Володимир Зеленський Президент України

Loner

Well-Known Member
Якщо більшість українців продовжуватимуть вірити популістам - Україна, як держава, перестане існувати.
От нее (Украины) остается все меньше и меньше, к большому сожалению.
Порох был плохо, Зе намного хуже, пока по крайней мере, IMXO
 

d324co

Well-Known Member
популистам - еще ничего.Хуже,когда героям комедийных телесериалов
Не бачу принципової різниці.
Опісля Кравчука, кожен наступний президент співає: " Выбери меня, выбери меня...."а українці, як щурі у відомій казці Андерсена, їдуть за ним у прірву, замість того, щоб спитати за невиконані обіцянки...
 

firefox

Well-Known Member
You must be registered for see images attach


обдолбыша хоть иногда отпускает?Янукович вызывал и смех и ненависть,этот же вызывает исключительно омерЗЕние:envy:
 

arnisumy

Well-Known Member
от "тупі гейропейці", не знають що цемах "насамом деле ненужон"


07.09.19 16:11
Нідерланди офіційно вимагають від РФ видачі терориста Цемаха

Нідерланди офіційно зажадали від Російської Федерації видачі обвинуваченого у справі про збитий "Боїнг" Володимира Цемаха, щойно той приземлився у "Внуково" разом з іншими обміняними особами.
Як передає , про це повідомляє .
Офіційний представник МЗС Марія Захарова відмовилася відповідати на питання про те, чи видасть Росія обвинуваченого: "Спочатку треба визначити його правовий статус, а це питання коментує не МЗС, а Тетяна Москалькова. Коли його правовий статус буде визначений - тоді звертайтеся до нас".
Уповноважений з прав людини Тетяна Москалькова заявила: "Цемах залишається обвинуваченим у справі, яку Україна поки не закрила. Відповідно до чинного законодавства він може свідчити через відеозв'язок, або приїжджати для свідчень до суду, а потім повертатися в Росію. Про вимогу Голландії про видачу мені невідомо, з цим питанням слід звертатися в Генпрокуратуру".
 

arnisumy

Well-Known Member
бугага ... "гадя хавченко", смали напалмом!

07.09.19 17:25
З Рабіновичем у мене хороші стосунки ще з часів Майдану, - Карпюк

Звільнений український політвʼязень Микола Карпюк розповів про особливі стосунки з депутатом Вадимом Рабіновичем і зустріч у "Лефортово" з Віктором Медведчуком.
Про це повідомляє з посиланням на
"Так, 30 числа він [Медведчук] був у мене. Не знаю, чому відвідував саме мене. Просто у мене є певні стосунки, може для вас це здасться дивним, бо Вадим Рабінович в опозиційній партії "За життя". Але у мене з ним гарні відносини з часів останнього Майдану. Він нам дуже сильно допомагав. Хоча він зараз і опозиційний політик, насправді він був такою майданною людиною, що мама не горюй. Якби ви знали все, що він зробив...", — зазначив він.
Більше того, стверджує Карпюк, він памʼятає візит Рабіновича ще в 2017 році.
"Рабінович приїхав до мене ще 2 роки тому, у 2017 році, у Владимир. У вʼязницю. Йому дозволили зі мною зустрітися. Він мені відразу сказав: "Коля, я займаюся твоїм звільненням". Він обіцяв мені, що до кінця року або на початку 2018 року питання буде вирішено. Сказав, що Медведчук теж зайнятий цим питанням. Тому я був впевнений, що люди цим займаються", — підкреслив він.
 

arnisumy

Well-Known Member
07.09.19 11:10
Російські військовослужбовці, низка відомих шпигунів і терористів: кого Україна передає в РФ

Для обміну військовополонених Україна передає в РФ 35 осіб, в тому числі 12 громадян Російської федерації і одного громадянина з подвійним громадянством.
Про це пише в главред Юрій Бутусов.
За даними джерел серед адвокатів терористів, зокрема Валентина Рибіна, на обмін йдуть найвідоміші російські військовослужбовці, низка відомих шпигунів і терористів.

На обмін йдуть:
1.Олексій Сєдоков - російський військовослужбовець, командир роти 7-ї мотострілецької бригади окупаційного корпусу ВС РФ, узятий в полон 11 липня 2016 року в бою з воїнами 54-ї механізованої бригади (під командуванням офіцера з позивним "Банзай") поблизу села Троїцьке.

2.Віктор Агєєв - російський військовослужбовець, спецназ ГРУ ГШ ЗС РФ, снайпер, за документами прикриття значився "добровольцем" 4-ї мотострілецької бригади окупаційного корпусу ВС РФ, узятий в полон в бою воїнами 93-ї механізованої бригади біля села Жолобок 24 червня 2017-го.

3.Денис Сидоров - російський найманець, узятий в полон 8 вересня 2016-го року.

4.Сергій Єгоров, російський найманець, узятий в полон в бою під Новомиколаївкою 14 квітня 2017 року (просимо відгукнутися учасників бою, про це варто написати).

5. Баранов Олександр - колишній український військовий з Криму, перейшов на службу до окупантів і отримав громадянство РФ, затриманий СБУ - виманили на український пропускний пункт, куди він приїхав заради отримання українських документів.

6.Одинцов Максим - Баранов Олександр - колишній український військовий з Криму, перейшов на службу до окупантів і отримав громадянство РФ, затриманий СБУ - виманили на український пропускний пункт, куди він приїхав заради отримання українських документів.

7.Кимаковськй Ігор - російський найманець, у липні 2015 го помилився в дорозі і затриманий прикордонниками на українському блок-пості з посвідченням снайпера "ДНР".
8. Валехідіс Олександр - затриманий СБУ за шпигунство у Львові.

