Республіка Білорусь

d324co

Well-Known Member
По неподтвержденным данным президент Белоруссии Александр Лукашенко перенес инфаркт. Об этом сегодня, 1 августа, сообщают белорусские СМИ.
Утверждается, что Лукашенко перенес инфаркт несколько дней назад. Администрация отменила все мероприятия с его участием, а пресс-служба в спешном порядке ищет старые видеокадры, чтобы показывать активность президента.

Официального подтверждения этой информации нет.
Стоит отметить, что в последние дни, в преддверии выборов президента Белоруссии (должны состоятся 9 августа) в сети уже не раз появлялись слухи об ухудшении состояния здоровья Лукашенко

Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

d324co

Well-Known Member
Президент Белоруссии Александр Лукашенко заявил, что с задержанными под Минском россиянами необходимо обращаться «аккуратно».
«Они, конечно, виноваты, но не настолько, чтобы в отношении них принимать какие-то жесткие меры. Это солдаты. Им приказали – они пошли. Разбираться надо с теми, кто приказывал, кто их сюда посылал», – заявил Лукашенко в ходе встречи с председателем КГБ Валерием Вакульчиком и председателем следственного комитета республики Иваном Носкевичем, передает БелТА.
Белорусский лидер добавил, что Минск открыт для взаимодействия по сложившейся ситуации

Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

d324co

Well-Known Member
До Києва приїхав екскандидат у президенти Білорусі, який переховувався в РФ
14:14 / 02 августа 2020

Білоруський політик Валерій Цепкало, який раніше втік з Білорусі до Росії, тепер знаходиться в Києві.
Джерело: з посиланням на прессекретаря Цепкало Олексія Урбана
Деталі: колишній глава Парку високих технологій і політичний опонент Олександра Лукашенка Валерій Цепкало, який раніше рятуючись від арешту втік до Москви з Білорусі, вже приїхав в Україну.
Пряма мова Урбана: «Валерій Цепкало вже знаходиться у Києві».
You must be registered for see images


Нагадаємо: 24 липня виїхав з Білорусі. Політик боявся, що його заарештують на батьківщині. Його дружина розповіла, що має інформацію не тільки про потенційний арешт чоловіка, але і можливе позбавлення сім’ї батьківських прав, тому дітей також вивезли за кордон.
14 липня Центрвиборчком Білорусі не зареєстрував Цепкала кандидатом у президенти, мотивуючи тим, що у політика немає необхідних для цього 100 тисяч достовірних підписів за його висунення. Ініціативна група Цепкала зібрала понад 200 тис. підписів. За даними штабу, у виборчкоми було передано 160 тисяч підписів, але ЦВК Білорусі визнав достовірними менше 80 тисяч з них.
Дружину колишнього претендента в президенти Білорусі , а її сестру вранці 30 липня затримали.
Засланий козачок ?? Фраза "переховувався в РФ" напружує .. якісь нездорові асоціації з українськими політиками, які переховувуються в РФ...
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

Схоже, Бацька доялозив дупою проміж западом та росією. І в Білорусі почалась "эпоха перемен".

 
Останнє редагування:

firefox

Well-Known Member
Зверху