Зміни в умовах надання послуги «Домашній Інтернет» з 01.09.2011

planson

Member
Зміни в умовах надання послуги «Домашній Інтернет» з 01.09.2011

Шановний абоненте! Звертаємо Вашу увагу на те, що з 01.09.2011 року умови надання послуги буде змінено:

Нарахування щомісячного обов’язкового платежу/абонентної плати для тарифних планів «Домашній Інтернет 2011» і «Домашній Інтернет 2011 малий» здійснюватиметься щоденно рівними частинами, пропорційно кількості днів у календарному місяці.
Нарахування Акційних коштів (Бонусів) за поточний календарний місяць здійснюється 4 (четвертого) числа наступного місяця та відповідає розміру нарахованого протягом календарного місяця щомісячного обов’язкового платежу. 01.09.2011 року нарахування бонусів відбудеться як і у попередніх періодах, однак за наступний період Акційні кошти (Бонуси) буде нараховано згідно із змінами.
Зміна діючого тарифного плану і пакету на умови тарифних пакетів «Пуск+», «Драйв+», «Турбо+», «Мега+» з 15.09.2011 здійснюється протягом доби з моменту замовлення. Плата за першу зміну тарифного плану в календарному місяці не справляється. Вартість кожної наступної зміни протягом календарного місяця становить 10 (десять) грн. з урахуванням ПДВ.
Абонентам усіх тарифних планів послуги «Домашній Інтернет» з 01.09.2011 року встановлюється межа відключення послуги у розмірі щомісячного обов’язкового платежу/абонентної плати відповідно до діючого тарифного пакета. При перевищенні межі відключення Послуги, Послуга відключається та нарахування щомісячного обов’язкового платежу/абонентної плати призупиняється. Нарахування щомісячного обов’язкового платежу/абонентної плати буде продовжено після поповнення особового рахунку. Межа підключення Послуги після відключення становить 10 (десять) грн..
 

Shamal

Я мишевый плюшка.
я не совсем понял. Тоесть если у меня закончатся деньги на счету, и соотвецвенно услуга приостановится, и когда я внесу деньги на счет, то с меня снимет 10 грн за возобновление услуги???
 

DEmON777

Форумчанин
я не совсем понял. Тоесть если у меня закончатся деньги на счету, и соотвецвенно услуга приостановится, и когда я внесу деньги на счет, то с меня снимет 10 грн за возобновление услуги???
нет, просто надо внести такую сумму, которая сделает Ваш балас больше чем 10 грн. если баланс будет > 10 грн, тот услуга не вобозновится.
 

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Интересно, что в этих изменениях подпадает под категорию "умови надання послуги стануть для Вас ще зручнішими"?
 

staer

REANIMATOR
услуга будет работать пока баланс не составит минус тарифный план.... например -70 грн, тогда отключится!
 
Зверху