ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images


правда непонятно где и у кого можно эти танки купить, потому что если на харьковском заводе то делать их будут много лет и не
факт что сделают, а вот украсть большую часть выделенных на них денег это святое ...
 

Loner

Well-Known Member




 

Loner

Well-Known Member
Енергоатом знайшов заміну російському ядерному паливу
19.07.2018 - 21:22

You must be registered for see images


Національна атомна енергогенеруюча компанія (НАЕК) Енергоатом здійснила повне завантаження блоку №3 Южно-Української АЕС (ПУАЕС) паливом виробництва компанії Westinghouse.
Про це повідомив глава держпідприємства Юрій Недашковський, передає компанії.
"Вчора у нас вперше повністю сформувалась активна зона 3-го блоку ПУАЕС паливом Westinghouse. Це дозволить протягом одного року завершити дослідницьку експлуатацію цього палива і перейти до промислової", - сказав він.
Також наголошується, що раніше паливо Westinghouse на українських АЕС експлуатувалося тільки у змішаних загрузках з російським паливом.
Керівник ПУАЕС Володимир Лисниченко зазначив, що пуск реактора, повністю завантаженого паливом Westinghouse, пройшов в штатному режимі.
"Зауважень по завантаженню, збірці реактора і виходу на номінальну потужність не було", - сказав він.
У 2020 році планується перевести на використання тільки палива Westinghouse також блок №2 Южно-Української АЕС, додав Лисниченко.
У свою чергу Недашковський повідомив, що на 2021 рік заплановано завантаження палива Westinghouse в блок №3 Рівненської АЕС.
 
Зверху