Who is Mr. Путин ?

Serg_T

Забанен
Ответ: Who is Mr. Путин ?

В принципе, откуда такие знания о политической силе Медведева? Он еще даже не вступил в должность президента...
Давно ролік бачив, як Гном відмовився від цукерки Януковіча, а Мєвєдєв З"ЇВ )))))
 
R

Radianta

Guest
Ответ: Who is Mr. Путин ?

И тем не менее Путина россияне любят, зато он всё делает для своей страны, народ ему доверяет!!
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Who is Mr. Путин ?

Ну то вони а то ми, у нас прийнято хаїти своїх лідерів.
 

Ultraviolet

Active Member
Ответ: Who is Mr. Путин ?

Если обратили внимание, то последнее время неоднократно говорят о тандемном принципе работы Путина и Медведева.
Что такое тандемный принцип? Он описан в Достаточно общей теории управления. Есть ли книги по Концепции общественной безопасности у Путина на столе? Да ему эти книги вручали.

Еще один интересный проект, запускаемый в России (уже принято правительственное решение) так называемая ландшафтно биосферная урабнизациия или проект "Одноэтажная Россия" (раселиние крупных городов в городки по 15-30 тыс по 15 ГА земли, перенос производств и т.д.). Реализуется ли он в рамках концепции общественной безопасности? Да.
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Хніву, Тігру та іншим путінофілам присвячується:
You must be registered for see images attach
 

mangust

патріот
Володимир Путін, продовжувач радянської «кузькіної матері» та жартів родом із катівень КДБ, уже демонстрував «перлини», які свідчать про хвору ментальність кремлівського керівництва. «Класикою» стало його висловлювання 1999 року на адресу чеченських партизанів, яких він рекомендував «мочити в сортирі». 2002 року Європа і цивілізований світ були шоковані поведінкою «кремлівського царя» на саміті ЄС у Брюсселі. Путін, замість відповісти французькому журналісту на гостре запитання про дії Росії в Чечні, запропонував: «Якщо вже ви бажаєте стати зовсім ісламським радикалом і готові на те, щоб зробить собі обрізання, я порекомендую зробити вам операцію так, щоб у вас уже ніколи нічого не відросло». Тлумач навіть не спромігся перекласти ці неприйнятні серед нормальних людей слова.

Показово, що неандертальська поведінка та висловлювання Путіна додавали йому популярності на батьківщині. Хвора не лише кремлівська влада, а й народ, який її породив, «православний народ», який у побуті вставляє до одного речення більше матюків, ніж слів зі словаря Даля. Після нового «путінізму» популярність глави російського уряду неодмінно підскочить ще вище.

Позавчора французьке видання «Нувель Обсерватер» та британська «Таймс» подали інформацію про закулісні переговори президента Франції Ніколя Саркозі з російським прем’єром 12 серпня цього року, тобто коли тривала інтервенція Росії до Грузії, й Саркозі, виступаючи від імені Європи, намагався зупинити кровопролиття та ліквідацію законного уряду Грузії. Саркозі мав на руках донесення розвідки, що російські війська мають завдання взяти Тбілісі, ліквідувати президента Михаїла Саакашвілі та встановити там маріонетковий проросійський режим. Він навіть мав підготовлений Москвою список членів маріонеткової влади. Про перебіг перемовин того дня французькому та британському виданням розповів радник Саркозі — Жан–Давід Левітт, який був їх учасником. Ось лише частина діалогу між Путіним та Саркозі.

Путін: Я цього Саакашвілі повішу за яйця.
Саркозі: Повісиш?
Путін: Чому б і ні. Адже американці повісили Саддама Хусейна.
Саркозі: Так, але невже ти хочеш закінчити, як Буш?
Путін: Тут ти правий.

Коли одна французька радіостанція навела Михаїлу Саакашвілі частину цієї розмови, то він відповів, що «знав про неї, але, напевне, не все. Це смішно, але нічого нового». «Нувель Обсерватер» звертає увагу читачів, що Саркозі вів із Путіним розмову на ті теми (війна, міжнародні відносини), про які мав би спілкуватися з президентом Росії Дмитром Медведєвим.
 

lordъ

jerk it out
Саркозі мав на руках донесення розвідки, що російські війська мають завдання взяти Тбілісі, ліквідувати президента Михаїла Саакашвілі та встановити там маріонетковий проросійський режим. Він навіть мав підготовлений Москвою список членів маріонеткової влади.
Сша это делают с конца второй мировой. Так что если остальному миру, то что хотела Москва, это нарушает права странишки, то Бог судья им.
 

mangust

патріот
А ми що обговорюєм дії США,чи містера Путіна? Не треба переводити стрілки наіншу тему.Я розумі,що це ваше стратегія,перестрибувати з щокотливої теми.
 

Trast

Забанен
Путин - мужик! И чуство юмора у него отменное. А перлом считаю высказывание о "мазурике" угнавшем самолёт.:lol:
 

Trast

Забанен
Пэтриотам пора бы изучить "рідну мову, зокрема слово "лоскіт", бо русизмами підриваються підвалини української незалежності!";)
 
Зверху