Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
З українців стягуватимуть податок з витрат, якщо вони не зможуть пояснити походження грошей на покупку, - "слуга народу" Гетманцев. ВIДЕО
З українців стягуватимуть податки з витрат, якщо вони не зможуть пояснити, звідки у них гроші на покупку. Кабінет Міністрів вже напрацьовує законопроєкт про непрямі види оподаткування.
Про це в ефірі заявив голова податкового комітету Верховної Ради, "слуга народу" Данило Гетманцев, інформує
За словами Гетманцева, держава цікавитиметься, звідки громадянин взяв гроші на дороге придбання - квартиру або автомобіль. Якщо офіційні доходи нижчі за суму покупки, то стягуватимуть податок з різниці. Джерело:
You must be registered for see images
 

d324co

Well-Known Member
Не помітив зростання цін: Тищенко заявив, що купує яловичину по 70 гривень, а гречку по 12

Народний депутат та заступник фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Микола Тищенко розповів, за якими цінами купує продукти на одному з найдорожчих ринків Києва. Вони виявилися в рази нижчими, ніж насправді.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
Коломойський може завтра через суд отримати від "Нафтогазу" 9 млрд кубометрів газу, - Ніколов

Це половина всього обсягу газу, який зберігається в українських газосховищах.
Про це пише у журналіст Юрій Ніколов, повідомляє
"Завтра вранці Коломойський може отримати рішення суду про виїмку з "Нафтогазу" 9 мільярдів кубів газу - половини всього, що у нас є у сховищах. А якщо приватівці дотиснули нафтогазівців на підписання потрібних їм звірок, то Беня забере 15 ярдів, а це майже все, що є в України на зиму", - написав він.
Ніколов пояснив, що йдеться про старий позов "Укрнафти" до "Нафтогазу" з вимогою сплатити газ, який нібито використовували для потреб населення ще за часів Януковича.
"А тоді його ціна була 1000 гривень. А зараз 1000 доларів. Тому Беня не дурень, він не хоче отримати в гривнях. Він хоче отримати назад газ. Щоб тут же продати його Україні по 1000 баксів", - припускає журналіст.
"Загалом, завтра в суді мають оголосити на який обсяг газу погодиться Нафтогаз Юрія Вітренка", - підсумував Ніколов.
Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
В организме Полякова кроме метадона был димедрол. Он усиливает действие наркотиков, - замглавы МВД Енин

Помимо метадона и алкоголя, в организме умершего народного депутата Антона Полякова обнаружили димедрол, усиливающий действие наркотиков.
Об этом первый заместитель министра внутренних дел Евгений Енин рассказал в эфире , сообщает .
Он уточнил, что метадон с димедролом называют "уличным метадоном". Целью димедрола является усиление действия наркотического вещества. В обычной аптеке по обычному рецепту получить этот препарат невозможно.
"То есть мы можем с абсолютной уверенностью говорить, что это смесь, полученная где-то не в официальной аптечной сети", - резюмировал Енин.
Читайте:
Он отметил, что следствие продолжается, поэтому правоохранители пока не могут сказать, как именно это вещество попало в организм.
Енин говорит, что правоохранители еще не нашли доказательств того, что Полякова убили. "В то же время мы до сих пор не исключаем ни одну из версий", - сказал чиновник.
Он добавил, что правоохранители уже допросили сожительницу Полякова народную депутат Анну Скороход, а также ее помощника Руслана Джамбулатова, с которым депутат выпивал перед смертью. Источник:
Какие то наркоманические слуги пошли..
 
Останнє редагування:
Зверху