Оффтопики.

Terminus

where death is most alive
Ні, друже CHGrey, це ви так називаєте всіх тих, хто сповідує країнські цінності.
Нет, Крамар, тех, кто сповидуе украинские ценности называют: - "Патриот Украины", а свидомит - это тот, кто тужится таким патриотом казаться, но у него не полючается..
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Ліси вирубають, а люди страждають

Глядя на вас я делаю выводы что даже в совершенстве знания грамматики ума людям не добавляет....
А дивлячись на Вас, я роблю висновки, що набагато страшніше, коли у людей немає ні розуму, ні знань граматики...
 

Kramar

Іван Богун
1) я відношу себе до патріотів України. Якщо бути точним, то я вважаю себе українським націоналістом. Звичайно, ви можете вважати мене "свідомітом", "пэтриотом" (теж один з ваших дивних термінів). Мені це абсолютно байдуже. Я вас навіть не знаю, тому ваша думка про мене мені спати не заважатиме.
Більше того, я маю безпосередній стосунок до націоналістичних громадських організацій міста Суми та патріотичного виховання молоді. І це все після основної роботи та на громадських засадах.
2) Ви мене, випадково, з Мангустом не переплутали? А то він поставив вам запитання, а ви чогось переадресували його мені.
 

mangust

патріот
Нет, Крамар свидомит - это тот, кто тужится таким патриотом казаться, но у него не полючается..
Антисвідоміт це як?

СВІДОМИЙ, -а, -е. 1. Який має свідомість (у 1, 2 знач.). 2. Пов'язаний з розвитком свідомості (у 2 знач.), розуму; усвідомлений, розумний. Свідоме життя. // Який спирається на систему певних поглядів. 3. Який має свідомість (у 2 знач.); який правильно розуміє та оцінює навколишню дійсність.
Анти-проти.Це значить ви проти свідомості,рзуму,усвідомлення;проти системи певних поглядів і проти правельного розуміння та оцінювання навколишньої дійсності?
Забавні у вас погляди.
 
Останнє редагування:

Sеrg_

Забанен
Ну почему же поздно. Обьявят всеобщею мобилизацию и может быть будешь у меня в подчинении . Даже если ты и папоротник(прапорщик то есть).Так что я тебя научу Родину защищать :)

А насчет свидомиты так это же вы так себя называете вот ты и тасшифруй.
Все с вами ясно прапорщик-балаболка, вопросов не имею.:lol:
Я так понял имперскую позицию в основном отстаивают балаболки и пустобрехи, не отвечающие за свои слова:lol:
 

bsv

Странник
Мне тебя искренне жаль. Ты так ничего и не понял, что я написал. И по поводу плагиата: покажи-ка мне авторские права. Блин, короче, может тебе кто-то другой объяснит, что ты не прав, у меня времени нету. Хотя попробуй тебе что-то объясни. Наверное Овен не по гороскопу, а по жизни... Может через много-много лет тебе дойдет, что плевать хотела твоя Россия и на людей, жителей Грузии и на своих миротворцев - страна большая, люди найдуццо.

П.с. тебе очень подходит раздел, который ты модерируешь. Говоришь про других, что у них паралельный мир. А у самого так паралельнее, чем у всех остальных вместе взятых
да?! ну и ладно...
 
Зверху