Сумська міськрада проголосувала за відставку уряду Азарова

AKULA GRANDIS

критикант
Сумська міськрада проголосувала за відставку уряду Азарова
17 листопада депутати Сумської міської ради VI скликання на сесії підтримав Резолюцію мітингу протесту підприємців обласного центру, який відбувся учора, 16 листопада у Сумах, проти ухвалення Податкового кодексу із вимогою негайної відставки уряду Миколи АЗАРОВА і голови Держкомпідприємництва Михайла БРОДСЬКОГО.

Як передає кореспондент УНІАН, підприємці також вимагають встановити ставку відрахувань Єдиного соціального внеску в розмірі не більше 20% від мінімальної зарплати, зробити це негайно до вступу в дію Закону про Єдиний соціальний внесок.

«Ми висловлюємо недовіру урядові України, особисто Миколі АЗАРОВУ, діяльність якого веде до економічної прірви, і вимагаємо його негайної відставки. Ми вимагаємо відставки голови Держкомпідприємництва БРОДСЬКОГО за фактичне знищення Держкомітету, цілеспрямовану роботу по знищенню малого бізнесу», - йдеться у Резолюції мітингу підприємців, яку підтримали депутати міськради.

За рішення про підтримку вимог представників малого і середнього бізнесу проголосував 41 депутат із 76 присутніх: 35 - від фракції партії «ВО «Батьківщина», 5 – від «Фронту Змін» і один депутат - від партії міського голови Сум Геннадія МІНАЄВА «Рідне місто ».

Сам Г.МІНАЄВ назвав це рішення політичним.

«Я теж підтримую це звернення, але без політичних вимог. Давайте не ухвалювати політичних рішень», - закликав він депутатів.

Решта депутатів міськради - від фракцій партії «Рідне місто», Партії регіонів і КПУ - не голосували за підтримку вимог підприємців.



Вот это да, вот это молодцы! скоро вето на решения КС смогут накладывать - ржунимагу!!!
 

Cannabis

New Member
А чему удивляться, если в составе БЮТа большинство людей - случайные. К примеру, по округу № 1 победила уборщица. Я, конечно, не против... Но, что она сможет сделать полезного для жителей её же округа??? Думаю, ничего.
 

Dessert

Active Member
А чему удивляться, если в составе БЮТа большинство людей - случайные. К примеру, по округу № 1 победила уборщица. Я, конечно, не против... Но, что она сможет сделать полезного для жителей её же округа??? Думаю, ничего.
В этой уборщицы мозгов может быть на порядок больше чем у тех кто у власти.
 

Dessert

Active Member
интересно, кто этот 1 от рідного міста? у одного совесть есть?:)
 

=SUD= [RS]Goblin(UA)

warrior from BF2
Осталось принять резолюцию с осуждением курса правительства Обамы и потребовать у конгресса США его немедленной отставки. Результат будет приблизительно одинаковым :)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Сумська міськрада проголосувала за відставку уряду Азарова

депутати Сумської міської ради VI скликання на сесії підтримав Резолюцію мітингу протесту підприємців обласного центру, який відбувся учора, 16 листопада у Сумах, проти ухвалення Податкового кодексу із вимогою негайної відставки уряду Миколи АЗАРОВА і голови Держкомпідприємництва Михайла БРОДСЬКОГО.
Маразм крепчал... (с)
 

Life-ua

+ плюс - минус
А толку от этой резолюции ? Всё , выборы прошли : теперь можна налоги , тарифы (газ , тепло , свет) повышать . Тигибко ведь прагматик - говорил как-то по ТВ что хватит популизма , люди поймут . гг
 
Зверху