої пісні автобіографічні, я співаю про свої почуття, про кохання…” Символ перемоги насправді допоміг і вже у липні 2003 команда була вибрана менеджментом вокаліста Depeche Mode Дейва Гехена для спільного виступу у Києві. У палаці спорту Друга Ріка розігріває Гехена під час світового Paper monsters туру. Група активно концертує впродовж півтора року та одночасно працює над новим матеріалом, який “перевіряється” під час живих виступів. 26 квітня 2005 відбувся реліз альбому „Рекорди”. Продюсер альбому став Віталій Телезін, випускаюча компанія - Лавіна Мьюзік.
До альбому увійшло 12 треків, серед яких такі відомі пісні, як „П’ю з твоїх долонь” та „Так мало тут тебе”, яка до речі зібрала немало голосів в хіт-параді Територія А..
Концепція нової роботи – це поєднання жорстких гітарних рифів з еклектичним електронним саундом. Музиканти створили платівку, що промовляє, але не нав’язує, розважає та одночасно змінює сприйняття життя, кохання, сексу, болю та щастя. У цьому натхненному саундтріпі залишилась без змін легко впізнана манера та індивідуальність Другої Ріки, яку неможливо сплутати з будь-якими іншими виконавцями, що завжди було ознакою справжнього артистизму.
 

Вкладення

Артём

Element this life
Очень нравиться песенка этой групы:
 

Freddie

New Member
Пипл,у кого есть видео (кроме клипа "Вже не сам")а также фотки?
 
Зверху