О ценностях: советских, демократических, христианских

d324co

Well-Known Member
Тиктокер по имени Анджан раскидывал купюры и снимал реакцию людей на видео. Вокруг него быстро собралась толпа молодых людей. Они бросались за деньгами, не стесняясь наносить друг другу удары. Это забавляло блогера. Однако вскоре ему пришлось бежать от потерявших человеческий облик любителей легких денег.
В администрации торгового центра подтвердили, что неизвестный блогер собрал вокруг себя около 50 человек и кидал им с третьего этажа купюры. Охрана попросила людей разойтись, но они не реагировали. На место вызвали полицию.
«Ничего серьезного не произошло», - пояснил собеседник.
Тиктокер повторил опыт над жадными людьми, проделанный в мае 2012 года основателем Телеграма Павлом Дуровым. «Рамблер» сообщал, что тогда в центре Петербурга Дуров заставил людей драться за деньги. Он запускал из окна офиса самолетики из пятитысячных купюр.
 

arnisumy

Well-Known Member
27.04.21 17:38
Жителя Мінська затримали за червоно-білу коробку від телевізора на балконі. ФОТО
У Мінську затримали 27-річного Андрія Пархоменка - білоруські силовики помітили у нього на балконі червоно-білу коробку від телевізора, і вирішили, що він таким чином підтримує протести проти Лукашенка.
Про це повідомляє із посиланням на .

Силовики прийшли до хлопця додому і відвезли в райвідділ, де склали протокол про адміністративне правопорушення. Згідно з протоколом, білорус "у невстановлений період часу взяв участь у пікетуванні, розмістивши паперове полотно біло-червоно-білого кольору на склі балкона".
Свою вину Пархоменко не визнав. За його словами, коробку залишили минулі мешканці квартири. В матеріалах справи є чорно-біле фото ящика, але суддя Юлія Інчин вирішила запитати у співробітників РУВС кольорове відео.
Також дивіться:
На відео суддя сказала, що на вікні висить ще якесь зображення з білим і червоним кольорами. Пархоменко пояснив, що це герб Лепеля, на якому присутні ще синій і жовтий кольори. В результаті суд відправив справу на доопрацювання.
Біло-червоно-білий прапор був державним прапором Республіки Білорусь в 1991-1995 роках. Тепер цей прапор використовує протестний рух проти Лукашенка, який захопив владу в Білорусі.
 

arnisumy

Well-Known Member
10.04.21 15:50
13-річну школярку в Мінську забрали в міліцію за напис "Жыве" на асфальті. ФОТОрепортаж
29 березня 13-річну дівчину-підлітка з Мінська Євгенію Ворочкову забрали до відділку міліції за напис на асфальті "Жыве".
Як передає про це повідомило .
Як розповіла її мама Ірина Ворочкова, увечері 29 березня дівчина гуляла з друзями і вирішила зробити напис балончиком із фарбою. Поруч у той час стояв бус із міліціонерами. Вони помітили їх і забрали всіх дітей до відділення.
Про затримання Євгенії її матері ніхто не повідомив, дізналася вона про це лише пізно ввечері, коли змогла додзвонитися до дочки.
Жінка залишила в міліції дві скарги: з приводу того, що дитину допитували без присутності батьків і що матері не дали ознайомитися з протоколом затримання.
Читайте також:
Коли наступного дня мати дитини знову прийшла в міліцію, їй видали копію протоколу про адміністративне правопорушення. У документі було сказано, що Ірина "не виконала обов'язки щодо виховання своєї неповнолітньої доньки, яка 29 березня близько 20:30 поблизу будинку №51 на вулиці Пуліхова на асфальті написала "Жыве" фарбою фіолетового кольору з балончика, чим порушила порядок проведення масового заходу".
Також у протоколі повідомлялося, що написом "Жыве" дівчина "взяла активну участь у пікетуванні, яке не було погоджено з Мінміськвиконкомом". Зробила вона це, зазначено в протоколі, "з метою публічного вираження свого протесту за фактом проведення чесних виборів".
Як результат, у міліції заявили, що Євгенія порушила ч. 1 ст. 24.23 Кодексу про адміністративні правопорушення Білорусі (порушення порядку організації або проведення масових заходів). Але оскільки школярці було лише 13 років, протокол склали на маму - ч. 1 ст. 10.3 КоАП Білорусі (невиконання обов'язків щодо виховання дітей). Покарання за цією статтею - штраф до 290 білоруських руб. (3 тис. грн).
Читайте також:




 

goool

Well-Known Member
Почтальонов 20 лет по ошибке сажали в тюрьму из-за «кривого» ПО
Британская почтовая компания Post Office десятками лет использовала ПО Horizon с ошибкой в коде. Оно применялось для учета всех продаж и вело неверные подсчеты. Программа указывала на недостачу денег, и сотрудники компании, «ответственные» за нее, попадали в тюрьму или лишались личных сбережений, а некоторые даже кончали с собой. Количество пострадавших исчисляется сотнями.
 
Зверху