Оффтопики. Сумы.

d324co

Well-Known Member
Потому что судя по фотке, он просто в темноте шел домой (неудивительно для Сум) и получил веткой в лицо.
От 2 быдланов в балаклавах остаётся не маленькая царапка на щеке, а вещи намного похуже.
А воно таки ще цікавіше :

16.12.19 17:51
СБУ предотвратила нападение на нардепа от "СН" Ананченко в Сумах
В Сумах Служба безопасности Украины предовратила совершение насильственных действий в отношении народного депутата Украины IX созыва.


Об этом сообщает со ссылкой на СБУ.
Сотрудники СБУ предварительно получили информацию о подготовке к совершению действий насильственного характера в отношении народного избранника, связанные с его государственной и общественной деятельностью.

Установлено, что исполнители преступного "заказ" получили от организатора обусловленное денежное вознаграждение.
В связи с необходимостью предотвратить совершение преступления, которое несет угрозу жизни и здоровью народного депутата Украины, а также с целью установления всех лиц, причастных к его организации и совершению, сотрудники СБУ совместно с прокуратурой провели процессуальное документирование их противоправных намерений.
Во время его проведения действия лица, причастные к правонарушению, былы взято под контроль, благодаря чему причинение возможных телесных повреждений или другие насильственные действия в отношении народного избранника были предотвращены.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
С целью получения максимально объективной и полной доказательной базы в отношении всех участников указанного покушения, прежде всего в отношении организатора, было принято решение о размещении в социальной сети сообщения "заказанного" народного депутата о нападении на него двух молодых людей в балаклавах.
Обнародование этой информации позволило сотрудникам СБУ в полной мере задокументировать действия организатора и исполнителей.

В настоящее время следователи СБУ осуществляют досудебное расследование по ч. 3 ст. 27 (организация совершения преступления), ч. 2 ст. 15 и ч. 2 ст. 346 (завершенное покушение на насилие в отношении народного депутата Украины) Уголовного кодекса Украины.
Решается вопрос об уведомление о подозрении организатору преступления.
Продолжаются следственные действия
 

PAHANA

Active Member
Потому что судя по фотке, он просто в темноте шел домой (неудивительно для Сум) и получил веткой в лицо.
От 2 быдланов в балаклавах остаётся не маленькая царапка на щеке, а вещи намного похуже.
Не. То он бухой был. Надо же как то оправдаться на сессии :think:
 

VIB

vib : bash
Модератор
Ну якось слабенько йому перепало. Ну дуже вдачлива особа...
 

d324co

Well-Known Member
Мабуть таки єпідемія...
Біля сумської школи незаконно побудували приміщення площею 104,4 кв. м

You must be registered for see images

Земельна ділянка житлової та громадської забудови площею 0,065 га вже майже рік використовується не за призначенням. Власником нерухомого майна є ТОВ «Рустам-Груп».
Власник приміщення нехтує думкою городян міста та ігнорує законодавство. Не дочекавшись рішення сесії міської ради щодо дозволу на будування приміщення, він розпочав , яка, ймовірно, призначена для облаштування незаконної споруди.
Самовільно побудоване приміщення знаходиться на ділянці, що перебуває у комунальній власності. Через зазначену ділянку проходить ряд транзитних та житлових комунікацій. Територія забудови розташована поруч 16-поверхового житлового будинку, а отже, мали бути враховані інтереси мешканців та громадська думка.
Історія бере свій початок ще з 2017 року. Тоді на основі рішення Сумської міської ради від 29.11.2017 №284-МР юридична особа ФОП Краспонопольська Н. В. уклала договір про встановлення особистого строкового сервітуту на користування місцем для розміщення тимчасової споруди – кіоску з продажу овочів. 19 грудня 2018 року Краснопольська Нелля Володимирівна зареєструвала право власності на нежитлове приміщення площею 104,4 кв м на підставі технічного паспорту та довідки про об’єкт нерухомого майна у державного реєстратора Лєпкової Олени Олександрівни. За 9 днів на підставі акта приймання-передачі у забудови змінився власник – ним стала юридична особа ТОВ «Рустам-Груп».
Зазначимо, що для державної реєстрації права власності на новозбудований об’єкт нерухомого майна подається не лише технічний паспорт та довідка. Майбутній власник має надати документ, що засвідчує прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, документ що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси, мати дозвіл на забудову земельної ділянки. За ініціативи юридичної особи – власника незаконної споруди, на сесію міської ради вже декілька разів подавався проект рішення щодо надання ТОВ «Рустам-Груп» дозволу на розроблення проекту землеустрою цієї земельної ділянки. Проте рішення не було прийнято. Вже за тиждень доля приміщення буде вирішуватися на черговому засіданні міськради. У порядку денному – два проекти рішення: на надання дозволу та відмову.
Але, незважаючи на відсутність необхідних документів власник розпочав завезення обладнання і ймовірно планує відкриття магазину в найближчому майбутньому.
Журналісти “The Sumy Post” продовжують відстежувати історію цього питання і наступне наше розслідування буде стосуватися питання: Чому замовчав депутат Сумської міської ради?
 

d324co

Well-Known Member
Мер Сум став заступником Лисого
17:55 / 17 декабря 2019

Мер Сум Олександр Лисенко, який очолював Сумську обласну партійну організацію ВО «Батьківщина» з 2012 року, тепер став заступником її нового керівника
 
Зверху