Корчинський і К0

  • Автор теми Z3RG
  • Дата створення

Z3RG

Забанен
Думаю тема назріла. Зроблю це за Штайна, щоб не було "набєгов унилих троллєй" про адмінресурс на форумі (Штайн мене не просив цього робити).

Отже Д-Корчинський, ху із ху? Цілі? Мета? Методи? Засоби?

Хотілося б почути, які механізми, чи хочаб план дій у пана Корча, якщо завтра (внаслідок армегєдєца) Корч - голова країни? Як будемо економікою керувати, чи будемо міняти сьогоднішній стан речей?
 

Z3RG

Забанен
Поки що, я з доступних фактів пом"ятаю тільки яєшню. Ну і ще не виконану обіцянку що до сплюндрованої меморіальної дошки на Говерлі, тоді Корч обіцяв наваляти феєричних гніздюлєй молодчикам з "Євразійського Конгрессу", але отримали феєеричний ФЕЙЛ. Так що чекаємо, а то одні казали " не словом - а ділом "
 

lion.ts

[deleted]
Думаю тема назріла. Зроблю це за Штайна, щоб не було "набєгов унилих троллєй" про адмінресурс на форумі (Штайн мене не просив цього робити).

Отже Д-Корчинський, ху із ху? Цілі? Мета? Методи? Засоби?

Хотілося б почути, які механізми, чи хочаб план дій у пана Корча, якщо завтра (внаслідок армегєдєца) Корч - голова країни? Як будемо економікою керувати, чи будемо міняти сьогоднішній стан речей?
А он знает, что такое экономика))?

P.s. Если завтра Корчинский станет главой страны ("в результате армегедейца") - покупать билеты и выезжать из страны, пока еще это будет возможно))...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Ну і ще не виконану обіцянку що до сплюндрованої меморіальної дошки на Говерлі, тоді Корч обіцяв наваляти феєричних гніздюлєй молодчикам з "Євразійського Конгрессу", але отримали феєеричний ФЕЙЛ.
Ну офіс то їхній у Москві горів... ;)
 

Супчик

Съёмщик
Весёлый провокатор, но серьёзных акций Братства в Украине как то не вспоминается. То яичницу поджарят, то каурова умоют...
 

Life-ua

+ плюс - минус
Вот это будет цирк если выберут Кончинского :clown:

Единственное что он хорошее сделал , так это то что его сторонник фекалиями вылил на Каурова в Одессе :D
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Чергове підтвердження того, що народ не пам'ятає справ - він пам'ятає лише вистави.
Добре організована вистава Братства з Кауровим - прийшлася народу до душі, вистава з яєшнею - лишиться в пам'яті, а всі реальні справи УНСО, не війна, окрім того вони дуже багато чого зробили саме в Україні, в першу чергу для того ж Київського патріархату - ніхто не може навіть згадати...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

Вот потому я пана-атамана Корчинського и неуважую, он ничем кроме "бренда" от той же Богуславской не отличается. Ему власть нужна ради обладания оной, он даже не задумывался о другой стороне медали.
Різниця між ним і іншими "політиками" в тому, що йому влада цікава сама по собі, йому цікавий процес. Всіх інших хвилюють лише гроші.

Как впрочем и о судьбах чучел, которые в тюрягу сели ради его ПеАра
З тюрми вони вийдуть знаменитими, а розпочаті ними тенденції можуть мати абсолютно непередбачуваний вплив..
Можна довго сперечатися щодо доцільності тих чи інших методів боротьби, але сотні мирних сербських демонстрацій та нескінченні демагогії депутатів ні на крок не наблизили визволення територій від від Австрії, а один постріл Гаврило Принципа - вирішив раз і назавжди.
Ні хто не пам'ятає імен депутатів, ні хто не знає облич демонстрантів-борців за приєднання до Сербії. Гаврило Принципа знає кожен, хто хоч раз відкривав підручник історії того періоду. Один його постріл важив незрівнянно більше мільйонів їхніх слів, тому його ім'я вище за сотні тисяч їхніх імен. Він - на завжди в історії, а їх ні хто ніколи не згадає, бо їх, мабуть, ніколи й не існувало...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Корчинський і К0

В суспільстві завжди є прошарок "вічних революціонерів". Це ті, які каламутять воду, ті, хто робить революції. Без них неможливе повалення існуючого режиму. Гітлер не переміг би без штурмовиків. Сталін не прийшов би до влади без ленінської гвардії. Революціонери не будують: після них будувати будемо ми. Де опинились штурмовики після перемоги Гітлера? Де опинились ленінці після приходу Сталіна? "Революціонер є першим, хто одержує від неї [революції] в зуби."
Вони чудово знають на що йдуть, але вони йтимуть на це, бо це їхня функція на цій землі. А наша задача - бути в їхніх рядах, аби прийти до влади коли вони переможуть. "Братство повсюди. Залишається навести контакти. В листівках ми не агітуємо, а шукаємо своїх. Коли ми звертаємось через транспаранти і графіті, то не переймаємось електоратом. У нас немає електорату. Ми збираємо розсіяних по кухнях бійців, які ще не чули про мобілізацію." Сьогодні вони збирають бійців, завтра вони будуть на барикадах. І це не ті "бійці", які боротимуться за гроші, за гроші не вмирають, це ті бійці, які боротимуться за революцію, боротимуться до кінця. І будьте певні - якщо вони її розпочнуть, то жарко буде всім. І "помаранчевим маскарадом" справа не завершиться.
Ні хто окрім них не здатен влаштувати барикади. Якщо в цій країні будуть барикади - то їх організує Корчинський. Ні Тягнибок, ні Тимошенко, ні Яценюк ніколи на таке не підуть. Їх лозунг: "зберігати спокій та не піддаватися на провокації". Їх цікавлять гроші, а на революції грошей не заробити. "З революції неможливо мати прибутку, бо вона — розтрата. Вона не годує своїх адептів. Вона не годує маси. Ставити питання, що дасть революція народу, — безглуздо. Революція сама по собі є благо, безсенсово очікувати блага після неї."
Звісно, ви можете критикувати Корчинського, нападати на Братство, можете навіть просто стояти осторонь, але:
"Мені приємно повідомити одномірним, що Царство Небесне влаштоване за зразком Парижа 1793 року. Тоді радою комуни були прийняті критерії підозрілості. Один з пунктів такий: підозрілими вважати тих, хто, не здійснивши нічого проти свободи, не зробив нічого для неї.
Тоді теж багато хто вважав, що вся ця революція їх не обходить. І от стоїть перед революційною трійкою такий суб'єкт і "белькоче", що ні в чому не винен. "А що ти зробив для свободи?" "Я ні в чому не винен", — ще встигає він промичати перед тим, як з висоти 2,7-м лезо впаде йому на шию.
І ось душа його вже на небесах. І, не встигнувши отямитись, він раптом знову бачить перед собою трійку: Архангел Гавриїл, Архангел Михаїл та Архангел Рафаїл. "А що ти зробив для свободи?" — чує він громовий голос. "Як, і тут те саме?" — волає він. "Авжеж, сонечко. Залазь, брате, на пательню"."
Вам не вдасться уникнути революції і не вдасться уникнути відповідальності. Тим паче, якщо ви ще на щось претендуєте. Тому починайте друкувати листівки, доки в магазинах ще заправляють картриджі.

P.S. А, і не забудьте закупити солі та свічок. ;)
 
Останнє редагування:
Зверху