Who is Mr. Путин ?

Ответ: Who is Mr. Путин ?

Президентом России стал МЕДВЕДев. Превед ему из Украины!
 

zergius

New Member
Відповідь: Who is Mr. Путин ?

"Путин очень богатый человек. Точка." Березовский


Закон “О центрах исторического наследия президентов РФ, прекративших исполнение своих полномочий”.
На финансирование строительства каждого центра исторического наследия будет выделяться 1,225 триллионов российских рублей, ежегодное содержание - 122,5 млн рублей.
 

DimoniЩЕ

Антижурналист
Ответ: Who is Mr. Путин ?

Представление о Путине будет полнее если вы посмотрите фильм "Россия с ножем в спине". И ещё вопрос Путин ли рулит у себя в стране или рулят Путиным.
 

omax

патриот
Ответ: Who is Mr. Путин ?

медведев в принципе слаб как политический лидер, за него голосовали только из-за того, что люди знали, что Путин его поддержит.кстати я непойму, если Путин станет премьер-министром, то какая же это в России демократия?
 

Antares.ManUtd

Українець
Ответ: Who is Mr. Путин ?

Путін не дурний, Медведева я гадаю він і підтримає,вже підтримав, і допоможе "правити" Росією :)
 

Speциалист

Basketball Addict :)
Ответ: Who is Mr. Путин ?

медведев в принципе слаб как политический лидер, за него голосовали только из-за того, что люди знали, что Путин его поддержит.кстати я непойму, если Путин станет премьер-министром, то какая же это в России демократия?
В принципе, откуда такие знания о политической силе Медведева? Он еще даже не вступил в должность президента...
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Who is Mr. Путин ?

Ще один "сірий кардинал" на сторінках новітьної історії... хех ))
 

mangust

патріот
Відповідь: Who is Mr. Путин ?

Учора Володимир Путін склав президентські повноваження. А вже сьогодні він став прем’єр-міністром Росії. Причому прем’єром, наділеним повноваженнями і авторитетом, про які його попередники навіть не марили. Саме час згадати, якими стали російсько-українські відносини за Путіна-президента і якими вони можуть стати за Путіна-прем’єра.



(radiosvoboda.ua)
2003 рік – українсько-російський конфлікт навколо острова Тузла у Керченській протоці.

2004-й – президент Володимир Путін двічі відвідує Україну, щоб підтримати кандидата на президента Віктора Януковича. А потім, до оголошення офіційних результатів, двічі вітає Януковича з перемогою.

2005 рік – українсько-російський газовий конфлікт. Президент Путін каже, що Росія готова співпрацювати з Україною, але за умови, що вона не «тиритиме» російський газ.

2007 рік – президент Путін заявляє, що в Україні повністю порушується Конституція, а країна рухається до тиранії.

2008-й – президент Путін застерігає: у разі вступу України до НАТО й розташування на її території іноземних ракетних баз Росія націлить на неї свої ядерні ракети. А вже наприкінці своєї президентської кар’єри, місяць тому під час Бухарестського саміту НАТО, Путін начебто звернувся до президента США Джорджа Буша зі словами: «Ти ж розумієш, Джордже, Україна – це навіть не держава».

На думку українського політолога Сергія Тарана, Путін-прем’єр матиме на Україну не менший вплив, аніж Путін-президент.

«У Росії, як і в будь-якій авторитарній країні, політику визначає не той, хто формально має повноваження, а той, хто має реальний вплив через персональні стосунки, через розстановку своїх людей, через авторитет у силових структурах. Тому, думаю, він визначатиме багато чого, що визначається в українсько-російських стосунках. Зокрема, через вплив на газову політику Росії. Тому що Путін мав і матиме цей вплив, а газова політика є такою самою складовою зовнішньої політики, як МЗС», – зазначає Сергій Таран.

Тандем Путін – Медведєв намагатиметься реінтегрувати пострадянський простір?

Проте у новому розподілі президентсько-прем’єрських повноважень у Росії зовнішня політика, найімовірніше, стане компетенцією саме нового президента Дмитра Медведєва, а не прем’єра Володимира Путіна, вважає російський політолог Андрій Окара.




(epa)
«За останні 8 років Володимир Володимирович довів, що і він, і його найближче оточення не є тими людьми, які розуміють, як потрібно будувати відносини з найближчими сусідами Росії, насамперед із Україною. За останні роки Росія втратила роль лідера на пострадянському просторі. Вона вже не є центром консолідації пострадянських країн, вона вже не є країною, яка визначає критерії легітимності для пострадянських режимів», – наголошує Андрій Окара.

Очевидно, кажуть оглядачі, тандем Путін – Медведєв (чи Медведєв – Путін) і далі намагатиметься реінтегрувати пострадянський простір. Для цього застосовуватиметься газ і Московський патріархат, проросійські сили і російська військова присутність.

Іще одна очевидність – це консолідована діяльність кремлівської команди на зовнішніх фронтах. Це означає, що розпорошеним силам протистояти їй буде важко. Теж очевидність, яку в Україні нібито розуміють, але далі розуміння поки не йдуть.
 
Зверху