Что несет нам русский мир?

arnisumy

Well-Known Member
16.07.19 21:33
В Австралії, Аргентині, Словаччині є українські школи, а в Росії, де живе майже 7 млн українців, - немає, - Єльченко в Радбезі ООН. ВИДЕО
Спроби поставити український мовний закон на обговорення Ради Безпеки ООН є лицемірством з боку Росії, яка докладала багато зусиль для пригнічення української мови.
Про це постійний представник України при ООН Володимир Єльченко заявив на засіданні Радбезу ООН щодо "мовного закону", повідомляє із посиланням на .
You must be registered for see medias

"Країна, яка доклала стільки зусиль до пригнічення української мови і примусового заміщення її російською, не має жодного права вказувати нам, що робити. В Австралії, Аргентині. Словаччині є українські школи, а в Росії, де живе майже 7 мільйонів українців, немає жодної української школи", — наголосив він.

Єльченко нагадав, що до анексії в Криму було 7 українських і 15 кримськотатарських шкіл — тепер всі українські та половина кримськотатарських закриті.
Представник України назвав Росію лицемірною та такою, що не бачить соломинки у власному оці.
"Ми самі дамо раду своїм проблемам", — підкреслив він.
Також Єльченко заявив, що обговорення мовного закону в Раді Безпеки є спробою Росії відволікти уваги, зокрема від її дій на Донбасі, де Росія 5-й рік поспіль порушує режим припинення вогню.
"Росія переслідує свої агресивні цілі в Україні. Погіршується ситуація на Донбасі, не припинено окупацію Криму, українських громадян Москва і далі використовує як заручників у війні проти України, незважаючи на обов’язкові рішення міжнародних судів — вона їх не виконує. Росія і далі заперечує, що вона бере участь у цьому конфлікті, але незважаючи на це розпалює і розпалює його", — резюмував Єльченко.
Нагадаємо, делегація РФ скликала 16 липня засідання Радбезу ООН для обговорення закону України про забезпечення функціонування української мови як державної, який сьогодні набрав чинності. Засідання призначено на 17:00 за київським часом.
Раніше Росія вже намагалася скликати таке обговорення в травні, проте тоді його проведення заблокували партнери України, пославшись на його маніпулятивнуу.
Українська делегація послідовно заявляє, що у функції Ради Безпеки ООН входить перш за все підтримання міжнародного миру і безпеки, і функціонування української мови в Україні ніяк не входить в цю категорію.
 

rfvgy

Ukrainian
У меня есть определённая неприязнь и неодобрение к тем порокам украинцев которые они совершают по своему невежеству. Это да, что есть то есть.
Или вы считаете всех украинцев в том числе и себя ангелами достойными только восхваления? Вы будете очень любить украинца если он ворует из вашего кармана, или другого если он насильник женщин или детей? Ну так вот у меня по тем же соображениям нет больше особой любви к украинцам перерезающих глотки животным на бойнях, нет любви к охотникам украинцам стрелющим в дичь удовольствия ради, и нет больше любви не желающим понять украинцам покупающим мясо в магазинах, что заплатили за чью-то смерть и страдание для того что бы просто насытить желудок мясом, а не хлебом, картошкой, овощами и фруктами.

Ненависть это другое - это укоренившееся неконтролируемое деструктивное чувство, провацируещее обладателя этого чувства на неадекатные действия насильственного характера при контакте с ненавидимым субъектом. Такого я по отношению к украинцам ничего не совершал, а значит и ненавистью к украинцам не обладаю. Тебе понятно?
Пааайнятнаа .
Та з тобою Игарьок давно все зрозуміло .
Мало того що фашист-українофоб , так ще тупорилий дурень . Можливо тому що м"яса не їси :giggle: .

Или вы считаете всех украинцев в том числе и себя ангелами достойными только восхваления?
Себе на всі 100% :angel:
 

arnisumy

Well-Known Member
У Рівному прихильники Шарія напали на учасника бойових дій
16.07.2019 21:01
Сьогодні у центрі Рівного прихильники Анатолія Шарія напали на учасника бойових дій на Донбасі Тараса Давидюка.
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
П.С. посилання на цензор не випадкове, хай горить :D
Полиция Италии опровергла слова Сальвини о покушении со стороны украинцев

Правоохранители не нашли доказательств об "украинской группе", хотевшей убить вице-премьера Италии.
Следственные органы Италии не нашли подтверждений информации о том, что некая украинская группа угрожала жизни министра внутренних дел и вице-премьера Маттео Сальвини. Об этом сообщает со ссылкой на La Stampa.
По данным издания, расследование, которое привело к обнаружению арсенала оружия в Италии, началось с информации, полученной от бывшего секретного агента КГБ, который сообщил о подготовке террористического акта против Сальвини некими украинскими националистами.
"Однако, полиция не нашла никаких доказательств этой информации, но было решено следить за деятельностью некоторых итальянцев, которые принимали участие в вооруженном конфликте на Донбассе", - пишет издание.
Именно после этой слежки были обнаружены контакты между одним из боевиков и экспертом по оружию, который предложил покупку от имени третьей стороны.
Посол Украины в Италии Евгений Перелыгин на своей странице в Facebook также сообщил, что не получил от представителей соответствующих структур подтверждения существования такой группы украинских граждан.
Ранее вице-премьер Италии и глава МВД Маттео .
Ранее сообщалось, что . Правоохранители изъяли боевую ракету класса "воздух-воздух".


