Оффтопики.

Theodolit

Well-Known Member
"Юнком" был окончательно и полностью отключен от электроснабжения, ещё в 2018 году. Сразу после этого, из подстаций шахты, были похищены силовые трансформаторы 6х0,4 кВ, и, всё, что представляло хоть какую-то ценность. Тогда-же, остановились и насосные станции. В начале 90-ых годов прошлого века, в кливаж, решились пробурить скважины. Скважин было две, одна из них, попала чётко, в самую полость, оставшуюся после взрыва. До этого, сообщения кливажа с поверхностью, или, подземными выработками, не было. Да, ходили городские легенды о том, что в полость, из какой-то выработки, ведёт облицованный свинцом штрек, закрывающийся свинцовыми гермодверями, толщиной в метр, и что, по этому штреку, раз в месяц, туда залазит учёный-смертник, с прибором, для измерения радиации. В 1993, кливаж решили затампонировать. Для этого, через скважину, в полость, под давлением несколько сот атмосфер закачивали жидкое стекло. Стекло, заполнив полость и схватившись, наглухо замуровало все трещины в породе, вокруг полости. В таком состоянии, всё это существует до сегодняшних дней.
 

d324co

Well-Known Member
НАБУ та САП оголосили підозри керівництву скандального суду Києва – ЦПК
18:07 / 17 июля 2020

НАБУ та САП повідомили про підозру голові Окружного адміністративного суду Києва Павлу Вовку, його заступнику Євгену Аблову та ще 5 суддям цього суду.
Джерело: Центр протидії корупції у
Деталі: За даними антикорупційної організації, суддів підозрюють у створенні злочинної організації та захопленні влади.
Що було раніше: Раніше в п’ятницю в Окружному адмінсуді Києва повідомили, що у них проводять обшуки. Серед озвучених підстав – нібито розслідування «справ Майдану».

У преслужбі суду зазначили, що їхній голова Павло Вовк у відпустці.
Водночас в НАБУ повідомили, що дійсно здійснюють санкціоновані обшуки в приміщеннях Окружного адміністративного суду Києва, а також в Державній судовій адміністрації «для вилучення предметів, речей та документів, що можуть мати значення для кримінального провадження».
Нагадаємо: Окружний адмінсуд Києва відомий такими скандальними рішеннями як: про відсторонення в.о. міністра охорони здоров’я Уляни , протиправність дій директора НАБУ Артема Ситника і нардепа Сергія щодо розголошення інформації про Пола Манафорта, скасування рішення про «Приватбанку».
Правоохоронці також розслідують справу про втручання керівництва в ухвалення рішень, вплив на роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів та організацію прийняття завідомо неправосудних рішень.
ПОДІЛИТИСЯ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
 
Зверху