Сумська влада

Grosso

wonderwall
Гєнадій Михайлович-с у своєму особистому просторі в мережі ще досить коректно висловилися щодо зазначених осіб)))
 

Z3RG

Забанен
Re: Відповідь: Сумська влада

Особисто я вважаю, що влада діє за класичним правилом "хліба і видовищ". Забираючи хліб, намагається це компенсувати своєму електорату збільшеною багатократно кількістю видовищ. Тому я не дивлюся ні "талантів", ні "естрасенсів", ні "танцюють всі", ні "хто проти білявок", ні ось цей "майданс". З приводу виступу сумчан сказати нічого не можу, але дізнався, хто сидів в журі... Особисто моя думка - з Мінаєвим важко не погодитись.
Э така чудова книга УКРАЇНСЬКОГО автора Миколи Носова "Незнайка на Луне", там чудово описані ці процеси. Нажаль та книга розрахована для молодшого шкільного віку, а теперішні "дорослі" не дотягують навіть до нього. Ото усе л-но, яке називають "ток шоу" насправді виховує бути безлюдною, тупою, асоціальною особою, для якої за щастя коли інші чубляться (чудовий приклад - "Дом")
 

Grosso

wonderwall
Скандальний мер Сум про бюджет Азарова: Це повний п***!

Мер Сум Геннадій Мінаєв у грубій формі розкритикував проект Держбюджету на 2012 рік.

"Те, що планується прийняти, це "п" і три крапки! Буде повний "п ... "! Було, було, але такого проекту бюджету ще не було", - обурився Мінаєв на нараді в мерії, пише Обком.

Мінаєв доручив фінансовому управлінню мерії направити до Мінфіну пропозиції про зміну цифр у проекті бюджету на 2012 рік.

За його даними, показники нового бюджету ставлять Суми на межу виживання.

Як відомо, раніше Мінаєв на своїй сторінці в Facebook нецензурно вилаявся на адресу ведучих одного з розважальних телешоу.
 
Зверху