Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

Glucker

Здесь был статус
Я согласен с тем, что в той ситуации, что случилась в Борисполе, нужно было наказать виновных показательно строго. В общем как и в конце концов решить вопросы с евробляхами, с нарушениями правил ПДД и прочим. Иными словами показать, что закон не дышло. Пока, увы, этого от власти не вижу.
Согласен что за нарушения ПДД нужно наказывать.

Но что касается евроблях и ситуации в Борисполе несогласен абсолютно. Сейчас опишу по порядку.
1. Почему у нас вонючий 30-летний разваливающийся жигуль должен стоить вдвое дороже иномарки во вполне адекватном состоянии? И по безопасности, и по экологии, и по комфорту евробляха уделает сраный 30-летний жигуль, которому у нас не могут сложить цену. Если у нас принимаются античеловеческие законы и не хотят их поменять в пользу людей, то люди вполне закономерно и справедливо будут искать способы эти законы обойти.
2. Почему в Борисполе устроили показательный цирк с отправкой прилетевших людей на обсерацию, а в это время через наземные пограничные пункты пропуска десятками тысяч пускали заробитчан? Разве те кто пересекал наземную границу наземным путем, стерильнее чем те кто прилетел на самолете? Я уже молчу о том, что в тот период, в силу запрета регулярных автобусных рейсов, на пунктах пропуска скопились огромные очереди желающих вернуться в Украину и никакой социальной дистанции там не соблюдали.
Да и в целом, все эти коронавирусные запреты были приняты с дичайшими нарушениями. И много ограничений вообще не имело смысла. И даже Ляшко (не тот который радикал, а тот который главный санитарный врач) обьяснил запрет посещения парков, а также то, что бессмылсенно тратили деньги на полив дорог из поливочных машин химикатами тем, что нужно было пугнуть население и заставить их бояться коронавируса. Как власти относятся к народу, так и народ относится к ихним дебильным решениям.
 

d324co

Well-Known Member
У працівниці Сумської обласної лікарні знайшли коронавірус
17:31 / 09 июля 2020

У старшої медичної сестри реанімаційного відділення Сумської обласної лікарні виявили коронавірус. Про це повідомляє , посилаючись на власні джерела.
Два дні поспіль жінка почувала себе зле, проте продовжувала ходити на роботу. Сьогодні, 9 липня, на робочому місці у неї взяли аналізи, і перший тест підтвердив наявність коронавірусної інфекції.
Перший поверх лікарні, де знаходиться реанімаційне відділення, повністю закрили для відвідувачів.
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах за тиждень троє медиків захворіли на коронавірус
12:06 / 10 июля 2020

За тиждень у Сумах троє медичних працівників захворіли на коронавірус. Про це 10 липня повідомив заступник директора Сумського обласного лабораторного центру Михайло Мацюк, передає .
Як ми вже повідомляли, COVID-19 виявили 9 липня у працівниці Сумської обласної лікарні. Раніше інфікування підтвердили у працівників міського пологового будинку та приватної стоматологічної клініки. Про яку саму клініку йдеться, посадовець не уточнив.
 

d324co

Well-Known Member
16 санітарок Сумського пологового будинку — на самоізоляції
18:17 / 14 июля 2020

16 санітарок пологового будинку в Сумах залишаються на самоізоляції після виявлення в їхньої колеги коронавірусу. Про це розповіла директорка пологового будинку Ольга Чирва передає
Усього контактних медпрацівників у пологовому було 18. Дві працівниці вже повернулися до роботи після самоізоляції та негативного ПЛР-тесту. Жінка, у якої виявили коронавірус, продовжує лікування.
3 липня був останній робочий день молодшої медичної сестри, яка вже в суботу, наступного дня, поскаржилася на підвищення температури, звернулась до свого сімейного лікаря, і сімейний лікар обстежив її, взяли тест на COVID”, – розповіла Ольга Чирва. За її словами, санітарка займалася прибиранням коридорів, до палат вона не заходила. Контактними особами в медзакладі є такі ж, як вона, молодші медичні працівниці. “Всі інші співробітники пологового будинку обстежені на COVID, результат негативний отримали ми”, – сказала директорка.
За словами керівниці закладу, наразі пологовий будинок працює в звичайному режимі: закривати відділення, переводити персонал або пацієнтів до інших лікарень не планують.
Як обстежують контактних осіб, розповів заступник директора обласного лабораторного центру Михайло Мацюк: “У нас 9 чоловік уже обстежені, вони негативні. У середу в нас буде ще 4 особи, і так далі, до закінчення терміну самоізоляції ці люди обстежуються методом ПРЛ. Всіх інших пацієнтів, які не були в прямому контакті, оскільки вона до них не мала доступу по своїй роботі, ми їх обстежуємо методом ІФА. Режим дезінфекції витримується”.
ПОДІЛИТИСЯ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ
 
Зверху