СНПО "Фрунзе"

d324co

Well-Known Member
Состоялось....


Вчора 9 серпня о 20:57

Такое письмо поступило от завода в Сумской городской совет.
Об этом на своей странице в Фейсбуке написал депутат Сумского городского совета Дмитрий Лантушенко.
«Вот такое письмо вчера поступило в городской совет от Сумского НПО.
Завод не готов вовремя войти в отопительный сезон, а потому предлагает городу взять в аренду котельную.
Прошел год, но ситуация так и не разрешилась (
Поэтому, уже через несколько дней должен быть разработан план выхода из ситуации. Времени вообще нет.
Взять городу в аренду КСПУ отдать в управление другой частной кампании?
Что скажете?», - спрашивает депутат у горожан.
Напомним: Котельная обслуживает примерно треть многоквартирных домов города
Накопили за прошлый отопительный сезон 120 лямов долга за газ (с 12 в его начале) а теперь хотят повесить все это на город...
Ппц.
 

fesa

Active Member
Ну а как вы хотели?Что бы прилетел ,добрый волшебник и всё решил за наших чиновников?Хлебать теперь придётся всем нам.
 

d324co

Well-Known Member
Ну а как вы хотели?Что бы прилетел ,добрый волшебник и всё решил за наших чиновников?Хлебать теперь придётся всем нам.
Нет, мы бы хотели, чтоб приехал злой следователь и выяснил, куда делись деньги, которые люди платили за отопление. В начале отопительного сезона у КСПУ был долг за газ 12 лямов, в конце - уже 120 лямов. То есть деньги с людей брали, а за газ - не платили.
 

Glucker

Здесь был статус
Нет, мы бы хотели, чтоб приехал злой следователь и выяснил, куда делись деньги, которые люди платили за отопление. В начале отопительного сезона у КСПУ был долг за газ 12 лямов, в конце - уже 120 лямов. То есть деньги с людей брали, а за газ - не платили.
Интересно как им не отключили газ до завершения отопительного сезона за неуплату.
 

d324co

Well-Known Member
Давайте сделаем так, чтобы, абоненты оплачивали газ для КСПУ напрямую, минуя КСПУ, как юрлицо.
Как разделить деньги, которые за газ, от денег, которые на электроэнергию, воду, амортизацию оборудования, зарплату работникам КСПУ???
 

Theodolit

Well-Known Member
Как разделить деньги
Да, элементарно: показания приборов узла учёта газа КСПУ, разделённые между абонентами, выводим отдельной строкой, а экс-расходы КСПУ - отдельной. Газ для КСПУ это единственный вид топлива, так что тут всё просто.
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
За оренду Котельної північного промвузла просять 60 млн грн на рік

Мер Сум Олександр Лисенко на засіданні тимчасової контрольної комісії з питань теплозабезпечення міста озвучив вартість оренди цілісного майнового комплексу Котельні Північного промвузла, пише Данкор онлайн.

За його словами, така пропозиція надійшла не міському раді, а ТОВ «Сумитеплоенерго». Це забезпечення опаленням приміщень АТ «Сумське НВО». За оцінкою, це приблизно 60 млн грн на рік.

Цю цифру підтвердив і директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро Васюнін. Він повідомив, що поки не готовий дати відповідь про оренду, бо виникає безліч питань. По-перше, майно знаходиться в заставі у банку «ПУМБ», по-друге, КППВ не готова до опалювального сезону, і невідомо скільки коштів потрібно вкласти в підготовку, по-третє, борг за газ у 174 млн грн перед НАК «Нафтогаз» - на кого він ляже?
Эта наглость не влазит в рамки здравого смысла... И комментировать можно только матом...
 

d324co

Well-Known Member
Виконавчий комітет на черговому засіданні ухвалив рішення про створення робочої групи з вирішення питань щодо забезпечення постачання тепла та гарячої води на території обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла».

У проекті рішення пропонувалось включити до складу 10 осіб: голова групи – заступник міського голови Олександр ЖУРБА, заступник – директор департаменту інфраструктури міста Едуард ВЕЛИТЧЕНКО, секретар – начальник управління ЖКГ департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, члени робочої групи: голова громадської організації «Спільний дім» Валерій РОМАНЕНКО, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО, директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана ЛИПОВА, науковий керівник СумДУ Микола СОТНИК, директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро ВАСЮНІН, директор Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ, в. о. начальника правового управління Ігор КАЛЬЧЕНКО.

Вже безпосередньо під час засідання виконавчого комітету міський голова Олександр ЛИСЕНКО запропонував голові громадської ради при облдержадміністрації Олексію ПАРХОМЧУКУ також увійти до складу робочої групи, на що той дав згоду.

«Члени робочої групи мають визначитись із подальшим реагуванням на ситуацію, що склалась на КППВ, та на ті пропозиції, які надходять від неї, в тому числі Сумській міській раді», – сказав очільник міста.

Працюватиме робоча група з 14 серпня по 15 жовтня. До 25 серпня вона має проінформувати членів виконавчого комітету про перші результати роботи.

Нагадаємо, на щопонеділковій апаратній нараді 12 серпня очільник міста Олександр Лисенко доручив негайно створити робочу групу, щоб якомога швидше напрацювати шляхи виходу зі складної ситуації, яка скалась у зв’язку з відсутністю гарячої води в зоні обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла» та отриманням керівництвом міста листа від АТ «Сумське НВО» з пропозицією розглянути можливість оренди Котельні.
Кажеться деньги, которые украли хозяева КСПУ, возьмут из нашего кармана, да еще и с придичной добавкой
 
Зверху