Война...

d324co

Well-Known Member
Приказ № 330: министр обороны Таран обязал штрафовать и лишать премий военнослужащих за ведение ответного огня по российским оккупантам!
18.09.20 16:3045402 240
Автор:
Минобороны приказало штрафовать солдат ВСУ за ответный огонь по российским войскам и штрафовать командиров за "неоправданные боевые потери", а сама защита Родины официально приравнена к административному правонарушению
 

Zavhoz

Active Member
В Сумах неизвестные в балаклавах похитили полковника ВСУ

Как сообщили источника в правоохранительных органах, шестеро неизвестных лиц в балаклавах с оружием через забор проникли на территорию Сумского национального аграрного университета.
"Сторожу представились сотрудниками СБУ, после чего зашли в комнату общежития по месту жительства командира в/ч А-7045 ВСУ полковника Полоуса, 1975 г.р." – говорится в сообщении.
Военного связали, посадили в неустановленный автомобиль и уехали в неизвестном направлении.
Сейчас введена в действие полицейская операция "Перехват".
Как сообщила пресс-секретарь управления СБУ в Сумской области Олеся Рапута, сотрудники СБУ к этому отношения не имеют.


Если не местные разборки то кто? Расейские ГРУ чтоле бегают по Сумам как у себя дома и крадут офицеров ВСУ?
 

Zavhoz

Active Member
Для них это нынче, что пряник скушать

You must be registered for see images attach
Ну если пэдика шария допустят к выборам то це уже савсем пiздэц.Зелёного пора выносить из президентского дворца.Верните лучше Петю шоколадного ироды!При нем такой ху.ни не было.
 

arnisumy

Well-Known Member
Росіяни вели несанкціонований запис засідання ТКГ, зустріч перервали, – ЗМІ
01/10/2020 09:11
You must be registered for see images

Делегація України в Тристоронній контактній групі підтримала позицію Спеціального представника чинної голови ОБСЄ Гайді Ґрау, яка вимушено перервала засідання ТКГ у середу, 30 вересня.
Про це “Українська правда” з посиланням на власні джерела в ТКГ.
Зазначається, що представники Росії вели несанкціонований аудіо- та відеозапис роботи ТКГ.
Глава російської делегації також заявив, що хоче без дозволу опублікувати записи переговорів.
Ґрау зупинила засідання через порушення російською стороною режиму конфіденційності. Вона запропонувала провести окреме засідання, щоби домовитися щодо кодексу поведінки та інформаційної політики, якої повинні дотримуватися всі учасники.
Україна підтримала цю позицію, наголосивши, що не можна проводити дії, які суперечать домовленостям та міжнародній практиці перемовин, а також подякувала Ґрау за її позицію і наполягає на винятковому мандаті та праві ОБСЄ модерувати переговорний процес.
Нагадаємо, 30 вересня президент України Володимир Зеленський в та увільнив від виконання обов’язків першого заступника глави делегації Вітольда Фокіна.
 

d324co

Well-Known Member
Зазначається, що представники Росії вели несанкціонований аудіо- та відеозапис роботи ТКГ.
А ось тут я згоден з россіянами.
Усі ці "засідання" (схоже на засідку...) повинні транслюватись у прямому єфірі! Досить вже таємних домовленностей і торгівлі (на крові)
 
Зверху