Напомним, в Италии изъят . Правоохранители изъяли автоматические штурмовые винтовки последнего поколения и нацистскую символику
 
Не знаю куда пихнуть - решил в эту тему.
Польша вошла в топ-25 экономик мира и по прогнозам, лет за 5 войдёт в топ-20. Ссылку искать лень, инфы в сети хватает. Это та Польша, где 30 лет назад при совке хлеб был по карточкам! Помню работающие у нас специалисты во 2й половине 80х скупали у нас всё - ювелирку, ткани, утюги, колбасу, масло, да всё что можно было, и везли к себе, бо там вообще ничего не было! В середине 90х там за пенсию можно было купить 1-1,5кг вырезки.
Респект полякам! Теперь всем должно быть ясно, какой дорогой идти. Сколько с ними общался - все органически не переносят совков и русских. Если не дай бог какой поляк при службе будет уличён в симпатиях к русскому миру - сразу лишится должности, потом даже уборщиком в сельский клуб не примут. И частники любителей мокши не жалуют, возьмут разве что краштестером.))) Это при том что при царе только поляки частично страдали, при совке были Катынь, послевоенное переселение лемков и жёсткое подавление Солидарности в 1981, незадолго до развала совка. Не было подлой гибридной войны 100 лет назад, 3 голодоморов, жутких репрессий и высылок в Сибирь. А у нас с таким вот прикупом - ещё полно особей желающих русского мира, чтобы в богатейшей на ресурсы стране - жрать китайскую химию вместо еды, ждать "бесплатного" врача по 2 месяца, переплачивать за коммуналку и услуги в несколько раз больше чем в Украине при уже сопоставимых зарплатах, а на пенсии валежник собирать. Да ещё и оплачивать и содержать разные авантюры правителей, типа очередных захватов территорий, которые потом содержать, как Крым, Донбасс, Осетию, Абхазию, Приднестровье, Сирию и проч. Венесуэлы с Кубами. Так же и совок все завоёванные территории содержал, в ту же Польшу потоком гнали качественные ресурсы и продукты, бо то что мы ели, там этим свиней кормили)) Бо развивать их ума не хватало. Правда кого можно было тех ограбили, как Венесуэлу или Испанию в 1936, но прастому рускаму челавеку с этого достанется разве шо гордость))).
Так что всех любителей рускага міра - за поребрик! Правителей славить, кавказцам на бутылки садиться и валежник собирать!
 

arnisumy

Well-Known Member
:clap: :clap: :clap: ще трошки новин з "помоєк", на цей раз "помойка" BBC:
Справа італійських ультраправих на Донбасі. За кого вони воювали?
16 липня 2019
You must be registered for see images


Правоохоронці виявили, зокрема, боєздатну ракету класу "повітря-повітря"
Італійська поліція вилучила в місцевих ультраправих, які за твердженнями правоохоронців воювали на Донбасі, арсенал зброї. Серед знахідок - ракета класу "повітря-повітря", на якій розміщено напис "Армія Катару".
Під час спецоперації, яка проходила одразу в кількох італійських містах, правоохоронці затримали трьох людей. Окрім зброї, також виявлена велика кількість неонацистської символіки.

Італійські ЗМІ спочатку повідомили, що йдеться про ультраправих, які воювали на боці сепаратистів проти України.
Потім поліція на офіційному сайті повідомила, що серія рейдів відбулася в рамках розслідування справи місцевих праворадикалів, які начебто воювали проти сепаратистів на Донбасі.
Проте 16 липня фраза "проти сепаратистів" з зникла, і тепер йдеться просто про учасників конфлікту.


