Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
05.07.19 19:58
Комарницький ще не губернатор, але вже заговорив про амністію для тих, хто підтримував окупацію Донбасу, - журналіст Руденко

Погоджений Кабміном на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації Віталій Комарницький ще не отримав губернаторський портфель, а вже пропонує амністію для жителів окупованих районів Донбасу.
Як передає про це журналіст Сергій Руденко.
"Віталій Корманицький, погоджений Кабміном на посаду голови Луганської ОВЦА, ще не отримав губернаторський портфель, а вже заговорив про амністію для жителів окупованого Донбасу. Він пояснює це тим, що, мовляв, помінявся президент і помінялося розуміння реінтеграції. Серйозно? Амністія для чиновників, які працюють зараз на окупаційну владу? Серйозно? Для підприємців, які утримують окупантів? А хто буде проводити цю сепарацію – хто потрапляє під амністію, а хто ні? Може, колишній член фракції Партії регіонів у Луганській обласній раді Комарницький хоче взяти цю функцію на себе?" – заявил Руденко.
Він вважає дивним, що кандидат у губернатори починає коментувати питання, які не входять у його компетенцію.
"То (глава Офісу президента Андрій) Богдан з російською як регіональною мовою на Донбасі, то Комарницький з амністією. Просто немає слів", – написав журналіст.
26 червня Кабінет Міністрів за поданням Офісу президента погодив для призначення вісім голів обласних державних адміністрацій, зокрема і Комарницького - на посаду голови Луганської ОДА. Тепер указ про призначення має підписати президент Володимир Зеленський.
Віталій Комарницький - ректор переміщеного на підконтрольну територію Луганського університету внутрішніх справ, колишній депутат Луганської облради від Партії регіонів.
У коментарі журналістам він заявив, що чиновники і працівники бюджетних установ, що працюють на території окупованої частини Донбасу, мають підлягати амністії, писали 4 липня "Новости Донбасса".
 

arnisumy

Well-Known Member
06.07.19 09:40
ТКГ у Мінську обговорить демонтаж бетонних укріплень ЗСУ і терористів під Станицею Луганською, - Зеленський. ВIДЕО
ЗСУ готові демонтувати бетонні споруди біля Станиці Луганської за добу.
Про це в повідомив президент України Володимир Зеленський, інформує .
You must be registered for see medias
"Наступний крок у Мінську в форматі тристоронньої групи - зустрічатимуться і говоритимуть про те, щоб був демонтаж бетонних споруд, які розташовані фактично з двох сторін. Після демонтажу, тобто на останньому "Мінську" обговорювали, який потрібен для цього термін. Наша сторона була готова за добу все зробити. Ми все для цього зробили. А та сторона сказала, що їм потрібно від 8 до 10 днів. Ми готові до того, щоб з їхнього боку був сигнал і це відбулося одночасно", - розповів глава держави.
 

arnisumy

Well-Known Member
Відтепер – 100 євро: з 1 липня змінюється оподаткування посилок з-за кордону
15:52, 29 червня
You must be registered for see images

Податок за посилки слід буде платити, якщо посилка дорожча за 100 євро / Ілюстративне фото (Shutterstock)