9.Жидкіх Аркадій - росіянин, найманець бригади "Схід", в Україну приїхав, ховаючись від розшуку в РФ щодо кримінальних злочинів. Їхати на обмін не хотів, побоюючись ув'язнення в Росії.

10. Коваліс Ольга - подружня пара росіян Коваліс-Черних, затримані за шпигунство на півдні України.

11. Черних Павло - подружня пара росіян Коваліс-Чорних, затримані за шпигунство на півдні України.

12. Мефьодов Євген - росіянин, який переїхав в Україну в 2013-му році і взяв участь в організації зіткнень в Одесі 2 травня 2014 го, що призвело до загибелі 52 осіб.

За повідомленням адвоката терористів Рибіна, Україна відмовилася міняти російського найманця Руслана Гаджиєва, танкіста батальйону "Серпень", взятого в полон бійцями 128-го гірничо-піхотної бригади 25 січня на висоті 307,5 під Санжарівкою.
Серед громадян України, яких обміняють - Володимир Цемах, учасник знищення "Боїнга" МН-17 17 липня 2014-го року, і нападу на бійців 30-ї механізованої бригади 6 серпня 2014-го року, внаслідок чого загинуло 302 людини.
Кирило Вишинський - російський пропагандист, у нього подвійне громадянство РФ і України.
Олександр Саттаров - ексспівробітник "Беркута", учасник агресії РФ в Криму. Затримано СБУ в грудні 2017-го року в Дніпрі, після повернення в Україну.
Також на обмін виставлений Станіслав Єжов - колишній перекладач Кабінету міністрів.
 

arnisumy

Well-Known Member
07.09.19 19:49
Военный разведчик Александр Колодяжный погиб, прокладывая маршрут выхода Цемаха, - Бутусов

Чтобы устранить все риски, Цемаха решили не везти через блокпосты. Был избран самый надежный вариант – переход линии фронта.
Об этом пишет в статье главред Юрий Бутусов.
По его информации, вскоре после похищения Цемах был передан сотрудниками СБУ, работавшими под прикрытием в Снежном, офицеру военной разведки, также нелегально выполнявшему задание на оккупированной территории.
"Этот молодой офицер в одиночку должен был провести Цемаха прямо через линию фронта, там, где враг этого никак не ожидал. Ночью. Вдвоем. Цемах был здоров, он должен был идти на своих ногах, без всяких наручников, чтобы никто ничего не заподозрил, поскольку их не могли не заметить. Трое – это уже рискованно, идти должны были вдвоем. Риск был в любом случае, но решили, что чем меньше группа – тем меньше внимания.
Через позиции 100-й мотострелковой бригады оккупационного корпуса РФ в районе Донецка! Через часовых, через позиции снайперов, которые ночью выискивали свои цели. Через минные поля, наставленные где попало за долгие годы, где нет никаких карт. С одним пистолетом. Настоящий сюжет для кинофильма", - комментирует Бутусов.
Сразу после преодоления позиций врага в "серой зоне" Цемаха и военного разведчика должны были встречать, "чтобы провести по ночным тропам и не попасть под огонь своих, не подорваться на наших минах".
Это задание было доверено шести военным разведчикам 74-го отдельного разведывательного батальона - группе Александра Колодяжного, Народного героя.
"Он должен был проложить дорогу от вражеских позиций до наших. Офицер-разведчик и конвоируемый им террорист вышли к точке встречи, туда же подходила группа Колодяжного. Но тут прозвучал взрыв. Прокладывая маршрут выхода Александр Колодяжный подорвался на российской мине. К нему бросился напарник – и тут второй взрыв. Оба наших воина получили тяжелые ранения", - сообщает журналист.
Однако разведгруппа продолжила выполнение боевой задачи.
"Они разминировали тропу, чтобы по ней можно было безопасно провести Цемаха. Произошла встреча. На помощь к месту взрыва ночью пошли те, кто ждал группу на позициях 24-й механизированной бригады. Офицер 24-й бригады и два добровольца "Правого сектора" пошли на помощь без всяких команд. Они добрались до места взрыва и участвовали в эвакуации и выводе Цемаха, офицера разведки, раненых бойцов и их снаряжения. Противник открыл беспорядочный огонь, не понимая, что происходит. Цемах находился в крайне нервном состоянии, и тут он завопил: "Расстреляйте меня здесь! Я не пойду!" Все это было в паре сотен метров от российских огневых позиций. Офицер 24-ки не церемонясь врезал Цемаху рукояткой пистолета, от которой на лбу террориста и остался хорошо заметный синяк, на который затем наклеили пластырь. Террорист сразу замолк и покорно пошел куда следует", - пишет Бутусов.
На наших позициях обоих прибывших для начала посадили в один подвал, а затем отправили в СБУ, а раненых разведчиков переправили в больницу медики добровольческой эвакуационной службы "Госпитальеры".
"Эта история еще долго не будет озвучена официально и все, что здесь сказано, – моя личная информация. Готовилась операция украинскими спецслужбами несколько месяцев. Впервые планировался не просто вывод на нашу территорию ценного свидетеля, а похищение террориста и вывоз в стиле "Моссада", - отмечает автор.
Напомним, 11 июля от полученных тяжелых ранений . По информации Юрия Бутусова, второй раненый выжил.
7 сентября состоялся в формате 35 на 35.
Ранее Цензор.НЕТ публиковал интервью с разведчиком Александром Колодяжным, водрузившим украинский флаг над старым терминалом ДАП: " ".
 
Зверху