"Розслідування почалося приблизно рік тому, коли поліцейський штаб у Турині, координований Центральним управління превентивної поліції, проводив спостереження за деякими італійськими бойовиками з крайніми ідеологіями, які у минулому були відповідальні за участь у збройному конфлікті в українському регіоні Донбас", - так наразі звучить формулювання поліції.
За даними італійської преси, затримані - це 50-річний Фабіо дель Берджолло, активіст ультраправої партії Forza Nuova; 42-річний Алессандро Монті, громадянин Швейцарії; і 51-річний італієць Фабіо Бернарді.
Італійське видання L'Espresso провело щодо історії та сьогодення ультраправої організації Forza Nuova.
У жовтні 2017 року журналісти видання у статті розповіли про участь італійських неонацистів у боях на Донбасі на боці угруповань "ЛНР" та "ДНР", про підтримку лідером Forza Nuova Робертом Фіоре анексії Криму та його участь у міжнародних форумах, організованих Кремлем.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

На початку липня суд міста Генуя визнав винними трьох інших чоловіків, які воювали на боці бойовиків в Донецькій та Луганській областях.
Двоє з них - італієць Антоніо Катальдо та народжений в Албанії Олсі Крутані - проведуть за ґратами 2 роки і 8 місяців.
Третього, громадянина Молдови Владіміра Врбітчі, засудили до 1 року і 4 місяців в'язниці...
 
Останнє редагування:

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
У Рівному прихильники Шарія напали на учасника бойових дій
16.07.2019 21:01
Сьогодні у центрі Рівного прихильники Анатолія Шарія напали на учасника бойових дій на Донбасі Тараса Давидюка.
You must be registered for see medias
Герою нацкорпуса, борцуну с ненавистными красными шариками вооружённому ножом и угрожающего молодой прекрасной девушке ответил перцовым баллончиком молодой парень субтильной внешности и чёлкой в стиле Элвиса Пресли :) Но субтильность его временна и обманчива, так как он ещё вырастет. Но в душе у парня уже горит пламенный огонь, дающий ему право защищать свою подругу от неадеквата с ножом.

Вот так всегда и выходит когда праворадикальным нациствующим неадекватам дают адекватный отпор, сразу обсираются и бегут жаловаться что их обидели, главное про нож в заявлении умолчать. Это по геройски.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
Герою нацкорпуса, борцуну с ненавистными красными шариками вооружённому ножом и угрожающего молодой прекрасной девушке ответил перцовым баллончиком молодой парень субтильной внешности и чёлкой в стиле Элвиса Пресли :) Но субтильность его временна и обманчива, так как он ещё вырастет. Но в душе у парня уже горит пламенный огонь, дающий ему право защищать свою подругу от неадеквата с ножом.

Вот так всегда и выходит когда праворадикальным нациствующим неадекватам дают адекватный отпор, сразу обсираются и бегут жаловаться что их обидели, главное про нож в заявлении умолчать. Это по геройски.
You must be registered for see images


Игарьок , ти чудо кацапо-фашистське , прокрути стрінку трохи вище даун . Я НЕ ВИКЛАДАВ ЦІЄЇ НОВИНИ !!
Від ненависті до українців у тебе в голові паморочиться мабуть ? Очі не бачать куди тиснути , а руки трясуться вистукуючи чергову маячню про распятьіх мальчикав зльіми жьідо-бандєрами . Заспокойся ідіот , до лікаря сходи , поможуть , головне не затягуй . :wait: :nerd:
 
Останнє редагування:

setty

Граф
Это дерьмище уже в Сумах.

You must be registered for see medias

Я ваще думал что партия Шария это какой-то прикол. Но нет же, вот они - молодежь, украиноговорящяя, Шарий... Просто не могу перестать об этом думать...

При власти дебильный Зеленский и его акторская шобла, реванш шагает полным ходом, в головах у молодежи Шарий, со всех углов "лишь бы не стреляли", "надо поговорить" ...

Херовые времена нас ожидают, ох херовые...
 

arnisumy

Well-Known Member
17.07.19 20:04
рф надаватиме своє громадянство за спрощеною схемою всім жителям Донецької і Луганської областей. ДОКУМЕНТ

Глава держави-агресора Володимир Путін підписав указ про спрощення порядку надання громадянства РФ жителям Донецької і Луганської областей. Йдеться як про окуповані, так і про вільні території.
Відповідний указ опубліковано на правової інформації РФ, повідомляє Раніше спрощена схема отримання російського громадянства поширювалася тільки на жителів окупованих територій.
"Внести... такі зміни: з підпункту "в" пункту 1 слова "окремих районів" виключити", - сказано в документі.
Таким чином, згідно з новою редакцією указу, право звернутися із заявою про прийом у громадянство РФ у спрощеному порядку надається "громадянам України та особам без громадянства, які мають дозвіл на тимчасове проживання в РФ, вид на проживання в РФ, посвідчення біженця, посвідчення про надання тимчасового притулку на території РФ або свідоцтво учасника держпрограми зі сприяння добровільному переселенню в РФ співвітчизників, що проживають за кордоном, які постійно проживали на територіях Донецької та Луганської областей України станом на 7 квітня 2014 року і 27 квітня 2014 року відповідно, а також їхнім дітям, зокрема усиновленим, подружжю і батькам".
Цей указ набирає чинності з дня його підписання, 17 липня.
Нагадуємо, 24 квітня президент РФ Володимир для жителів окупованих районів Донецької та Луганської областей.

 
Зверху