Другий тур виборів 2019 р.

Збираюсь проголосувати за:


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    22

setty

Граф
Тупой и сцикливый: сам предлагает, сам включает заднюю... ну а чё, он же ничего никому не обещал и что-то должен только маме
И ниче ты никому не объяснишь. Им хоть ссы в глаза - все божъя роса. Коррупция, все врут, барыга, только не Порошенко, новые лица, кококо!
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Свою думку з приводу сабжа висловлю пізніше...
Ну от приблизно так.
Зе виводить маразм на недосяжний до цього рівень.
Головнокомандувачем стане чоловік, "відкосивший" від армії
Гарантом конституції стане громадянин, свідомо порушуючий закони України
Тільки Зе просто лицедій, який грає написану Бенею роль. Сам по собі, за межами ролі він щось з себе представляє? Актор, ну і у таланті тут не відкажеш. Керівник 95-го кварталу. Тут теж непогано все. Для творчого колектива. Ще з часів обрання Януковича (десь 2010 рік) 95-й увартал мені запам'ятався, принциповою поведінкою повії, яка відразу лягла під владу. Ніби і критикують всіх політиків у тому числі і владу, але владу ніжно і ласкаво, "по доброму". Від армії "відкосив" - не бачу особливого криміналу. Як для керівника гурту гумористів. Доки "хата не загорілась", переважна більшість вважала що вона не потрібна. Ну а у 2014 році йому звичайно не до цього було, гастролі ж, бабло треба заробляти. Перед Кадировим вибачився. Теж, як для керівника гурту гумористів нормальна справа. Образили ж людину, чому б і не вибачитись.... І так далі, що вже писали. Нормально так для керівника гурту гумористів. Але ж країна з населенням під 45 млн. і гурт гумористів, це ж різні речі.
Я про інше хочу написати. Як я все це бачу. За жодного з них не хочу голосувати. Вибір, на жаль, як завжди, треба робити між тим кого більше не хочу бачити на посаді керівника держави, в який живу. Маємо таке:
Обіцянки:
ПП: брехло який проти брехні, це як бджоли проти меду.
Зе: не став напружуватись щось вигадувати, щоб пообіцяти.
Адекватність:
ПП: останнім часом почав відриватись від реальності
Зе: давно вже живе у іншій реальності (світ мистецтва, кіно, шоу і все таке)
Міжнародні відносини:
ПП: тут його поле, краще Президента в цьому плані в нас ще не було
Зе: хтось вірить, що до нього хтось буде ставитись інакше, ніж як до блазня на гастролях? разом з ним і до нас усіх, що обрали... ну може на гастролях якусь копійку заробить. Я вже уявляю зустріч Зеленського і Меркель на якомусь стадіоні і квітки по 1000 евро.
Майдан 2014:
ПП: може як вболівальник мав до нього якесь відношення, далі просто виплив як технічний кандидат, який всіх влаштовував.
Зе: десь по корпоративах у цей час гроші заробляв, ніяка активна позиція за ним не помічена
Армія, війна:
ПП: кажусь "заробляє на крові", мені на це нічого відповісти. Радує тільки те, що ми ще Україна, а не Донбас.
Зе: важко запідозрити людину, яка "закосила" від армії, у тому, що вона там щось розуміє. Як і в тому, що в неї є розуміння слова "патріотизм". Буде вигідно, буде "заробляти на крові", запропонують більше - продасть і не замислиться.
Економіка, боротьба з корупцією - враховуючи особисті риси, не бачу, щоб "нова людина", щось тут для людей стала робити. Ну стане він і його оточення "жити по новому".
Свобода слова, мова, культура:
ПП: мова, культура - мене влаштовує. Зі свободою слова, здається буде гірше, але, тут противага у вигляді міжнародної спільноти не дозволить "перегнути палку".
Зе: мова, культура - "Свати", зразок того що буде. Свободи слова буде скільки завгодно, чим смішніше, тим краще.
...
Після виборів:
ПП: спробує по-затягувати гайки, як мінімум, тих, хто "не виправдав надій" відправить у відставку, але його швидко попустить.
Зе: Рада, скоріше за все таки у рекордні строки прийме закон про імпічмент і спробує його провести.

Як я все це бачу:
Беня образився і перетворив вибори на фарс. Доб'ється повернення собі Привата, чи компенсації, якихось гарантій, політичного впливу і зачинить лавочку. А може і ні, а буде просто "сірим кардиналом".
 

d324co

Well-Known Member
Тільки Зе просто лицедій, який грає написану Бенею роль.
Нажаль, справа дещо гірша. Судячи з оточення Зе, де більшість риги та неприхованій підтримці россіян - радість на россійських форумах "конец эпохи майданов" - має під собою грунт...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Нажаль, справа дещо гірша. Судячи з оточення Зе, де більшість риги та неприхованій підтримці россіян - радість на россійських форумах "конец эпохи майданов" - має під собою грунт...
Гадаю, у Зе просто нема команди, тому когось на масовку і запросив. Хоча можу і помилятись. А московітяни можуть кого завхочуть підтримувати, це для мене взагалі ніякий показник. "Епоха майданів" ще не скінчилась, а окремо 2014 року закінчився у тому ж році обранням у першому турі олігарха, якому повірили і чомусь покладали якісь надії.
 
Зверху