Оподаткування посилок з-за кордону змінюється. З 1 липня 2019 року набувають чинності зміни до Податкового кодексу. З цього дня податок доведеться сплатити з посилки, вартість якої перевищує 100 євро.
Головна зміна: оподатковуються посилки від 100 євро
Мовиться, здебільшого, про покупки, які здійснюють українці у інтернет-магазинах і які доставляють у посилках з-за кордону. Якщо вартість товарів у такій посилці сумарно перевищує 100 євро, одержувач зобов'язаний сплатити податок на додану вартість.
Дивіться також програму "За великим рахунком"
Раніше поріг сплати податку становив 150 євро, а з 1 липня – 100 євро. Важливо зазначити, що мовить лише про одержувачів-фізичних осіб. Для юридичних осіб та підприємців безмитний ліміт не зміниться – 150 євро.
Яких саме посилок стосуються зміни?
Зміни стосуються товарів в міжнародних і експрес-відправленнях до України, сумарна вартість яких перевищує 100 євро (або у гривнях, враховуючи курс НБУ на момент подання митної декларації) для одного одержувача в одному пакунку і від одного відправника.
Цікаво, що кількість пакунків від одного відправника до одного одержувача – не обмежили.
Скільки треба буде платити податку?
Додаткових платежів буде два:
– ПДВ 20%
– мито 10%.
Важливо: податок слід платити тільки з тієї суми, яка перейшла межу у 100 євро! Наприклад, за посилку з товарами на 150 євро доплатити треба буде 20% ПДВ та 10% мита лише з 50 євро, тобто – 10 євро ПДВ і 5 євро мита.
Чому змінили неоподатковуваний ліміт?
У Раді вважають, що зміна оподаткування насамперед вплине на тих, хто намагається обходити правила ввезення міжнародних посилок. Ніна Южаніна, голова комітету ВР з питань податкової і митної політики, повідомила, що люди, які замовляють товари з-за кордону для себе, не постраждають. Адже кількість посилок вартістю у понад 150 євро – лише 1,4% від загальної кількості.
До слова, зміни до Податкового кодексу Рада внесла ще 23 листопада 2018 року, однак досі діяв перехідний період чинності старого безмитного ліміту. Інші пропоновані на той час зміни (обмеження кількості посилок до 3 на місяць на 1 одержувача та введення безподаткового ліміту в 22 євро – відхилили).
 

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
щото зеля как то постарел.....
ну то таке...
вчера ютуб кинул мне посмотреть квартал.... и понял что сил моих нет смотреть крибляки блазеня... ето у меня такой имунитет?
а меня еще от его голоса тошнит
 

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D :clap: :clap: :clap:
08.07.19 15:19
Данилюк предложил разрешить двойное гражданство

Секретарь Совета национальной безопасности и обороны (СНБО) Александр Данилюк поддерживает введение института двойного гражданства в Украине, при этом называет недопустимым двойное гражданство со страной-агрессором.
Об этом Данилюк заявил в интервью "ТСН.Тиждень", передает со ссылкой на
"Я считаю, что это (двойное гражданство, – ред.) абсолютно искусственное ограничение… Я считаю, это неправильно – иметь только одно гражданство, чтобы было это условие. Есть много политиков и стран в Европе, где это не является обязательным. Но конечно иметь гражданство страны-агрессора является недопустимым. Надо готовиться к тому, что мир глобальный", – считает Данилюк.
При этом секретарь СНБО отметил, что не имеет британского гражданства, несмотря на то, что ранее он длительное время проживал в Лондоне и имел такие планы.
"Когда-то у меня были планы (получить британское гражданство, – ред.). Но в какой-то момент я принял решение, что буду заниматься государственной политикой, поэтому не получал гражданство… Сказал – нет. Это был 2009 год", – рассказал Данилюк.
Секретарь СНБО также заявил, что заинтересован в должности премьер-министра Украины.
"Не буду врать, что мне это не интересно", – сказал Данилюк, отвечая на вопрос, интересует ли его в перспективе должность главы украинского правительства.
 

d324co

Well-Known Member
Кінець єпохи бідності:
НАЦБАНК ЗНЯВ УСІ ОБМЕЖЕННЯ НА ВИВЕДЕННЯ ДИВІДЕНДІВ ЗА КОРДОН

Відзавтра, 10 липня, бізнес з іноземним капіталом зможе виводити за кордон або на рахунки нерезидентів в Україні повні суми дивідендів. До цього діяв ліміт у 12 млн євро на місяць для однієї юридичної особи.

Усі обмеження на репатріацію дивідендів скасував Національний банк. Регулятор пояснив, що це зроблено задля покращення інвестиційного клімату, як це було передбачено дорожньою картою з валютної лібералізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Верховний суд визнав зарплатню у валюті законною. Справу виграв працівник компанії

У НБУ запевняють, що "чергове валютне послаблення не матиме негативних наслідків для макрофінансової стабільності.
Більше читайте тут:
 
Зверху