A. Білецький , партія "Національний корпус".

rfvgy

Ukrainian
Білецький анонсував програму новоствореної партії "Національний корпус"
You must be registered for see images

You must be registered for see images




Цивільний корпус "Азов" створив політичну партію "Національний корпус". Відповідне рішення було прийнято на з'їзді в Києві 14 жовтня, "за" проголосували 284 із 292 делегатів, 5 делегатів були проти, передає .

Партія "Нацкорпус" створена шляхом перейменування партій "Громадянський рух "Чесні справи" і "Патріот України".

Головою партії терміном на 4 роки обрано позафракційний нардеп Андрій Білецький.

"Глава нової партії Андрій Білецький (під час виступу) розкритикував "Мінські угоди" і заявив про "капітуляцію", - повідомив в присутній на заході журналіст Ян Бейтсон.

Згідно з прийнятою програмою партії, "Нацкорпус" виступає за відновлення ядерного потенціалу України, націоналізацію стратегічних підприємств і легалізації вогнепальної зброї.

Для захисту геополітичних інтересів України, згідно з програмою партії, повинен бути створений Український іноземний легіон.

Також партія виступає за створення Балто-Чорноморського союзу.

Учасники партії вважають, що необхідно мінімізувати покарання, пов'язані з позбавленням волі, і замінити їх на суспільно корисні роботи, і провести громадське обговорення можливості відновлення смертної кари.

"Нацкорпус" закликає надати главі держави повноваження і відповідальність Верховного головнокомандувача і голови уряду.

Згідно з програмою, держава повинна надати громадянам право відмовитися від військового призову. Для цього громадянин повинен заплатити певну суму в бюджет і відмовитися від виборчого права.

Пропонується заборонити політичну рекламу в ефірі телебачення та на зовнішніх носіях.

Також партія виступає за націоналізацію активів держави в стратегічних сферах національного господарства, функціонували на момент отримання Україною незалежності. Раніше Білецький , що Цивільний корпус "Азов", у якого одна з найбільш розгалужених мереж активістів по Україні, стане однією з головних опор партії.

 

rfvgy

Ukrainian
08.08.17 17:04
Націоналісти виступлять єдиним фронтом на виборах, - Білецький

В об'єднання "Національного корпусу" зі "Свободою" і "Правим сектором" є всі шанси на хороший результат на парламентських виборах.
Про це лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив в інтерв'ю журналісту Сергію Іванову, яке опубліковано в його блозі на
"Так, ми об'єдналися. Ми об'єдналися навколо маніфесту, навколо абсолютно конкретних пунктів, які ми збираємося досягати і деякі успіхи в цьому плані є. Як воно проходить? Чесно сказати, краще, ніж я очікував, значно. Стара історія українських націоналістів, починаючи навіть не з розколу ОУН, а з 1917-1918 років - це розбрат. Тому, оскільки я трохи історик, я організовував, продумував, але не сподівався на те, що ця річ буде настільки ефективна, - розповідає Білецький. - Я був одним з ініціаторів. Це закрита історія, щоб ми не починали перетягувати ковдру. Що стосується політичного об'єднання, я абсолютно впевнений, що ми виступимо єдиним фронтом на вибори. Я абсолютно впевнений, що у такої лінійки є всі шанси на дуже серйозну перемогу на парламентських виборах. Також я вважаю, що націоналісти повинні виставити єдину кандидатуру президента і дисципліновано за це боротися. Я рішенням трьох сил повністю підкорюся і буду максимально сприяти".


Також він відповів на запитання з приводу президентських амбіцій: "Якщо я пішов у політику, то треба ставити перед собою максимальну мету. Тому - так. Безумовно, маю".

"Моє особисте завдання - об'єднати абсолютно весь національний правий фланг України. Я мрію, щоб тут були абсолютно всі: "Свобода", "Правий сектор", "С-14", ми, Ярош і так далі. Це буде правильна позиція", - сказав Білецький.

Повний текст інтерв'ю з Андрієм Білецьким читайте
 

Сантол

solar.vip/santolege
12 жовтня 2018 року, напередодні Дня Захисника України, у Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка було проведено урок Мужності.
Урок проводив народний депутат України, командир полку «Азов» Білецький А.Є., він націлив вихованців «Кадетського корпусу» на необхідність захищати свій рідний край, Державу Україну.



You must be registered for see images

You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Зверху