Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК

Билли Бонс

Well-Known Member
2 часа!!! эту гребанную подпись делал-чуть шею не свернул...
Отож!У меня так ничего и не получилось,у супруги получилось почти сразу,но там и телефончик повеселее моего.Это очередной минус разработчикам - не хватало еще для таких приложений привередливости к железу
 

d324co

Well-Known Member
ВАКЦИНИ ПРАЦЮЮТЬ...
Лікар сказав в морг - значить, в морг.
Заголовок новини німецького сайту м. Людвігсгафена: "Тривожно! 29 відсотків смертей від коронавірусу повністю вакциновані"
Далі цитата з гугл-перекладом:
"Рейнланд -Пфальц - ці нові статистичні дані викликають занепокоєння! Все більше пацієнтів інтенсивної терапії в наших клініках і смерті від коронавірусу в RLP повністю вакциновані:
Нові висновки щодо пацієнтів з коронавірусом у лікарнях Рейнланд-Пфальц: Відповідно, більшість пацієнтів з Covid 19 у клініках та відділеннях інтенсивної терапії мають вік старше 60 років і не повністю щеплені. З іншого боку, діти віком до 12 років рідко доводиться лікуватися в лікарні з приводу коронавірусної інфекції.
Про це йдеться у щотижневому звіті Державного управління розслідувань (LUA) щодо Covid-19, який був вперше опублікований у четвер (30 вересня). Нова пропозиція містить дані про останні тенденції розвитку пандемії в районах і містах Рейнланд-Пфальц, а також дані з початку пандемії
Істотною частиною нового щотижневого звіту є оцінка ефективності вакцинації. Для цього епідеміологи LUA вивчають випадки коронавірусу протягом усього року та протягом останніх восьми тижнів, щоб визначити, чи були люди повністю вакциновані чи ні. Оцінюються ті випадки, коли є інформація про симптоми, які були госпіталізовані, лікувалися у відділенні інтенсивної терапії або померли. За весь період 2021 року можна побачити, що 97 відсотків людей, яким довелося проходити лікування у відділенні інтенсивної терапії від хвороби Covid-19, не були повністю вакциновані. Так само 95 % тих, хто помер від корони в Рейнланд-Пфальц, не були повністю щеплені.
Тим не менше, щотижневий звіт також показує, що частка повністю вакцинованих пацієнтів у пацієнтах інтенсивної терапії та тих, хто помер, зросла за останні вісім тижнів. За цей період 11 відсотків людей з хворобою COVID -19 у відділенні інтенсивної терапії були повністю вакциновані (89 не повністю вакциновані), а 29 відсотків тих, хто помер від коронавірусу, були повністю щеплені (71 відсоток не повністю щеплені). Ці посилені так звані прориви у вакцинації особливо спостерігаються у людей у віці від 70 років.
Однією з причин такого розвитку подій, ймовірно, є той факт, що імунна система вже не така ефективна в літньому віці і не так добре реагує на щеплення. Це також відповідає даним, опублікованим виробниками вакцин під час процесу затвердження їх активних інгредієнтів. Не в останню чергу через це зараз обговорюються прискорювальні щеплення для літніх людей.
Тому, щоб захистити такі вразливі групи, як найдавніші, такі правила, як відстань, гігієна рук, маски та вентиляція, повинні продовжувати дотримуватися - незважаючи на кампанію вакцинації, що триває. (PM / пек) "
Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Боротьба за поширення ковіду триває.
Опісля АТБ відзначились попи.
В Сумах на месте разрушенного Покровского храма совершена Божественная литургия
19:27 / 14 октября 2021

14 октября, в праздник Покрова Пресвятой Богородицы, состоялось богослужение по случаю престольного праздника Покровского храма, который был разрушен в 30-е годы прошлого века в ходе атеистических репрессий.
На Покровской площади у памятной часовни был установлен шатер и переносной престол. Процессия с хоругвями и иконами отправилась от кафедрального собора к Покровской площади. Люди пели церковные песнопения, прославляя Богоматерь. Возглавил Божественную литургию благочинный Сумского городского церковного округа протоиерей Николай Смакоуз в сослужении городского духовенства. Около тысячи верующих приняли участие в общей молитве, несмотря на неблагоприятные погодные условия.
Были преподнесены особые молитвы о помощи Божией в преодолении коронавирусной болезни, а также за мир и согласие в Украине.
"особые молитвы о помощи Божией в преодолении коронавирусной болезни" повинні проголошуватись без маски та при великому скупченні наріту.
You must be registered for see images attach
 

d324co

Well-Known Member
Теперь вот думаю сделать справку, что мне противопоказана вакцинация. Аллергия у меня якобы. А вы и дальше колите хуй пойми что и для чего
«Зараз ми все робимо для того, аби запобігти відразу будь-які підробки. Це буде в електронній системі охорони здоров’я. І довідка так само буде видаватися, як і COVID-сертифікат. Лікар, який видає цю довідку, буде робити медичний запис в електронній системі. І цей медичну запис можна спокійно відстежити, чому конкретній людині дана довідка про медичне відведення, якщо раніше, наприклад, не було записів про таку хворобу в історії хвороби, що ведеться в електронному вигляді»
— Віктор Ляшко,
міністр охорони здоров’я України
 

d324co

Well-Known Member


Завтра на Сумщину привезуть мощі Києво-Печерських святих
13:08 / 16 октября 2021

Завтра, 17 жовтня, о 8.30 у Клишках на Шосткинщині в храмі по вул. Калиновій відбудеться Літургія, яку служитиме архієпископ Конотопський і Глухівський УПЦ Роман.
Як зазначає голова старостинського округу , на службу прибуде ковчег із мощами Києво-Печерських преподобних святих та чудотворна ікона Споручниця грішних, інші святині.
Після Літургії відбудеться освячення нового купола на храмі та місця під будівництво каплиці в центрі села.
На Літургію запрошують усіх бажаючих.
Ну дуже вчасне зібрання...
 
Зверху