Володимир Зеленський Президент України

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see images attach
Взагалі, це наш спільний успіх. Вову ж то ми обрали. І за кордом не важливо, хто як і з яких підстав голосував. Обрав народ України. 73% голосів :(
Так що, готуємось до чергових успіхів.
 

d324co

Well-Known Member
Хоть бы даты затерли для правдоподобия, что ли. А то одно дерьмо сляпает "новость", а другое с радостью вентилятор подставляет.
Это все детали. Печальный факт в том, что после смены президента отношение к Украине поменялось. Все больше стран задумывается, а стоит ли из за страны, в которой 73 процента населения добровольно выбрало популиста, ссорится (и портить бизнес) с Россией?
 

d324co

Well-Known Member
04:27, 29 июня 2019
Зеленский показал Конституцию Украины в комиксах

You must be registered for see images

Фрагмент из комикса о конституции Украины
Фото: издательство «Основы» в
Президент Украины опубликовал в черновик Конституции Украины в комиксах.
Зеленский рассказал, что с такой инициативой выступило издательство «Основы». Конституция в комиксах предназначена для детей от 4 до 8 лет. С помощью иллюстраций детям разъяснят основные права и обязанности граждан Украины.
Ранее Зеленский поздравил граждан страны с Днем конституции и принять участие во флешмобе — записать короткий видеоролик с рассказом о своей любимой статье основного закона Украины. Сам Зеленский выбрал третью статью конституции, которая гласит: «Человек, его жизнь и здоровье, честь и достоинство, неприкосновенность и безопасность признаются в Украине наивысшей социальной ценностью».
Президент заявил, что народные депутаты Украины могут не принимать участие в придуманной им акции, потому что все и так знают, какая у них любимая статья. «Это статья 80. Про неприкосновенность», — пояснил Зеленский
 

d324co

Well-Known Member
. 28.06.19 13:05
Сварка Зеленського й Клімкіна як погана прикмета для всіх


Сумна і водночас анекдотична історія про те, – це історія про головну, напевне, загрозу українській державності сьогодні. Про конфліктність, помножену на непрофесіоналізм.
Немає нічого дивного, коли між новою владною командою і рештками старої відсутня довіра. Ми не знаємо достеменно, на чому ґрунтувався глава МЗС, не поставивши главу держави до відома щодо пропозиції росіян віддати наших моряків лише для того, щоб ті сиділи в українській в’язниці. З очевидна справедливість його слів про те, що це дійсно була "пастка", і дійсно "досить примітивна". Проте лишається загадкою, чому про всю цю історію так і не стало відомо панові Зеленському – ну хоч би постфактум, але ж не з преси, а безпосередньо від МЗС.
Можливо, міністр і справді мав підстави вважати, що президент "повівся б" на російську пастку. Водночас у заяві Клімкіна на тому ж Facebook – мовляв, "мене знайти легко", тож дарма президент жаліється на брак комунікації – проглядає забагато особистого. Принаймні, в конкретному ж випадку проблема в тому, що президент взагалі був не в курсі, що треба когось шукати, еге ж?
Словом, "так не робиться".
Реакція Зеленського ще дивовижніша. Винести претензії до міністра на публіку – це не тільки продемонструвати urbi et orbi, що на найвищих щаблях української влади в непростий, м’яко кажучи, для країни час займаються дріб’язковими чварами. Це ще й розписатися у власній слабкості. Політична недосвідченість і особисті комплекси – налице, і це не тішить. Досі подібною поведінкою серед українських президентів вирізнявся хіба що Віктор Ющенко. Всі знають, чим воно скінчилося.
Під час візитів п. Зеленського до Парижа та Берліна команда президента, зчепивши зуби, закликала на допомогу команду МЗС, і всі без винятку оглядачі-міжнародники стверджують, що якби не це, візити вийшли б геть провальними, а так усе було ще більш-менш. Проте тепер суперечності між Михайлівською й Банковою вилізають у публічний простір, і то в цілком істеричній формі. Важко не зауважити, що стається це з подачі росіян – великих майстрів створення розколів як у суспільствах, так і в елітах країн, які вони обирають своїми цілями.
І якщо Зеленський та\або його радники вважають, що досить буде поміняти міністра на лояльного, і все виправиться, то це не дуже обґрунтовані надії. Українська дипломатія (як і дипломатія будь-якої країни) – це каста. З одного боку. А з іншого, це – вкрай коротка лава запасних і просто брак професіоналізму. Так склалося ще з радянських часів, коли найкращих послідовно забирали до Москви (та вони й самі туди рвалися, чого вже там).
Сумнозвісний розкол у суспільстві, оці всі "75 % на 25 %" - це вже досить погано, але він, на щастя, буяє здебільшого в соцмережах. Латентний конфлікт між професіоналами з кастовим гонором та "молодою командою" з апломбом народних улюбленців – це було б набагато гірше.
Як казав класик, "астанавітєсь".
P. S. Як стало відомо зі статті " ", опублікованої якраз під час написання цього блогу, за лаштунками конфлікту проглядається домовленість Парижа та Бреліна з Московю – домовленість, якої досягли і без міністра Клімкіна, і без президента Зеленського. Що ж: це лише підкреслює актуальність проблеми…
 

d324co

Well-Known Member
Глава Офиса президента Украины Андрей Богдан предложил предоставить русскому языку статус регионального в самопровозглашенных Луганской и Донецкой народных республиках (ЛНР и ДНР). Об этом он сообщил в интервью .

По словам Богдана, на неподконтрольных Киеву территориях необходимо провести референдум о статусе русского языка. «Лично мое мнение: я бы разрешил Донецку и Луганску государственный — украинский, региональный — русский и при условии, что после этого они — территория Украины», — отметил Богдан.

На вопрос, не боится ли он того, что это решение вызовет цепную реакцию в других регионах страны, глава Офиса президента заявил, что государству необходимо искать компромиссы, а не навязывать населению мнение какой-либо части Украины. «Давайте тогда всех заставим разговаривать по-украински? Тогда остановимся на том, что Украина — это у нас будет Тернопольская, Львовская и Ивано-Франковская области», — сказал Богдан.
 
Зверху