Грузино-Осетинский конфликт

Serg_T

Забанен
Фильм, кстати, хороший. Но с 1997г. в России поменялось многое, нет уже ни тех вороватых проамериканских либералов, ни генералов-жуликов, которых солдаты интересовали исключительно как бесплатная рабочая сила. А слушатели военных академий, чтобы прожить нынче в Москве вагонов не разгружают...
И как раз грузино-осетинский конфликт тому подтверждение, т.к. на этот раз российские власти своих солдат, как в былые времена, не бросили...
ото по телику показали, или вы там были?
 

Satori

Well-Known Member

Забавный клип Лолиты как раз на тему войны и фильма.
Внизу странички жать.
 

fux

New Member
Re: Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт

Якого ще часу? Хто хотів вже давно зробив заяву про визнання/невизнання, це хіба ще росіяни когось підкуплять своїм газом)))
Нікарагуи всякі, звісно разом з расією тільки і признали незалежність цих частинок Грузії. Високорозвиненим Європейським країнам навіть і в думку не приходило це зробити.
СССР просуществовал без признания несколько лет. Давайте подождем, а история рассудит, она идет своим чередом независимо от вашего или моего желания.
 

fux

New Member
Наши национальносвидомые формчане так осуждают агрессию нецивиллизованную Россию, недавний пример, цивиллизованного Израиля, из-за двух похщенных солдат, разнесли пол Ливана (а в свое время даже провели военную операцию на территоии суверенного государства, с которым даже границы не имеет! в Уганде, операция «Энтеббе» ).
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Лично я думаю, что УНСОвцы не отказались бы от возможности лишний раз пострелять в ненавистных русских. Не в первой. Так что вполне вероятно, что они там были.
О, Ви так все детально розписали, прямо пройнялись психологією пересічного УНСО-вця. Так тоді не гріх і резюме зробити: "Да, они там точно были (на основании вышеизложенного)".

Доказательства есть, но косвенные.
Докази або є, або їх немає. Тим більше, коли йдеться продосить таке серйозне звинувачення. Цікаво, а які все ж "косвенные" є докази?

Ничего, может ещё найдут съёмки с сотовых телефонов доблестной грузинской армии. Или вы думаете, что и те съёмки подделка?
Який серйозний аргумент!!! Чого ж Ви з нього одразу ж не почали? Наскільки все переконливо:
1) У грузинів є сучасні телефони? Звичайно, є!
2) Якщо вони (телефони) в них (грузинів) є, то зрозуміло, що на ці телефони щось знімають? Без заперечень!
3) А якщо на телефони щось грузини знімають, то теоретично можна припустити, що знімали на них і УНСО-вців? Можна! Яка різниця, кого знімати?
4) Так що, хіба для когось не є доказом віртуальні зйомки на віртуальні грузинські телефони, які, можливо, ось-ось вже знайдуть, що реальні УНСО-вці брали участь в російсько-грузинській війні? Звичайно, Ваші посилання на власні фантазії - беззаперечний доказ. Хіба можуть бути підробкою ті кадри, наявність яких ми лише припустили?
Не все разделяют Ваши эвропейские(нынче модно говорить Эвропа) ценности.
Гадаю, більшість населення України, в майбутньому (хоч і далекому) бачить Україну в Європі (чм Европі - тут вже як Вам завгодно).
Может Вам Россия - враг, а нам нет. Не все в Украине "хоружевские"
Але переважна більшість і не "рязанские пареньки".
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

О, Ви так все детально розписали, прямо пройнялись психологією пересічного УНСО-вця. Так тоді не гріх і резюме зробити: "Да, они там точно были (на основании вышеизложенного)".
Официальный сайт УНА-УНСО...
Заява УНА-УНСО з приводу чергової неспровокованої агресії російських газових монополістів на Кавказі
Ідучи назустріч Листопадовому пленуму НАТО (на якому Україну та Грузію таки обіцяли прийняти до дружньої сім’ї демократичних народів), сформувавши в самому серці цивілізованого суспільства „газову колону” захисту та підтримки своїх паливно-добувних інтересів, отримавши згоду транзитерів та користувачів, - імперіалістичні кола Нової Росії у синенькій обгортці розпочали чергову бійню на Кавказі.

Яка ганьба!

Олімпійські ідеали загрожені!
У перервах між таймами та спортивними телетрансляціями з Пекіну споживачі Всесвітньої Інформаційної Мережі зможуть отримати об’єктивну та зважену, коректну і дозовану інформацію з ущелини битв Великого Кавказького Хребта.
Сини України готові прийти на допомогу мужньому грузинському народові, як це вже не одноразово траплялось у Новій та Новітній Історії.
09.08.2008

Голова Виконкому УНА-УНСО Олександр Коваленко
Головний Командир УНСО Юрій Долженко
Член Виконкому Олег Марчук
Член Виконкому Сергій Чумак
Член Виконкому Анатолій Романчук


 
Зверху